Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Rekken

In het uiterste oosten van Gelderland, op steenworp afstand van de grens met de provincie Overijssel en de grens met Duitsland, ligt het pittoreske Rekken. De vakantiehuisjes in Rekken liggen temidden van een rustige, landelijke omgeving waar je veel prachtige natuur vindt en nog maar weinig toerisme. Ideaal dus om als natuurliefhebber deze omgeving in alle rust te verkennen!

Lees meer over vakantiehuizen in Rekken
Lees meer over:

In het uiterste oosten van Gelderland, op steenworp afstand van de grens met de provincie Overijssel en de grens met Duitsland, ligt het pittoreske Rekken. De vakantiehuisjes in Rekken liggen temidden van een rustige, landelijke omgeving waar je veel prachtige natuur vindt en nog maar weinig toerisme. Ideaal dus om als natuurliefhebber deze omgeving in alle rust te verkennen!

Ontdek de omgeving
Vanwege de kleinschaligheid van het dorp zul je hier als bezoeker voornamelijk naar toe komen voor de rust en ruimte die je in de omringende natuur kunt vinden. Allereerst is er de Berkel, een klein riviertje dat direct langs Rekken loopt en er de Nederlandse grens passeert. Net buiten de dorpskern zijn fietsen en kano's te huur, waarmee je de omgeving van de Berkel en van jouw vakantiehuisje kunt verkennen. Ten zuiden van Rekken, op de grens met Duitsland, ligt vervolgens het natuurgebied Krosewicker Grenzwald. Dit ruim zeven hectare grote gebied heeft als belangrijkste kenmerk de voedselarme, stilstaande waters, die in Duitsland veelal zeldzaam en daarom bedreigd zijn. Het Grenzwald is daarmee een geliefde leefplaats voor amfibieën, eenden en weidevogels. Kinderen kunnen zich uitleven tijdens een bezoek aan het natuurzwembad in Rekken of tijdens het boomklimmen en hutten bouwen in het ten noorden van Rekken gelegen Assinkbos.

Meer informatie?
Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in de omgeving van Rekken, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.