Vakantiehuis 6 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 6 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 6 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa!

Lees meer over vakantiehuizen voor 6 personen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis 6 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 6 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 6 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa!

Een reisgezelschap van 6 personen zien wordt bij Natuurhuisje gezien als een groot reisgezelschap. Speciaal voor dit soort reisgezelschappen hebben wij vele mooie accommodaties uitgezocht door heel Europa! Met een groep van 6 personen is het belangrijk dat je in het vakantiehuis genoeg ruimte aantreft waar iedereen zich even kan terugtrekken, maar ook waar iedereen samen kan genieten van elkaars gezelschap in gemeenschappelijke ruimte. Daarom is het een uitstekend idee om voor zo'n speciaal vakantiehuis voor 6 personen te gaan! Hier zit niemand op elkaars lip zoals in bijvoorbeeld een klein vakantiehuis, maar ook hoeft niemand te ver weg van elkaar te zijn, zoals in een groot hotel bijvoorbeeld. Iedereen verblijft immers in hetzelfde vakantiehuis met geweldige gemeenschappelijke ruimtes! Of jij en het reisgezelschap nu aan zee, in de bergen, in de heuvels of op het platteland willen verblijven, het perfecte vakantiehuis voor 6 personen vind je hier bij Natuurhuisje!

Met een groep van 6 personen is een groot vakantiehuis de ideale accommodatie. Je kunt hier namelijk rekenen op meerdere slaapkamers, of in sommige gevallen een ruime zolder waar iedereen samen slaapt, in vele gevallen meerdere badkamers en een goed uitgeruste, ruime keuken waar iedereen zich kan verzamelen om heerlijk te koken! Deze afstemming speciaal op grote groepen van 6 personen is ontzettend belangrijk bij het uitkiezen van een accommodatie met een grote groep, omdat zo iedereen een comfortabele en gezellige vakantie kan beleven. In een vakantiehuis voor 6 personen kun je tevens rekenen op gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer en een tuin. Afhankelijk van het luxeniveau, kun je op sommige plekken ook een zwembad in de tuin vinden, een sauna, een jacuzzi of een spelletjeskamer. Soms is er zelfs een heuse restaurant keuken aanwezig! Vooral in de hete zomermaanden is een vakantiehuis met zwembad erg aan te raden. Hier kan iedereen zich verfrissen en urenlang waterpret beleven, met jong en oud! Een indoor spelletjeskamer is dan weer perfect voor in de wintermaanden wanneer het te koud is om buiten te spelen.

Verblijven in een vakantiehuis in de natuur

Alle vakantiehuizen van 6 personen die je hier vindt zijn erg landelijk gelegen, sommigen middenin de ongerepte natuur! Je kunt hier natuurlijk typische vakantiehuizen boeken die gelegen zijn op een prachtig erf, aan een meer, aan zee, in de bergen of in de heuvels waar dan ook in Europa. Echter kun je ook vakantiehuizen zoals vakantieboerderijen, villa`s en bungalows vinden op deze pagina. Echt aparte vakantiehuizen van 6 personen kun je tevens vinden in omgebouwde kastelen, kloosters, schepen en landhuizen. Erg bijzonder! Het zal voor iedereen als een geheel nieuwe ervaring voelen en als een groot avontuur in de buitenlucht. Alle vakantiehuizen beschikken over dezelfde basisfaciliteiten speciaal afgestemd op grote groepen, zodat niemand zich hoeft te vervelen! Ondanks dat je groepsaccommodaties soms vindt in oude gebouwen, is het interieur wel erg comfortabel en modern.

Het grote voordeel van het boeken van een vakantiehuis voor 6 personen bij Natuurhuisje, is dat de accommodaties allemaal gelegen zijn in de prachtige natuur van Europa. Voor groepen die dus wel houden van een rustige vakantie in de natuur, is dit waar je moet zijn! Al onze vakantiehuizen bevinden zich ver weg van de toeristenmassa, op prachtig rustige plekken in de natuur en in een uniek gebouw. Optimale rust, ruimte en privacy zijn dus gegarandeerd! Iedereen kan dus direct vanuit het heerlijke vakantiehuis zo de prachtige natuur inlopen om de mooiste avonturen te beleven. Of misschien blijven jullie wel gewoon de hele dag relaxen in en rondom het vakantiehuis! Ook kinderen zullen het erg naar hun zin hebben in een vakantiehuis in de natuur, want door de eindeloze ruimte en natuur om zich heen kunnen zij heerlijk rennen, voetballen en spelen. Doordat een vakantiehuis beschikt over een eigen keuken, zijn jullie helemaal vrij en flexibel in het indelen van jullie planning. Beslis lekker zelf wanneer jullie gaan koken en op pad gaan! Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis voor 6 personen voor een familievakantie, gezinsvakantie, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging, je kunt hier gegarandeerd het perfecte vakantiehuis vinden!

Bestemmingen

Het hangt helemaal af van de groep waar de vakantie heen zal gaan. Je kunt natuurlijk prima in eigen land blijven, maar het is ook toch wel leuk om de grens over te gaan en een warm land op te zoeken. Bij Natuurhuisje zijn de mogelijkheden in Europa in ieder geval eindeloos! Zijn jullie graag met de hele groep dichtbij het strand? Dan kun je prachtige vakantiehuizen vinden in bijvoorbeeld Spanje, op Spaanse eilanden, in Griekenland, in Frankrijk of in Portugal aan de kust. In Frankrijk vind je prachtige vakantiehuizen aan zowel de Atlantische als de Middellandse Zeekust waar het heerlijk vertoeven is, vooral in de lente en zomer. Portugal is een ander land waar de zee prachtig is. Je kunt hier aan de Atlantische kust heerlijk surfen en genieten van de lekkerste vis en schelpdieren in de restaurants.

Jullie hoeven natuurlijk helemaal niet ver te zoeken om een geschikt vakantiehuis voor 6 personen te vinden. In Nederland hebben wij ook prachtige accommodaties! Dit is wel zo fijn voor diegenen die liever niet te veel tijd en geld besteden aan de reis, of als je niet zo lang op vakantie zult gaan. In Nederland kun je verblijven in de mooiste vakantieboerderijen met de hele groep op het prachtige platteland, omringd door pure natuur. Ook zijn er in Nederland mooie groepsaccommodaties te vinden aan het water of nabij de duinen, bijvoorbeeld. Met de auto zit de hele groep er zo!

Ben je dus op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 6 personen in de natuur? Zoek dan niet meer verder! Bekijk het gehele aanbod aan vakantiehuizen door heel Europa hier bij Natuurhuisje en kies jouw favoriet!