Vakantiehuis 16 personen nederland

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 16 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 16 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Nederland! Laat je snel verrassen door ons veelzijdige aanbod.

Lees meer over vakantiehuis voor 16 personen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis 16 personen Nederland

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 16 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 16 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Nederland! Laat je snel verrassen door ons veelzijdige aanbod.

Een reisgezelschap van 16 personen wordt bij Natuurhuisje gezien als een groot reisgezelschap. Speciaal voor dit soort reisgezelschappen hebben wij vele mooie accommodaties uitgezocht verspreid door Nederland! Met een groep van 16 personen is het belangrijk dat je in het vakantiehuis genoeg ruimte aantreft waar iedereen zich even kan terugtrekken, maar ook waar iedereen samen kan genieten van elkaars gezelschap in gemeenschappelijke ruimte. Daarom is het een uitstekend idee om voor zo'n speciaal vakantiehuis voor 16 personen te gaan!

Hier zit niemand op elkaars lip zoals in bijvoorbeeld een klein vakantiehuis, maar ook hoeft niemand te ver weg van elkaar te zijn, zoals in een groot hotel bijvoorbeeld. Iedereen verblijft immers in hetzelfde vakantiehuis met geweldige gemeenschappelijke ruimtes! Jullie hoeven natuurlijk helemaal niet ver te reizen om een geschikt vakantiehuis voor 16 personen te vinden. In Nederland hebben wij namelijk ook prachtige accommodaties! Dit is wel zo fijn voor diegenen die liever niet te veel tijd en geld besteden aan de reis, of als je niet zo lang op vakantie zult gaan. In Nederland kun je verblijven in de mooiste vakantieboerderijen met de hele groep op het prachtige platteland, omringd door pure natuur. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

Ontdek de Veluwe of geniet juist van het heuvellandschap

Als natuurliefhebber kun je natuurlijk overal wel terecht. In eigen land valt er genoeg te ontdekken in de natuur. Als fietsliefhebber zit je in Nederland sowieso helemaal goed. Natuurlijk mag een bezoekje aan de Veluwe ook niet ontbreken. Zeker als je kiest voor een vakantie in Gelderland of ernaast. Breng ook zeker een bezoekje aan Kroondomein het Loo en Nationaal Park Veluwezoom. Kies je toch voor een vakantie in het zuiden van het land? Dan moet je zeker eens denken aan een tripje naar het Drielandenpunt. Je zal versteld staan van het heuvelachtige landschap. Zelfs de kinderen kunnen zich daar goed vermaken! Daarna komen jullie even helemaal bij met een hapje en een drankje in het restaurantje.

Bovendien is Nederland rijk aan talloze regio’s met spectaculaire rivierlandschappen, bosgebieden, lange kuststroken, zandstranden, polderlandschappen en zandverstuivingen. In Limburg vind je zelfs een prachtig heuvellandschap. Met deze grote variatie aan landschappen is Nederland zeer geschikt voor vele indoor- en outdoor activiteiten. Houd je van vissen? Dan zijn er talloze rivieren, beken en meren waar je je kunt uitleven. Houd je van watersporten zoals surfen, windsurfen en zeilen, of zou je dit wel eens een keertje willen uit proberen? Dan heb je de Noordzee tot je beschikking!

Iedereen zal een geweldige tijd beleven

Met een groep van 16 personen is een groot vakantiehuis dus de ideale accommodatie. Je kunt hier namelijk rekenen op meerdere slaapkamers, of in sommige gevallen een ruime zolder waar iedereen samen slaapt, in vele gevallen meerdere badkamers en een goed uitgeruste, ruime keuken waar iedereen zich kan verzamelen om heerlijk te koken! Deze afstemming speciaal op grote groepen van 16 personen is ontzettend belangrijk bij het uitkiezen van een accommodatie met een grote groep, omdat zo iedereen een comfortabele en gezellige vakantie kan beleven. In een vakantiehuis voor 16 personen kun je tevens rekenen op gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer en een tuin.

Afhankelijk van het luxeniveau, kun je op sommige plekken ook een zwembad in de tuin vinden, een sauna, een jacuzzi of een spelletjeskamer. Soms is er zelfs een heuse restaurant keuken aanwezig! Vooral in de hete zomermaanden is een vakantiehuis met zwembad erg aan te raden. Hier kan iedereen zich verfrissen en urenlang waterpret beleven, met jong en oud! Een indoor spelletjeskamer is dan weer perfect voor in de wintermaanden wanneer het te koud is om buiten te spelen. Ook een binnenzwembad of een verwarmd zwembad is in dat geval een goed idee. Verder is het natuurlijk altijd leuk om de omgeving te gaan verkennen met de hele groep. Zorg ervoor dat iedereen mee kan en dat iedereen een leuke tijd heeft. Uiteraard kunnen jullie ook in verschillende groepjes weggaan.

Het Hollandse klimaat

De kans is groot dat je al bekend bent met het weer in eigen land. Je hebt er immers iedere dag mee te maken. Daardoor zul je dus vast ook wel weten dat het weer in Nederland vooral erg wisselvallig is. Er wordt in ons eigen land ook wel gesproken van een gematigd zeeklimaat. Over het algemeen betekent dit dat de zomers vrij mild zijn, maar er kunnen wel eens wat hittegolven voorkomen. Vooral in Limburg is het dan erg warm. De lentes zijn in ons eigen land over het algemeen erg aangenaam, maar kunnen wel vrij nat zijn. In 2021 is er in de lente zelfs nog wat sneeuw gevallen! Eigenlijk verschilt het klimaat dus per jaar heel erg in Nederland. Gelukkig kunnen we meestal wel uitgaan van een fijne zomer met aangename temperaturen en vrij veel zonuren. Ook de lentes zijn vaak ideaal voor een groepsvakantie in eigen land.

Aangezien je in één van onze accommodaties helemaal goed zit, maakt het weer in principe niet uit. Zelfs in de sneeuw kan het heerlijk zijn in onze Natuurhuisjes! Vooral als er ook nog eens een open haard is. Hoe gezellig is dat? Natuurlijk kun je de overige seizoenen ook heerlijk genieten van een vakantie in één van onze accommodaties in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een chalet in de herfst, een trekkershut in de lente of een bungalow in de winter. Bekijk snel de mogelijkheden voor een heerlijke korte vakantie in Nederland en geniet binnenkort van wat tijd voor jezelf en elkaar. Voor iedere geboekte nacht wordt er ook nog eens een boom geplant. Draag dus jouw steentje bij terwijl je heerlijk geniet van een vakantie midden in de natuur.