Vakantiehuizen Picardië

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Zoek hier een geschikt vakantiehuis in Picardië. Natuurhuisje.nl biedt u meerdere vakantiehuizen in Picardië aan. Deze vakantiehuisjes zijn allen landelijk gelegen. De natuur van Picardië wordt vooral gevormd door akkers en weilanden. Maar daarnaast zijn er ook interessante natuurgebieden voor de vogelaar. Zo is het natuurpark “Le Marquenterre” een ideale rustplaats voor moerasvogels.

Ligging van Picardië

Picardië is gelegen in het noorden van Frankrijk en ligt dus niet ver van Nederland. De hoofdstad van Picardië is Amiens. Deze stad heeft omme nabij 150.000 inwoners en is gelegen in het departement Somme. Je kunt hier onder andere de “Notre-Dame van Amiens” bezichtigen. Het is de grootste gotische kerk van heel Frankrijk en staat ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Daarnaast zijn er nog een aantal prachtige gebouwen te zien in Amiens. Ben jij op zoek naar een vakantiehuis nabij Amiens? Natuurhuisje.nl heeft een aanbod van landelijk gelegen vakantiehuisjes in Picardië. Deze vakantiehuizen geven jou ook de mogelijkheid om eens een uitstapje te maken naar de mooie stad Amiens.

Natuur bezoeken

Natuurpark Le Marquenterre is de plek om te bezoeken als je op vakantie bent in Picardië als vogelliefhebber. Vooral tijdens de trek periodes kun je er vele moerasvogels aantreffen. Onder andere de prachtige lepelaar, verschillende reigersoorten en verschillende eenden soorten. Ben jij zelf een vogelaar of houd je van de natuur? Dan is een bezoek aan deze plek zeer aan te raden er worden onder andere ook excursies verzorgd door het gebied met een gids die je alles weet te vertellen over de verschillende vogels die er een pitstop maken om vervolgens hun reis naar noord of zuid te vervolgen. Natuurhuisje.nl is gericht op natuur en ruimte. Wij vinden het belangrijk dat een vakantiehuis in de rust en ruimte is gelegen. Daarom bieden wij vakantiehuizen aan in Picardië die gelegen zijn in de prachtige natuur van deze regio. Ook een vakantiehuis nabij Natuurpark Le Marquenterre behoort tot de mogelijkheden. Bekijk dus snel ons aanbod van huisjes in Picardië.

Vakantiehuis Aisne
Vakantiehuis Somme

Inloggen