Vakantiehuizen Périgueux

Geniet van Frankrijk in Périgueux

Lees meer over vakantiehuizen in Périgueux

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Geniet van Frankrijk in Périgueux

Périgueux is eveneens een middelgroot Frans plaatsje, gelegen in het departement de Dordogne. Het stadje heeft een lange en rijke geschiedenis, die tekenend is geweest voor haar ontwikkeling. Uit deze rijke historie stammen onder andere nog haar kathedraal Saint-Front, de stadsmuren en het eeuwenoude amfitheater, subtiel gesitueerd in het heuvelachtige landschap dat Périgueux rijk is. Wanneer u een vakantiehuisje boekt in deze bijzondere, ietwat verhulde omgeving, zult u ongetwijfeld een geweldige vakantie beleven. Ga voor een knusse vakantiewoning of traditioneel vakantiehuis om de omgeving van Périgueux nader te leren kennen.

Uw Vakantiehuisje vindt u op Natuurhuisje.nl

Het middeleeuwse stadje is in feite opgedeeld in een Gallisch/Romeins gedeelte aan de ene zijde van de stad en een middeleeuws/Renaissancistisch tweede gedeelte. Bezoek de Place de Francheville met haar indrukwekkende tuinencomplex en volg het groene pad (voie verte) vlak langs de Isle rivier. Voor natuur- en wandelliefhebbers is Périgueux mede om deze redenen fantastisch om te bezoeken.

Bezoek dit unieke plekje

Kies een locatie met een hoge cultuurhistorische waarde, veel erfgoed en genoeg groen om lang van te kunnen genieten. Bezoek Périgueux vanuit één van de vakantiehuizen van onze site. Het boeken van een Natuurhuisje staat gelijk aan het boeken van een bijzondere ervaring. Geen van onze accommodaties zijn gelijk of gesitueerd op eenzelfde plek. Ga voor een knus vakantiehuisje of statige vakantiewoning te midden van de mooiste natuur en verscholen achter een bijzonder verhaal!