Vakantiehuis Nederland 12 personen

Vakantiehuis Nederland 12 personen

Lees meer over Vakantiehuis Nederland 12 personen
Lees meer over:

Vakantiehuis Nederland 12 personen

Op zoek naar een accommodatie met familie of vrienden om je vakantie door te brengen? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij Natuurhuisje vind je een ruim aanbod van vakantiehuisjes in Nederland voor 12 personen midden in de natuur. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen in aanwezigheid van de mensen die je dierbaar zijn. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld heerlijke boswandelingen gaan maken, maar je kunt er natuurlijk ook met z’n allen op uit trekken op de fiets.

De Nederlandse natuur

In het noorden van het land kun je het Nationale Park Dwingelderveld bezoeken. Dit nationale park heeft het grootste aaneengesloten natte heidegebied in Nederland. Of breng een bezoek aan het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je dieren zoals wilde zwijnen, vossen en edelherten kunt spotten terwijl je over de heide en door de bossen loopt. Meer dan de helft van dit Nationale Park bestaat uit bosgebied. De andere helft wordt gevuld met heideterreinen, open stuifzandgebieden en grasvlaktes. Houd tijdens een bezoek aan één van de wild observatiepunten rekening met de windrichting; zodra de dieren je ruiken zijn je kansen verkeken! In het park vind je vele soorten bijzondere vogel- en insectensoorten.

Wil je liever vogels spotten? Breng dan vooral een bezoek aan het Nationale Park De Biesbosch. Dit nationale park heeft de internationale status van wetland. Dergelijke gebieden zijn internationaal belang voor grote aantallen vogels. Hier komen planten voor die een voorkeur hebben voor water. Twee bijzondere van deze planten zijn de spindotter en de driekantige bies. De spindotter is een variant van de dotterbloem die vrijwel nergens anders ter wereld voorkomt. Een andere plant die erg typerend is voor het Nationaal Park is riet. Vrijwel overal waar je kijkt is er wel een rietkraag te vinden. In 1988 is ook de bever met succes geherintroduceerd in dit gebied.

Er is altijd wel iets te doen

De vakantiehuizen hebben genoeg ruimte om samen te koken, te eten en heel de avond leuke spellen te spelen. Overdag kun je heerlijk samen de omgeving verkennen en genieten van het lekkerste eten. Uiteraard hoef je niet elke dag allemaal hetzelfde te doen. De een houdt meer van cultuur terwijl de ander liever een dagje aan het zwembad blijft hangen. Gelukkig kun je in een grote groep meestal nog steeds lekker je eigen ding doen, dus dit zal geen problemen moeten zijn. Maar we kunnen het ons voorstellen dat in de prachtige omgeving van de vakantiehuizen iedereen de natuur wil verkennen! Het diverse landschap van Nederland bied je alle mogelijkheden. Zo kan je met de hele groep heerlijk fietsen door de Veluwse bossen en uitkijken over de vele stuifzandgebieden die dit natuurgebied rijk is. Je hoeft niet altijd op pad te gaan om het Nederlandse natuurschoon van dichtbij te bewonderen. Met een verblijf in een natuurhuisje ben je gegarandeerd omring door de natuur!

Bekijk op deze pagina ons aanbod vakantiehuizen voor 12 personen in Nederland!