Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Parijs

De Seine en de Eifeltoren

Lees meer over vakantiehuizen in Parijs
Lees meer over:

Dit departement is centraal gelegen in Frankrijk en kent vele mooie plekjes waar je in een van de vakantiehuizen via Natuurhuisje.nl van de natuur kan genieten. Paris heeft een oppervlakte van 106 km2 en er wonen ruim 2.250.000 inwoners Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur van Paris? De Franse hoofdstad is rijk aan geschiedenis en cultuur. Geniet in een van de vakantiehuizen in Paris van de vele monumenten, gebouwen en musea die de stad Parijs rijk is. Paris kent vele mooie vakantiehuizen waar je kunt genieten van de schoonheid, kunst, ligging en cultuur van Paris. Daarnaast wordt Parijs ook wel beschouwd als de mooiste stad ter wereld.

De Seine en de Eifeltoren

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Paris? Ontdek de stad Parijs te boot over de Seine, of geniet van een prachtige wandeling langs de oevers van deze rivier die door de stad heen stroomt. Een wereldberoemd werk wat aan de Seine ligt is de Eifeltoren. Het is dan ook zeker een aanrader om deze te bezoeken wanneer je verblijft in een van de vakantiehuizen in Paris. Beklim dit meesterwerk van 324 meter en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. Daarnaast kun je prachtige wandelingen rondom de Eifeltoren maken wanneer je verblijft in een van de vakantiehuisjes in Paris.

Het eiland la Cité

Breng vanuit jouw vakantiehuis een bezoek aan de eigenlijke oorsprong van Parijs, namelijk het eiland la Cité. Dit eiland is gelegen tussen de twee oevers van de Seine en je kunt hier de twee oudste overblijfselen van het Koninklijk Paleis van Parijs vinden, namelijk de Sainte-Chapelle en de Conciergerie. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Paris, dan is dit eiland een niet te missen plaats. De kapel, met grote glas in loodramen, is bijzonder verlicht. De Conciergerie heeft vroeger tijdens de Franse Revolutie als staatsgevangenis gediend. Breng vanuit jouw vakantiehuis een bezoek aan dit gebouw en bewonder de galerij van de Gevangenen en de reconstructie van de cel van Marie-Antoinette.

Parijs in een oogopslag

Wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Paris dan zijn er een aantal plekken die zeker een aanrader zijn om te bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Notre-Dame, de Arc de Triomphe, het Louvre, het Koninklijk Paleis, het Pantheon, de opera Bastillen, het woud van Boulogne en Vincennes, de place Vendome, de wijk van de Hallen, le Mareis, Pigalle, het Centre Pompidou, de Latijnse Wijk, Montmartre en Place de la Concorde