Vakantiehuis Sauerland

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Sauerland? Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod van landelijke vakantiehuizen in Sauerland. Sauerland is gelegen in de Duitse regio’s Hessen en Noordrijn-Westfalen. Door het gebied stroomt onder andere de Rijn en de Wezer.

Lees meer over Sauerland

227 Natuurhuisjes

Vakantiehuis Sauerland

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Sauerland? Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod van landelijke vakantiehuizen in Sauerland. Sauerland is gelegen in de Duitse regio’s Hessen en Noordrijn-Westfalen. Door het gebied stroomt onder andere de Rijn en de Wezer.

Sauerland ligt in een laaggebergte in het midden van Duitsland. De hoogte van de bergen reiken tot zo’n 800 meter. Één van de bekendere plaatsen in dit gebied is Winterberg. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Winterberg? Bekijk dan eens het aanbod van vakantiehuisjes op deze pagina. In de winter is Winterberg vooral populair als wintersport gebied maar in de andere jaargetijden is het ook een mooie plaats om te bezoeken. Al onze accommodaties zijn landelijk of rustig gelegen en bieden een uitstekende uitgangspositie voor een stevige wandeling in de natuur.

In de winter is het sprookjesachtige Sauerland zeker een geschikte bestemming. De regio is vanaf Oost-Nederland en is daarom ook prima geschikt voor een vakantie voor kortere duur. Je kunt er bijvoorbeeld heel goed de jaarwisseling vieren. Op Natuurhuisje.nl proberen wij een uitgebreid aanbod te bieden met rustig gelegen vakantiewoningen in Sauerland voor de wintervakantie. Ook kun je hier verschillende groepsaccommodaties in Sauerland vinden.

In de lente leeft de natuur in Sauerland weer op en kun je mooie wandeltochten maken door het bergachtige gebied. De groene heuvels maken het landschap prachtig en als natuurliefhebber zul je je er niet snel vervelen. Bekijk hier een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen in Sauerland voor de voorjaarsvakantie of Meivakantie. De huisjes zijn uitermate geschikt voor een heerlijke rustvakantie.

In de zomer zijn de temperaturen in Sauerland erg aangenaam. De groene naaldbossen kunnen zo nodig verkoeling bieden bij hoge temperaturen. Daarnaast kun je natuurlijk zwemmen in één van de meren of een lekkere mountainbikeroute volgen. In de zomer is er dus genoeg te beleven in Sauerland. Zie je dit wel zitten? Bekijk dan hieronder het aanbod met vakantiehuisjes voor de zomervakantie in Sauerland. Met een selectief aanbod proberen wij je al op weg te helpen bij het kiezen van een geschikt zomerverblijf.

In de herfst blijven de naaldbossen gewoon mooi groen, toch kun je wel degelijk de herfstverschijnselen terugvinden bij de loofbossen en in de dierenwereld. De herfst is natuurlijk een hele goede periode voor mountainbikers. Het is dan lekker rustig in het gebied, het weer is soms wisselvallig maar zeker nog aangenaam. Ben jij ook op zoek naar een vakantiehuis in Sauerland voor de herfstvakantie? Bekijk dan het aanbod van vakantiehuizen in Sauerland voor een heerlijk rustig verblijf op Natuurhuisje.nl.

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Vraag dan eens aan de klantenservice voor hulp, zij helpen je graag verder en staan je zowel per telefoon als per email snel te woord.

Daarnaast kun je natuurlijk ook kijken naar andere regio’s die ook het gehele jaar door aantrekkelijk zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de Duitse Eifel of misschien wel de Veluwe, een pareltje in eigen land.