Vakantiehuizen Strasbourg

Natuur en cultuur in Strasbourg

Lees meer over vakantiehuizen in Strasbourg
Lees meer over:

Natuur en cultuur in Strasbourg

In het oostelijke puntje van Frankrijk, vlakbij Duitsland gelegen, vinden we de oude stad Strasbourg. Qua bezienswaardigheden en architectuur vormt Strasbourg een bijzondere stad in Frankrijk. Ook vinden we een prachtige, groene omgeving om en rond deze stad. Verspreid over de stad zelf staan monumenten in verschillende stijlen, zoals de romaans-gotische kathedraal, als beroemd kenmerk van de stad. Ontdek deze stad vanuit een vakantiehuisje in de buurt en geniet van de bijzondere vakwerkbouwstijl, de karakteristieke dakkapellen en kleine steegjes en straatjes.

Een unieke vakantiebestemming

Het bijzondere Strasbourg is opgedeeld in een nieuw en een oud stadsgedeelte, waar veel erfgoed te zien is en een gemoedelijke, oude stadssfeer hangt. Ook op natuurlijk vlak is Strasbourg een goede keuze als vakantiebestemming. Alle vakantiehuizen van de website zijn gelegen op een unieke en bijzondere plek, zoals de vakantiewoningen rond Oppenau; een prachtige, groene, bosrijke vlakte, waar u volledig tot rust kunt komen gedurende uw vakantie. Ook de dalen en heuvels van Seebach doen de natuur- en wandelliefhebber goed. Geniet van oude vakwerkhuisjes, rijke bossen, mooie vergezichten en meer, vanuit uw authentiek vakantiehuisje te midden van het groen.

Geniet van een ontspannen vakantie

Kiest u voor een romantisch vakantiehuisje tussen de dennenbomen of toch een gemoedelijk vakantiehuis met massieve, eiken balken en in vakwerkbouwstijl? Vanuit een natuurhuisje beleeft u gegarandeerd een bijzondere vakantie. Dus ervaar een unieke vakantie in Strasbourg en geniet van natuur, kunst en cultuur, in dit oostelijke stukje Frankrijk, vlakbij de grens met Duitsland.