Vakantiehuizen Pontoise

Het beste van beide werelden in Île-de-France

Lees meer over vakantiehuizen in Pontoise
Lees meer over:

Het beste van beide werelden in Île-de-France

Wat klinkt er beter dan een vakantiehuisje in de prachtige regio Île-de-France, aan de voet van een reusachtig natuurgebied en tegelijkertijd op slechts een uurtje afstand van Parijs? In en rond Pontoise vind je zulke vakantiehuisjes; authentieke, sfeervolle én unieke natuurhuisjes. Wanneer je zo’n vakantiehuis in Pontoise boekt om komende vakantie te spenderen, ben je verzekerd van een overweldigende vakantie. Natuur, rust, ruimte, sportiviteit, flora, fauna en het pure Franse gevoel. Ontdek de omgeving en maak uitgebreide tochten door natuurgebied Vexin Francais. Te voet, te fiets, te paard of met de auto: alles is mogelijk!

Trek je eigen plan vanuit jouw vakantiehuis

Een weekje heerlijk ontspannen in een prachtige regio in Frankrijk; wie wil dat nu niet? Boek één van de vakantiewoningen van de website en ga een heerlijk relaxte vakantie tegemoet. In Vexin Francais is men er op uit het groene toerisme te bevorderen, wat betekent dat er veel waardevolle natuur te vinden is.

In de regio vind je verscheidene rivieren en een afwisseling van bossen en valleien; een prachtig gezicht. Naast de dorpjes die er gevestigd zijn, vind je er eveneens moerassen en prachtig oud erfgoed. Trek er vanuit jouw vakantiehuis op uit voor een stevige trektocht door de natuur. Bij de boeren in één van de dorpjes die je kruist, kun je een lekkere lunch of wat vers fruit kopen voor onderweg.

Ontdek Vexin Francais en omgeving

Een vakantiewoning nabij natuur en stad, op een locatie waar je je dagenlang kunt vermaken. Laat je verbazen door de prachtige natuur om je heen en geniet van de omgeving, elkaar en de accommodatie: een prettig natuurhuisje, afgestemd op al jouw wensen.