Vakantiehuis 30 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 30 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 30 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties middenin de natuur, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Lees meer over 30-persoons vakantiehuizen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis 30 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 30 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 30 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Met een groep van 30 personen is het belangrijk dat je in het vakantiehuis genoeg ruimte aantreft waar iedereen zich even kan terugtrekken, maar ook waar iedereen samen kan genieten van elkaars gezelschap in gemeenschappelijke ruimte. Daarom is het een uitstekend idee om voor zo'n speciaal vakantiehuis voor 30 personen te gaan!

Hier zit niemand op elkaars lip zoals in bijvoorbeeld een klein vakantiehuis, maar ook hoeft niemand te ver weg van elkaar te zijn, zoals in een groot hotel bijvoorbeeld. Iedereen verblijft immers in hetzelfde vakantiehuis met geweldige gemeenschappelijke ruimtes! Met een grotere groep kan het zijn dat het makkelijker is om lekker in Nederland te blijven, bijvoorbeeld als er veel kleine kinderen mee zijn of als het maar een korte vakantie is. Gelukkig kun je in Nederland ook op prachtige plekken in een vakantiehuis verblijven met zijn allen. Met een grote groep naar het buitenland is al helemaal een avontuur. Zo kun je met zijn allen een compleet nieuwe omgeving ontdekken en genieten van de natuur en cultuur in een ander land. Niets is leuker dan met een groot gezelschap op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet heel vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken.

Zowel Nederland als de rest van Europa barst van de mooie natuurgebieden

Natuurlijk moeten jullie met z’n allen bepalen waar de reis naartoe gaat. Als jullie graag de natuur gaan verkennen, kan dat zowel in eigen land als in de rest van Europa. Zowel in Holland als in de rest van Europa valt er namelijk genoeg te ontdekken qua mooie natuurgebieden. Ontdek in Nederland bijvoorbeeld gebieden als De Amsterdamse Waterleidingduinen of de Biesbosch. Ook in Europa zijn de mogelijkheden bij Natuurhuisje eindeloos. Zijn jullie graag met de hele groep dichtbij het strand? Dan kun je prachtige vakantiehuizen voor 30 personen vinden in bijvoorbeeld Spanje, op Spaanse eilanden, in Griekenland, in Frankrijk of in Portugal aan de kust.

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een vakantie wat dichter bij huis. In Nederland beschikken we namelijk ook over de mooiste ruime vakantiewoningen. Dit is wel zo fijn voor diegenen die liever niet te veel tijd en geld besteden aan de reis, of als je niet zo lang op vakantie zult gaan. In Nederland kun je verblijven in de mooiste landhuizen of villa’s omringd door pure natuur. Ook zijn er in Nederland mooie groepsaccommodaties te vinden aan het water of nabij de duinen bijvoorbeeld. Met de auto zit iedereen er binnen no time! Ben je dus op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor een grote groep in de natuur? Zoek dan niet meer verder! Bekijk het gehele aanbod aan vakantiehuizen door heel Europa hier bij Natuurhuisje en kies jouw favoriet.

Wat heeft een vakantiehuis voor 30 personen allemaal te bieden?

Met een groep van 30 personen is een groot vakantiehuis dus de ideale accommodatie. Je kunt hier namelijk rekenen op meerdere slaapkamers, of in sommige gevallen een ruime zolder waar iedereen samen slaapt. In vele gevallen beschikt het huis ook over meerdere badkamers en een goed uitgeruste, ruime keuken waar iedereen zich kan verzamelen om heerlijk te koken! Deze afstemming speciaal voor grote groepen van 30 personen is ontzettend belangrijk bij het uitkiezen van een accommodatie met een grote groep, omdat zo iedereen een comfortabele en gezellige vakantie kan beleven. In een vakantiehuis voor 30 personen kun je tevens rekenen op gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer en een tuin.

Afhankelijk van het luxeniveau, kun je op sommige plekken ook een zwembad in de tuin vinden, een sauna, een jacuzzi of een spelletjeskamer. Vooral in de hete zomermaanden is een vakantiehuis met zwembad erg aan te raden. Hier kan iedereen zich verfrissen en urenlang waterpret beleven, met jong en oud! Een indoor spelletjeskamer is dan weer perfect voor in de wintermaanden wanneer het te koud is om buiten te spelen. Uiteraard gaan jullie met z’n allen lekker de omgeving verkennen. Dit kan zowel te voet als op de fiets of met de auto. Ook een scooter huren is een goed idee, al wordt dat misschien wel wat veel wanneer jullie met 30 personen op pad gaan. Zoek van tevoren goed uit waar je vervoer kunt huren en denk ook zeker eens aan een tourbus!

Het Europese klimaat

Als je kiest voor een vakantiehuis voor 30 personen is het wel zo fijn als je van mooi weer kunt genieten. Daarom kan het handig zijn om te weten welk weer je kunt verwachten. Je wilt immers ook van alles buiten het huisje gaan ontdekken! Kies jij bijvoorbeeld voor een actieve vakantie in de lente? Dan is Nederland meestal wel geschikt, maar toch kan de lente in ons eigen land nog best wisselvallig zijn.

Wil je zeker weten dat het meestal droog blijft en dat de temperaturen aangenaam, maar niet te warm zijn? Kies dan eens voor een land als Spanje of Frankrijk. Wil je graag van alles gaan ontdekken in zeer warme landen als Kroatië, Italië of Portugal? Zorg dan dat je van tevoren eerst even wat informatie opzoekt over het klimaat in dit land. Zo kun je er precies achter komen welke periode het beste geschikt is voor jouw reis.

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met zeer warme temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in de maanden Juli of Augustus in de plaatsen waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt vooral voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn daar erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie in de winter? In December en Januari zit je dan sowieso goed. Kies voor een land als Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Bekijk snel ons overzicht van vakantiehuizen voor 30 personen en wie weet tot snel!