Vakantiehuizen Reims

Het oude Reims

Lees meer over vakantiehuizen in Reims

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Het oude Reims

De stad Reims is gelegen in het noordoosten van Frankrijk, tussen hoofdstad Parijs en Luxemburg. Dit stadje, dat deel uitmaakt van de streek Champagne-Ardenne, is één van de oudste steden van Europa, wat terug te zien is in de sfeer en uitstraling van haar historische centrum. Wanneer u een vakantiehuisje boekt vlakbij deze bijzondere stad, zult u deze unieke omgeving op uw gemak kunnen ontdekken. Reims is voornamelijk bekend om haar prachtige kathedraal en de heerlijke champagne die er vandaan komt. Vol van charme en met de uitstraling van een metropool, is Reims een bijzondere stad en een zeer geschikte vakantiebestemming.

Geniet van een natuurhuisje als accommodatie

Vanwege haar lange geschiedenis, beschikt Reims over een grote hoeveelheid erfgoed en prachtige monumenten en musea, die voor een deel stammen uit de Romeinse tijd. Geniet van kunst en cultuur op steenworp afstand van uw vakantiehuisje, terwijl u zelf vertoeft in een groene omgeving nabij de stad. Alle vakantiehuizen van de website staan in een groene omgeving en stralen rust en ruimte uit, vanwege hun landelijke en authentieke karakter.

Ontdek de champagnestreek vanuit uw vakantiewoning of gîte: trek erop uit, proef de heerlijkste champagnes en geniet van het beste van deze streek.

Een vakantie op maat

Kies zelf een natuurhuisje uit het aanbod aan vakantiehuizen op de website en ga voor een verblijf dat bij u past. Alleen zo creëert u een vakantie, zo uniek als uw accommodatie. Een riante vakantiewoning of knusse gîte, omgeven door een landelijk stukje Frankrijk.