Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuis met binnenzwembad

Als je denkt dat het niet fijner kan dan vakantie vieren in een mooi vakantiehuis, dan zit je ernaast. Soms is wat extra luxe heel fijn. Wat ons betreft krijg je bij een vakantiehuis met binnenzwembad bijvoorbeeld echt dat ultieme vakantiegevoel! Het water is altijd heerlijk warm. Dobberen met een glaasje in de hand, muziek aan op de achtergrond… Wat een luxe! Of begin je ochtend actief en trek een paar baantjes voor de dag daadwerkelijk gaat beginnen. Lekker sportief!

Lees meer over vakantiehuisjes met zwembad
Lees meer over:

Vakantiehuis met binnenzwembad

Als je denkt dat het niet fijner kan dan vakantie vieren in een mooi vakantiehuis, dan zit je ernaast. Soms is wat extra luxe heel fijn. Wat ons betreft krijg je bij een vakantiehuis met binnenzwembad bijvoorbeeld echt dat ultieme vakantiegevoel! Het water is altijd heerlijk warm. Dobberen met een glaasje in de hand, muziek aan op de achtergrond. Wat een luxe! Of begin je ochtend actief en trek een paar baantjes voor de dag daadwerkelijk gaat beginnen. Lekker sportief!

Voor een familievakantie is een huisje met zwembad ook ideaal. Gezellig met de hele familie op vakantie: opa, oma, papa’s, mama’s, tieners, kinderen, de baby en niet te vergeten de hond! Niks leukers dan met z’n allen in een fijn vakantiehuis te verblijven, gezellig bij elkaar. Wat een luxe en wat een plezier. Jong en oud kan op elk gewenst moment van de dag een duik nemen in het binnenzwembad, zonder de deur uit te hoeven. Stromende regen? Hagelstormen? Harde wind? Geen probleem, want het zwembad bevindt zich lekker binnen. Ook de allerkleinste waterratjes kunnen fijn plonzen, want doordat je niet naar buiten hoeft, kun je ze vanaf een relaxte strandstoel goed in de gaten houden.

Ook kun je natuurlijk gebruik maken van zoveel opblaasbaar speelgoed als je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan luchtbedden, zwembanden, opblaasbare figuren en nog veel meer. Bij een openbaar zwembad kan dit vaak niet, omdat dan het zwembad al snel te vol is. Hier beschikken jullie dus gewoon over je eigen privézwembad en kun je doen en laten wat je maar wilt. Natuurlijk kan er daarnaast prima van de omgeving worden genoten. Onze natuurhuisjes bevinden zich namelijk altijd in een mooi gebied vol met prachtige natuur. Stap ‘s ochtends je vakantiehuis uit en begin de dag met een heerlijke wandeling. ‘s Middags of ‘s avonds kunnen jullie natuurlijk volop genieten van wat zwemplezier. Ook kan er gekozen worden voor een bezoekje aan een gezellig dorp of stad in de buurt. Er is namelijk altijd wel wat te beleven in de omgeving.

Geniet van de prachtige natuur, bijzondere vogels en wilde dieren

Wist je dat er in Nederland nog genoeg natuur te bewonderen is? Ieder jaar worden we weer verrast door bijzondere vogels, dieren en prachtige bloemen en planten. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie in Utrecht en breng een bezoekje aan de Vlindertuin in Vleuten. Als je dan toch verblijft in deze provincie kun je meteen even langs de Botanische Tuinen van Utrecht gaan. Hier kun je genieten van prachtige bloemen en planten en even helemaal tot rust komen. Houd jij van wilde dieren, zoals reeën, wilde zwijnen en vossen? Dan mag een bezoekje aan de Hoge Veluwe niet ontbreken! Ook in de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je deze dieren volop spotten. Het beste ga je vroeg in de ochtend en zorg ervoor dat je muisstil bent, anders jaag je ze misschien weg.

Natuurlijk is er in andere landen ook van alles te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis voor 15 personen in Portugal? Hier barst het van de ongerepte natuur en daarnaast kun je er ook nog eens Monniksgieren spotten! Deze vogels behoren tot de grootste roofvogels van Europa. De meeste kans om deze gieren te spotten heb je in het Serra de São Mamede-gebergte. Hier kun je tevens witte en zwarte ooievaars voorbij zien komen. Je kunt ook kiezen voor een vakantie in Spanje. Als je dan naar Andalusië gaat kun je zomaar een lynx spotten! Blijf er wel bij uit de buurt, want het zijn natuurlijk wilde dieren. Zodra ze je horen is de kans trouwens groot dat ze ervandoor gaan. Ook in België is de lynx in 2020 weer gezien. Hij werd in de Semoisvallei in de Ardennen vastgelegd door een onbemande wildcamera.

Activiteiten in en om het vakantiehuisje voor jong en oud

De vakantiehuizen voor 15 personen verschillen vaak erg in aanwezige faciliteiten. Wat je er altijd zal vinden, zijn genoeg bedden, een grote keuken, een gezellige eettafel en vaak meerdere badkamers. Ook de slaapvertrekken zijn vaak opgesplitst in meerdere kamers, zodat de kids kunnen verblijven op de ene kamer en de volwassenen kunnen uitrusten in een andere kamer. Kies je ervoor om in een eenvoudig vakantiehuis te verblijven, dan is er ook de mogelijkheid om met zijn allen in één of twee kamers of slaapzalen te verblijven.

In luxere vakantiehuizen is soms ook een zwembad, sauna of bubbelbad aanwezig. Ideaal wanneer je een periode met elkaar wilt genieten in luxe! Ook een tuin is vrijwel altijd aanwezig bij een vakantiehuis voor 15 personen. De kinderen kunnen er ravotten met elkaar en er kan genoten worden van de zonsondergang met een lekker wijntje erbij. Niemand hoeft zich dus ook maar een moment te vervelen. Daarnaast bevinden de huisjes zich altijd wel in de buurt van een mooi dorp of een gezellige stad. Een dagje winkelen, sightseeën of actief bezig zijn is dus altijd mogelijk! Ben jij op zoek naar een vakantiehuis voor 15 personen? Dan zit je hier zeker goed!

Welk klimaat heeft jouw voorkeur?

Als je kiest voor een vakantiehuis voor 15 personen is het wel zo fijn als je van mooi weer kunt genieten. Daarom kan het handig zijn om te weten welk weer je kunt verwachten. Je wilt immers ook van alles buiten het huisje gaan ontdekken! Kies jij bijvoorbeeld voor een actieve vakantie in de lente? Dan is Nederland meestal wel geschikt, maar toch kan de lente in ons eigen land nog best wisselvallig zijn. Wil je zeker weten dat het meestal droog blijft en dat de temperaturen aangenaam, maar niet te warm zijn? Kies dan eens voor een land als Spanje of Frankrijk. Wil je graag van alles gaan ontdekken in zeer warme landen als Kroatië, Italië of Portugal? Zorg dan dat je van tevoren eerst even wat informatie opzoekt over het klimaat in dit land. Zo kun je er precies achter komen welke periode het beste geschikt is voor jouw reis.

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met zeer warme temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in de maanden Juli of Augustus in de plaatsen waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt vooral voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn daar erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie in de winter? In December en Januari zit je dan sowieso goed. Kies voor een land als Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Bekijk snel ons overzicht van accommodaties voor 15 personen en wie weet tot snel!