Vakantiehuis 9 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 9 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een groep van 9 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa! Blijven jullie dit jaar in Nederland of kies je eens voor een ander land waar nog van alles te ontdekken is?

Lees meer over vakantiehuizen voor 9 personen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis 9 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 9 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een groep van 9 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa! Blijven jullie dit jaar in Nederland of kies je eens voor een ander land waar nog van alles te ontdekken is?

Speciaal voor dit soort reisgezelschappen hebben wij vele mooie accommodaties uitgezocht verspreid door Europa! Met een groep van 9 personen is het belangrijk dat je in het vakantiehuis genoeg ruimte aantreft waar iedereen zich even kan terugtrekken, maar ook waar iedereen samen kan genieten van elkaars gezelschap in gemeenschappelijke ruimte. Iedereen verblijft immers in hetzelfde vakantiehuis met geweldige gemeenschappelijke ruimtes! Het hangt helemaal af van de groep waar de vakantie heen zal gaan. Je kunt natuurlijk prima in eigen land blijven, maar het is ook toch wel leuk om de grens over te gaan en een warm land op te zoeken. Bij Natuurhuisje zijn de mogelijkheden in Europa in ieder geval eindeloos!

Zijn jullie graag met de hele groep dichtbij het strand? Dan kun je prachtige vakantiehuizen voor 9 personen vinden in bijvoorbeeld Spanje, op Spaanse eilanden, in Griekenland, in Frankrijk of in Portugal aan de kust. Jullie hoeven natuurlijk helemaal niet ver te reizen om een geschikt vakantiehuis voor 9 personen te vinden. In Nederland hebben wij ook prachtige accommodaties! Dit is wel zo fijn voor diegenen die liever niet te veel tijd en geld besteden aan de reis, of als je niet zo lang op vakantie zult gaan. In Nederland kun je verblijven in de mooiste vakantieboerderijen met de hele groep op het prachtige platteland, omringd door pure natuur. Ook zijn er in Nederland mooie groepsaccommodaties te vinden aan het water of nabij de duinen, bijvoorbeeld. Met de auto zit de hele groep er zo!

Waar gaan jullie de natuur verkennen?

Als natuurliefhebber kun je natuurlijk overal wel terecht, vooral met een grote groep hoeven jullie je namelijk geen moment te vervelen. Sowieso valt er genoeg te ontdekken in de natuur van ons eigen land, maar ook in de rest van Europa zit je goed. Fietsen kun je natuurlijk heerlijk in Nederland gaan doen, maar in een ander land is ook wel eens leuk. Wat dacht je van een prachtige fietsroute door het mooie Toscane in Italië? Ook als je de natuur te voet wil gaan verkennen zit je daar prima. Natuurlijk kun je in dat geval ook prima terecht in de Belgische Ardennen, het mooie Kroatië of het veelzijdige Portugal. Kies ook eens voor een boottocht met het hele gezelschap om optimaal van de natuur te genieten.

Een aantal prachtige natuurgebieden en fenomenen zijn onder andere: de Krka watervallen in Kroatië, de Krijtrotsen in Frankrijk, de Gletsjers in Zwitserland en Nationaal Park de Biesbosch in eigen land. Ook de Ardennen zijn geweldig om te bezoeken. Zowel de actieveling als de dierenliefhebber kan hier zijn hart ophalen. De Ardennen bevinden zich voor het grootste deel in België, maar lopen ook door een deel van Luxemburg en Frankrijk. Kies zeker ook eens voor een bezoek aan Klein Zwitserland in Luxemburg. Hier kun je terecht voor sprookjesachtige taferelen. Kies voor één van de vele wandelroutes en je bent verzekerd van succes. Laat je dus zeker eens inspireren door deze bestemmingen voor jullie vakantie met de groep.

Een vakantiehuis voor 9 personen staat garant voor een heerlijke vakantie

Met een groep van 9 personen is een groot vakantiehuis dus de ideale accommodatie. Iedereen kan zich er namelijk prima vermaken en als groep leer je elkaar zo nog beter kennen. Ook kun je hier vaak rekenen op meerdere slaapkamers, of in sommige gevallen een ruime zolder waar iedereen samen slaapt. In vele gevallen beschikt het huisje over meerdere badkamers en een goed uitgeruste, ruime keuken waar iedereen zich kan verzamelen om heerlijk te koken! Deze afstemming speciaal voor grote groepen van 9 personen, is ontzettend belangrijk bij het uitkiezen van een accommodatie met een grote groep, omdat zo iedereen een comfortabele en gezellige vakantie kan beleven.

In een vakantiehuis voor 9 personen kun je tevens rekenen op gemeenschappelijke ruimtes zoals een woonkamer en een tuin. Afhankelijk van het luxeniveau, kun je op sommige plekken ook een zwembad in de tuin vinden, een sauna, een jacuzzi of een spelletjeskamer. Soms is er zelfs een heuse restaurantkeuken aanwezig! Dat betekent dus dat echt niemand zich ook maar een moment hoeft te vervelen. En daarnaast gaan jullie natuurlijk ook nog de omgeving van het huisje ontdekken. Ga bijvoorbeeld lekker een dagje sightseeën op steps, segways of elektrische fietsen. Of wat dacht je van een dagje naar de dierentuin of een dagje winkelen? Ook musea zijn nooit ver weg! Waar je ook naartoe gaat, zowel in Nederland als in de rest van Europa is altijd wel wat te beleven.

Het Europese klimaat

Waar de reis ook naartoe gaat, het klimaat in Europa is natuurlijk ontzettend gevarieerd. Denk maar eens aan hoe het weer in Nederland kan zijn en hoe het weer op hetzelfde moment bijvoorbeeld in Spanje is. Het klimaat wordt voornamelijk bepaald door de omliggende zeeën en het gebergte. Er wordt onder andere gesproken over een poolklimaat, landklimaat, gematigd klimaat, mediterraan klimaat en zeeklimaat. In Nederland spreekt men over een gematigd zeeklimaat. Dat betekent milde winters en gematigde tot warme zomers. Ook betekent dit weinig temperatuurverschil tussen de winter en de zomer. Toch zijn de seizoenen wel duidelijk merkbaar qua temperatuur.

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met z’n allen, waarbij je geniet van aangename temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in Zuid-Europa, waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn er erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie? Dan kies je natuurlijk voor een land als Oostenrijk of Italië. Eigenlijk maakt het weer niet zoveel uit als je kiest voor een verblijf met een grote groep. Onze groepsaccommodaties zijn zo fijn dat je er met slecht weer ook helemaal goed zit.