Vakantiehuisje Pasen

Vakantiehuisje Pasen

Lees meer over Vakantiehuisje Pasen
Lees meer over:

Vakantiehuisje Pasen

Pasen is de ideale gelegenheid om er even tussen uit te gaan. Door de vrije dagen rondom Pasen is het paasweekend vaak erg geschikt om even een lang weekend op vakantie te gaan. De datum van Pasen is elk jaar verschillend, maar meestal valt deze datum in de maand april. Met Pasen kun je alle kanten op. Het is namelijk niet te koud en niet te warm in deze periode. Omdat het geen lange vakantieperiode is, is het wel fijn om binnen Europa te blijven. Gelukkig hebben wij bij Natuurhuisje de mooiste accommodaties voor je uitgezocht binnen heel Europa!

Verken je de natuur in eigen land, of ga je naar de warmte toe?

Heb je met Pasen niet veel tijd om op vakantie te gaan, dan kun je prima in Nederland blijven. Ook ons eigen land heeft namelijk veel te bieden. Er zijn in Nederland zo’n 21 natuurparken, waarvan de meest bekende waarschijnlijk de Hoge Veluwe is. Maar heb jij wel eens een bezoek gebracht aan Weerribben-Wieden, Alde Feanen of Zuid-Kennemerland? Deze natuurparken zijn net zo prachtig! Een ander mooi nationaal park is de Utrechtse Heuvelrug. Dieren die je hier tegen kunt komen zijn dassen, vossen en reeën, maar ook de zeldzame boommarter is hier te spotten! Het nationaal park de Oosterschelde is ook een aanrader. De flora en fauna hier is erg uniek en divers. Je kunt hier veel verschillende soorten vogels, schelpdieren en vissen spotten. Met een beetje geluk kun je ook bruinvissen en zeehonden zien!

Wil je de Nederlandse temperaturen ontvluchten? Denk dan eens aan een vakantie naar Portugal, of Frankrijk! In een land als Portugal kan het in de zomer erg heet worden, maar tijdens Pasen zijn de temperaturen nog aangenaam. Je kunt hier heerlijk vertoeven op het platteland of aan zee, maar ook in de bergen is het prachtig! Frankrijk is een mooie bestemming iets dichter bij huis. Geniet hier van de vele verschillende natuurgebieden, allemaal zijn ze even prachtig! Doordat het landschap in Europa zo divers is, heeft elk land zijn eigen flora en fauna. Doordat alle natuurhuisjes midden in de natuur liggen kun je op elke bestemming genieten van de prachtige omgeving.

Maak tijdens de vakantie prachtige wandelingen

Wandelen is natuurlijk een erg geschikte activiteit om bosrijke omgevingen te ontdekken. Met een vakantiehuis van Natuurhuisje bevindt je je zo midden in de natuur. Waar je ook op vakantie bent, er zijn altijd wel diverse wandelroutes beschikbaar om de omgeving goed te gaan verkennen. Kies er zelf voor of je een lange route of korte route wilt wandelen. Het mooie van wandeltochten maken is dat je alles heel bewust kunt bekijken. Zie je iets moois dan kun je even stoppen om van het moment te genieten. Maak je een lange wandeling zorg en dan wel voor dat je goed voorbereid bent. Neem altijd genoeg water mee en denk er ook aan wat eten voor onderweg mee te nemen.

Op deze pagina hebben wij alle beschikbare vakantiehuisjes tijdens Pasen voor jou verzameld.