Vakantiehuis 13 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 13 personen? Boek een groepsaccommodatie midden in de natuur en verblijf met bijvoorbeeld je familie, vrienden of (sport)team op een unieke én rustige locatie in het groen. In onze grote vakantiehuizen hebben jullie alle tijd en ruimte voor elkaar.

Lees meer over 13-persoons vakantiehuizen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis 13 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 13 personen? Boek een grote groepsaccommodatie midden in de natuur en verblijf met bijvoorbeeld je familie, vrienden of (sport)team op een unieke én rustige locatie in het groen waar jullie alle tijd en ruimte voor elkaar hebben.

Groepsaccommodatie voor 13 personen

Voor familie- en vriendenweekenden is het maar wat gezellig als jullie de dagen in een groot huis door kunnen brengen waar plek is voor jullie allemaal. Niet verspreidt over een vakantiepark, maar in een huis dat groot genoeg is om met 13 personen te leven. Vind hier in deze selectie een vakantiehuis voor 13 personen in één van de mooiste regio’s van Nederland of net over de grens in een prachtig Europees land. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zodat jullie comfortabel de vakantie tegemoet kunnen gaan. Kook met zijn allen in de grote keuken die is ingericht om eten klaar te maken voor zulke grote groepen personen, haal herinneringen op in de comfortabele zithoek en trek eropuit om een frisse neus in de natuurrijke omgeving van het vakantiehuis te halen. De vakantiehuizen in deze selectie zijn ruim opgezet en hebben genoeg bedden en slaapkamers om iedereen een comfortabele plek te geven. De huizen zijn gelegen op unieke locaties op bijvoorbeeld een kleinschalig vakantiepark of in de middle of nowhere, waar je wakker kunt worden met uitzicht aan het water, in het bos, in de polder, in een boomgaard, in de bergen of aan zee. De tuin biedt jullie bovendien alle mogelijkheden om een deel van de vakantie in de buitenlucht door te brengen met een heerlijke barbecue of spelletjesmiddag in open lucht.

Groot huisje in de natuur

Boek een groepsaccommodatie in een natuurrijke omgeving in binnen- of buitenland. De huizen in deze selectie staan op prachtige locaties in Europa die op een paar uur rijden afstand liggen en die klaar zijn voor jullie zodat jullie er samen onvergetelijke herinneringen kunnen maken. Verblijf in de waterrijke provincie Zeeland, tussen de glooiende heuvels van Limburg of in de avontuurlijke Ardennen. Op een paar uur rijden zitten jullie zo in een nieuwe, natuurrijke omgeving. Ook verderop in Europa vind je de mooiste vakantiehuizen voor 13 personen of meer in deze selectie. Doordat deze huizen niet op grootschalige vakantieparken staan, hebben jullie alle tijd en ruimte voor elkaar, zonder last te hebben van andere toeristen. Ga voor luxe en ontspan tussen de activiteiten door in een sauna, jacuzzi of privé zwembad. Verken de natuur rondom jullie accommodatie en ga fietsen of wandelen op de paden rondom jullie verblijf. Doordat de groepsaccommodaties in of dichtbij de natuur staan, hebben jullie vaak tal van mogelijkheden om de een deel van de dag actief door te brengen. Bijvoorbeeld met wandelingen, fietstocht, speurtochten of het spotten van wilde dieren in je achtertuin.

Natuurhuisje voor grote groepen

Met een vakantiehuis in de natuur heb je als grote groep echt alle tijd en ruimte voor elkaar. Zit jij in de organisatie van een volgend familie- of vriendenweekend? Boek een huisje midden in de natuur en ontdek samen hoe mooi de buitenwereld van Europa kan zijn.