Vakantie januari

Wil je graag op vakantie gaan in januari? Denk dan eens aan een verblijf in een Natuurhuisje! Januari is een erg unieke periode om op vakantie te gaan omdat het in deze maand vol winter is. Wil je de winter eens op een andere manier beleven? Ga dan eens op vakantie in een Natuurhuisje. Vanuit de knusheid en de warmte van jouw heerlijke accommodatie middenin de natuur zal je kunnen genieten van de mooiste winterlandschappen, die je te voet of met de fiets kunt gaan verkennen. Waar in Europa ga jij op vakantie in januari?

Lees meer over vakantie januari
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantie januari

Wil je graag op vakantie gaan in januari? Denk dan eens aan een verblijf in een Natuurhuisje! Januari is een erg unieke periode om op vakantie te gaan omdat het in deze maand vol winter is. Wil je de winter eens op een andere manier beleven? Ga dan eens op vakantie in een Natuurhuisje. Vanuit de knusheid en de warmte van jouw heerlijke accommodatie middenin de natuur zal je kunnen genieten van de mooiste winterlandschappen, die je te voet of met de fiets kunt gaan verkennen. Waar in Europa ga jij op vakantie in januari?

Januari valt middenin de winter, en daarom beschouwen veel mensen het als een maand om veel binnen te zitten. Ook is het de periode nét na de feestdagen, waardoor niet heel veel mensen nog op vakantie gaan in deze maand. Dat is dan wel weer fijn, want het betekent dat je nergens nog massatoerisme zult vinden! Toch is het een erg fijne periode om eens lekker op vakantie te gaan! Op vakantie in januari zal je optimaal kunnen genieten van de mooiste winterwandelingen, waar in Europa je dan ook bent. Je kunt natuurlijk ook nog uitstekende op wintersport gaan in januari. Januari is zelfs een van de betere maanden om te gaan skiën! Stel de vakantie met kerst dus eens een beetje uit en ga gewoon in januari op vakantie. De rust die je dan overal in Europa zult vinden, is indrukwekkend mooi. Een ander groot voordeel van een vakantie in januari, is dat je op de meeste plekken veel lagere prijzen zult vinden. Dit geldt voor zowel vliegtickets als accommodaties. Ook bij Natuurhuisje vind je in januari veel lagere prijzen voor accommodaties dan met de feestdagen!

Houd jij wel van het halen van een frisse neus? Dan zou je echt eens in januari op vakantie moeten gaan. In januari kun je namelijk, ookal is het middenin de winter, de mooiste natuurwandelingen maken in nét wat frissere temperaturen. Heerlijk voor als je wel van een beetje frisheid houdt tijdens het wandelen, het is in ieder geval fijner dan wandelen in de zomerhitte! Doordat het overal redelijk koud is in Europa, kun je ook eens een land gaan verkennen waar het anders in de zomer te heet voor je zou zijn. Een land in Zuid-Europa bijvoorbeeld! Je kunt dan uitstekend door de heuvels, bergen en natuurgebieden naar wandelen of fietsen zonder erbij weg te koken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon van de Nederlandse winter genieten, misschien wel met sneeuw! Waar je ook heengaat in januari, je kunt overal veel knusheid verwachten in je accommodatie.

Doordat de prijzen veel lager liggen in januari dan in december, kun je uitstekend je vakantiedagen opnemen in januari als je dan toch in de winter op vakantie wilt gaan. Overal is het namelijk niet alleen goedkoper, maar ook een stuk rustiger! Met al de toeristen ver weg zal jij pas écht kunnen genieten van de rust om je heen, om daarna erg uitgerust weer terug aan het werk of terug naar school te gaan. Met zowel de auto als met het vliegtuig kun je je bestemming in januari bereiken. Ga je wat verder in Europa op vakantie, dan is het wel aan te raden een vliegtuig te nemen. De prijzen van vluchten dalen namelijk ook aanzienlijk in januari na de feestdagen!

Vakantie in een Natuurhuisje

Als je op zoek bent naar een vakantie in januari waarbij je even helemaal kunt bijkomen, uitrusten en bijtanken, is een accommodatie in de natuur een uitstekend idee. Er gaat namelijk niets boven een huisje in de natuur waar je omringd wordt door enkel groen en prachtige vergezichten. Zo in de winter in de natuur verblijven, is goed voor zowel lichaam als geest. Met een flinke winterwandeling in de buitenlucht zal je je lichaam veel goeds doen, want in die kou wordt je lichaam weer helemaal opgepept! Ook kun je even helemaal je aandacht shiften van het drukke werkleven naar simpelweg het zijn in het hier en nu, in de prachtige natuur en met je fijne reisgezelschap. Doordat januari niet de meest populaire vakantieperiode is, zal je haast nergens in Europa massatoerisme tegenkomen. En zeker niet als je verblijft in een Natuurhuisje!

Natuurhuisje heeft namelijk enkel accommodaties voor je verzameld ver weg van de toeristenmassa, middenin de natuur, in de mooiste natuurgebieden, Nationale parken, echt in de mooiste paradijsjes! Heb jij dus altijd al weleens willen verblijven in het bos, aan zee, aan een glooiend meer, in een polderlandschap, in de bergen, in de heuvels of in de duinen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken naar een geschikte accommodatie voor je vakantie in januari! Je ervaart hier nul herrie en drukte van andere toeristen, zoals je dat misschien wel in grote hotels of appartementencomplexen zou ervaren. Je wordt in een Natuurhuisje wakker met het geluid van de vogeltjes en niets anders, wat een luxe!

In ons aanbod hebben wij vele verschillende soorten accommodaties. Allemaal vallen zij onder de categorie Natuurhuisje! Heb jij altijd al weleens luxe willen kamperen in januari? Ga dan eens voor een glamping accommodatie, waar je wel de kampeerervaring krijgt maar dan zonder ongemakkelijkheden en mét comfort. Glamping accommodaties zijn bijvoorbeeld safaritenten, yurts, tipitenten en boomhutten. Ook hebben wij plekjes zoals B&B’s, bungalows, vakantieboerderijen an vakantievilla’s. Wil je onbezorgd van je januarivakantie kunnen genieten? Kies dan voor een B&B, want daar zit ontbijt inbegrepen. Wil je dat extra beetje ruimte voor jezelf en het reisgezelschap? Kies dan een vakantievilla of vakantieboerderij. Voor wat extra luxe kies je voor een Natuurhuisje met zwembad, sauna, spelletjeskamer of badkuip bijvoorbeeld!

Jouw perfecte vakantie in januari

Wil jij dus een echt unieke vakantie beleven in januari? Zoek dan niet verder en ga eens voor een Natuurhuisje! In een Natuurhuisje beleef je een vakantie in de natuur zoals nooit tevoren, omringd door groen, rust, ruimte, privacy en pure natuur. Je zult weer helemaal opladen tijdens een vakantie in januari in de natuur! Boek hier jouw favoriete accommodatie en ga eropuit in januari!