Vakantiehuizen Haute-Savoie

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Dit departement is gelegen in het oosten van Frankrijk en kent vele mooie plekjes waar je in een van de vakantiehuizen via Natuurhuisje.nl van de natuur kan genieten. Haute-Savoie heeft een oppervlakte van 4388 km2 en er wonen bijna 730.000 inwoners. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur van Haute-Savoie? Haute-Savoie beschikt over een uitzonderlijk rijk natuurerfgoed. Geniet in een vakantiehuis in de buurt van de Mont-Blanc van de prachtige natuur die hier te vinden is. Daarnaast kun je in Haute-Savoie ook genieten van de uitgestrekte skigebieden, natuurreservaten en meren met bijbehorende watersporten. Met een gite in Haute-Savoie kun je genieten van de vele bijzonderheden die dit departement te bieden heeft.
Natuurreservaat Les Aiguilles Rouges

Gelegen tegenover het massief van de Mont-blanc in Haute-Savoie is het natuurreservaat Les Aiguilles Rouges. Geniet in een van de vakantiehuisjes in de omgeving van de meer dan 3300 hectare aan natuurschoon dat hier te vinden is. Maak een wandeling door de steeds afwisselende landschappen die hier te vinden zijn. Zo vertrek je gemakkelijk vanuit jouw vakantiehuisje voor een wandeling door de bossen, over rotsen en langs gletsjers. Beklim de bergen in dit park om zo een prachtig uitzicht over Haute-Savoie te hebben.

Het Mont-Blanc Massief

Gelegen in het zuidoosten van Haute-Savoie zijn vakantiehuizen rondom het massief van de Mont-Blanc. Het hoogste punt is op 4810 meter boven de zeespiegel te vinden. Geniet in een van de vakantiehuizen van de mooie landschappen die hier te vinden zijn. Bewandel een gletsjer, beklim een van de bergtoppen of bezoek een van de besneeuwde bergtoppen. Houd je van wandeltochten, maar wil je toch niet alles te voet afleggen, dan kun je veel van de beroemde plaatsen per trein of kabellift bereiken.

Het meer van Léman en Annecy

Gelegen in het noorden van Haute-Savoie is het meer van Léman. Geniet in een van de vakantiehuizen rondom dit meer van de watersporten die hier te beleven zijn. Dit meer heeft een watervlakte van 58.000 hectare. Geniet op het meer van een cruise, vissersboten, zwemtochten en nog veel meer. Naast dit immens grote meer kun je hier ook van vakantiehuizen in een prachtige omgeving genieten van de natuur en al het mooie dat dat met zich mee brengt.

In het zuidwesten van Haute-Savoie zijn vele vakantiehuizen te vinden rondom het meer van Annecy. Dit meer, afkomstig van een gletsjer heeft kristalhelder water. Geniet tijdens het snorkelen en duiken van de prachtige onderwaterwereld die hier te vinden is. daarnaast biedt dit meer onder andere vele watersporten, recreatie, ontspanning, natuur, flora en fauna.

Inloggen