Vakantiehuizen Villeneuve-sur-Lot

Bezoek Villeneuve-sur-Lot

Lees meer over vakantiehuizen in Villeneuve-sur-Lot
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Bezoek Villeneuve-sur-Lot

Wanneer u Villeneuve-sur-Lot bezoekt, zit u meer in het oostelijke gedeelte van Aquitanië, eveneens in een zeer mooie omgeving. Het stadje zelf is gelegen aan de Lot, een Franse rivier die overgaat in de Garonne. De Lot is een aantrekkelijke bron voor vissers, omdat er vele karpers en meervallen in te vinden zullen zijn. Mede vanwege haar ligging aan deze rivier, is Villeneuve-sur-Lot voorzien van veel oude bebouwing en mooi erfgoed, zoals de 13e-eeuwse brug, de Notre-Dame du bout du Pontkapel of het Lafayetteplein. Ontdek alles vanuit een vakantiehuis in deze bijzondere omgeving.

Verblijf in een authentieke accommodatie

Vanwege haar gunstige ligging aan de Lot, heeft Villeneuve-sur-Lot in vroegere tijden een belangrijke positie ingenomen als handelsstad. Mede om die reden zijn er vele overblijfselen te vinden van oude vestingen. Een romaans-byzantijnse stijl domineert in de stad, naast het karakteristieke natuursteen en glas-in-lood dat er te vinden is.

Proef de middeleeuwse sfeer van Villeneuve-sur-Lot vanuit uw gîte of vakantiehuis en ervaar de pittoreske en schilderachtige uitstraling. Het mooie stadscentrum, de vele monumenten en de overwegend groene omgeving maken van een bezoek aan de stad een waardevolle ervaring. De regio ontdekken doet u dus het beste vanuit de vakantiehuisjes in de buurt.

Een knus vakantiehuis

Boek een statige vakantiewoning, knus vakantiehuisje of landelijke gîte in de omgeving van Villeneuve-sur-Lot. Wanneer u hier een vakantiehuisje boekt, bent u zeker van een bijzondere ervaring in deze groene, middeleeuwse en landelijke omgeving. Het stadje en haar indrukwekkende centrum liggen altijd vlakbij. Geniet van authenticiteit en van de echtheid van deze Zuid-Franse regio, waar van alles te ontdekken valt. De vakantiehuizen van de website zijn allemaal uniek in hun soort en vertellen u het achterliggende verhaal van de omgeving.