Vakantiehuisje met open haard

Vakantiehuisje met open haard

Lees meer over Vakantiehuisje met open haard
Lees meer over:

Vakantiehuisje met open haard

Wat is er romantischer dan een vakantiehuisje met open haard? Vooral in de winter is dit natuurlijk ontzettend knus en gezellig. Als het sneeuwt buiten zit je binnen lekker warm bij de openhaard. Dat is ook fijn als jullie terugkomen van een dag in de kou buiten of gewoon ‘s avonds na een dag vol activiteiten. Ook in de zomer kan het ‘s avonds koud zijn en is zo’n vuurtje dus erg gezellig en aangenaam. Onze huisjes met openhaard zijn zowel door Nederland te vinden als in de rest van Europa.

Als je kiest voor een vakantie in eigen land is dat natuurlijk fijn omdat het nooit ver weg is. Je hoeft dus niet lang in de auto te zitten om op een andere bestemming te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie in Gelderland, Limburg of Zeeland. Eigenlijk is er in heel het land wel een geschikte plek te vinden. Onze huisjes bevinden zich sowieso midden in de natuur, dus je bevindt je niet in de buurt van het massatoerisme.

Ook in de rest van Europa kun je heerlijk genieten van een huisje met open haard. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tripje naar één van onze buurlanden? In zowel België als Duitsland is de omgeving prachtig. Je kunt er volop genieten van de mooie natuur. Daarnaast kun je er ook mooie kastelen en oude gebouwen gaan ontdekken. Ook aan musea is er geen gebrek. Zowel België als Duitsland zijn perfect geschikt voor een wandel- of fietsvakantie. Ga je liever wat verder weg? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal. Laat je verrassen door ons aanbod en kies het vakantiehuisje dat het beste bij je past. Laat de voorpret maar beginnen!

Overal zijn mooie natuurgebieden te vinden

Als je met je gezin of familie op vakantie gaat kan het makkelijker zijn om lekker in Nederland te blijven. Bijvoorbeeld als er veel kleine kinderen mee zijn of als het maar een korte vakantie is. Gelukkig kun je in Nederland ook op prachtige plekken in een vakantiehuisje met open haard verblijven met zijn allen. Met een groepje naar het buitenland is al helemaal een avontuur. Zo kun je met zijn allen een compleet nieuwe omgeving ontdekken en genieten van de natuur en cultuur in een ander land. Toch heeft Nederland zelf ook van alles te bieden qua natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Hoge Veluwe, prachtige stranden, de Biesbosch, Brunssummerheide en het Drents-Friese Wold.

Kies je toch liever voor het buitenland en wil je genieten van prachtige natuurgebieden? Denk dan zeker eens aan landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Kroatië en Italië. Ook Engeland is trouwens echt een aanrader! De prachtige krijtrotsen en kustgebieden daar zullen je echt verrassen. Wanneer je kiest voor een vakantie in een vakantiehuisje met open haard kunnen jullie sowieso lekker gaan wandelen. Ook fietsen is altijd een goed idee. Overal kun je wel een fiets huren en op deze manier kun je natuurlijk net wat verder weg gaan en dus meer natuur ontdekken! ‘s Avonds kom je heerlijk even bij terwijl jullie genieten van het haardvuur.

De leukste avonturen beleef je vanuit een Natuurhuisje

Als je er zeker van wil zijn dat je je geen moment hoeft te vervelen, dan kies je voor een huisje aan het water. Hier kan namelijk van alles beleefd worden. Denk hierbij aan activiteiten zoals vissen, bootje varen en zeilen. Vanuit je vakantiehuisje met open haard is de mogelijkheid tot een leuk uitstapje dus zeker nooit ver weg. Er zijn talloze pretparken, musea en dierentuinen, in zowel ons eigen land als in de rest van Europa, te vinden waar je gegarandeerd met het hele gezin eindeloos vertier kunt beleven. Erg leuk voor wat afwisseling! Leuke ideetjes voor uitstapje vanuit je natuurhuisje zijn bijvoorbeeld cultuur opsnuiven of een bezoekje brengen aan een museum of bezienswaardigheid. Tijdens je vakantiehuisje van Natuurhuisje zit je binnen no time op een nieuwe plek!

Kies ook zeker eens voor een vakantiehuisje met open haard in een zonnig land. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spanje? Tijdens de lange avonden kan het ‘s avonds laat best fris worden. Een open haard is dan ideaal. Bovendien kun je in Spanje heerlijk ontspannen, maar ook lekker actief bezig zijn. Kies bijvoorbeeld voor een dagje strand waarbij de rustzoekers lekker gaan zonnen en zwemmen. De actievelingen kiezen hierbij juist voor een spannende rit op de jetski of gaan misschien wel parasailen. Ook op het strand zelf kun je ervoor kiezen om een potje te gaan voetballen of volleyballen. Het strand is dus de ideale plek om te zorgen dat zowel jong als oud het naar zijn zin heeft.

Het klimaat in Europa voor een vakantiehuisje met open haard

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel weten wat voor weer je een beetje kunt verwachten. Het weer in Europa is namelijk ontzettend gevarieerd. Denk maar eens aan hoe het weer in Nederland kan zijn en hoe het weer op hetzelfde moment bijvoorbeeld in Portugal is. Het klimaat wordt voornamelijk bepaald door de omliggende zeeën en het gebergte. Er wordt onder andere gesproken over een poolklimaat, landklimaat, gematigd klimaat, mediterraan klimaat en zeeklimaat. In Nederland spreekt men over een gematigd zeeklimaat. Dat betekent milde winters en gematigde tot warme zomers. Ook betekent dit weinig temperatuurverschil tussen de winter en de zomer. Toch zijn de seizoenen wel duidelijk merkbaar qua temperatuur.

Wil je genieten van een fijne vakantie vol met allerlei activiteiten vanuit jouw vakantiehuisje met open haard? Dan kies je het beste voor een vakantie in een land zoals Duitsland, België of natuurlijk eigen land. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een heerlijke zonvakantie tijdens in een warm land. In dat geval kun je beter gaan voor bijvoorbeeld Spanje, Kroatië of Italië. In deze landen heb je zelfs in Juni al grote kans op zon en kun je dus perfect genieten van een heerlijke zon, zee en strandvakantie. Zoals je dus ziet kun je tijdens ieder seizoen wel genieten van een heerlijke vakantie. Sommige accommodaties beschikken natuurlijk over allerlei luxe, waardoor het niet uitmaakt als het weer even wat minder is. Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi, een zwembad of zelfs een sauna. Bekijk snel ons overzicht van vakantiehuisjes met openhaard en wie weet verblijf jij binnenkort ergens in Nederland of in Europa!