Vakantiehuizen Centraal Portugal

Vind hier een geschikt vakantiehuis in centraal Portugal. Alle vakantiehuizen in centraal Portugal zijn landelijk en rustig gelegen. In het midden van Portugal vindt u de groene streek Beiras, de echte natuurliefhebber moet dit gebied in onze ogen een keer gezien hebben. Dit gebied is goed te verkennen vanuit één van onze vakantiehuizen Beiras.

Lees meer over vakantiehuizen in Centraal Portugal

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vind hier een geschikt vakantiehuis in centraal Portugal. Alle vakantiehuizen in centraal Portugal zijn landelijk en rustig gelegen. In het midden van Portugal vindt u de groene streek Beiras, de echte natuurliefhebber moet dit gebied in onze ogen een keer gezien hebben. Dit gebied is goed te verkennen vanuit één van onze vakantiehuizen Beiras.

Het bekendst natuurgebied van deze streek is ongetwijfeld de Serra da Estrela. In dit gebied vindt u ook de hoogte berg van Portugal: De Torre. Deze reus is maar liefst 1995 meter hoog!

Verken dus nu de accommodaties in centraal Portugal!

Nationaal Park Beira Alta

De Serra Estrela is het hoogste berggebied van Portugal. Het is een gebied dat bestaat uit rotsformaties en kale vlakten. Vooral mensen die geïnteresseerd zijn in flora zullen hier hun hart kunnen ophalen. U vindt hier uitgestrekte weiden die helemaal vol staan met zeldzame bloemen. Daarnaast zijn er een hoop stuwmeren en bergmeren te vinden. Een hoogtepunt dat u ook zeker niet mag missen bij uw bezoek aan dit park is de waterval ‘Poco de Inferno’.

Dit park is nog niet ontdekt door het massatoerisme en hier kunt u dan ook dagen ronddwalen zonder ook maar iemand anders tegen te komen. Let altijd wel goed op dat u op tijd denkt aan een weg terug, voordat je het weet valt de duisternis in en dan is het niet ideaal om in dit ongerepte gebied te verblijven. Wanneer u het nationaal park met eigen ogen wilt gaan zien kunt u dit het beste doen vanuit een vakantiehuisje Centraal Portugal of een vakantiehuisje Beiras. Op de website zijn inmiddels al een aantal vakantiehuizen Beiras te vinden. Kunt u geen geschikt vakantiehuisje Centraal Portugal vinden? Vul dan even een contactformulier in op de website zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikt vakantiehuis.

Nationaal Park do Tejo Internationaal

Voor de ornithologen onder ons kunt u Portugal niet verlaten zonder een bezoek aan dit park gebracht te hebben. In het park vindt u een aantal verschillende Aquila’s dit zijn ‘arenden’. U maakt er onder andere kans op het zien van de steenarend. Deze gigant jaagt in de rotsen op hazen en vangt op zijn tijd zelfs een ree! Ook de slangenarend kunt u in dit gebied tegenkomen, biddend langs een bergweggetje op zoek naar een slang. Ook is er de mogelijkheid om een grote groep vale gieren te zien tijdens één van uw bergwandelingen. Een ideale uitvalsbasis om dit gebied te verkennen is een vakantiehuisje Beira of een vakantiehuisje Centraal Portugal op onze website.

Wilt u zelf een keer een bezoek brengen aan Centraal Portugal maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen. Dat is helemaal niet gek, want op het internet is er nou eenmaal niet veel te vinden over de natuur in dit gebied. Wij helpen u graag een stapje verder bij het vinden van een vakantiehuis Portugal of een vakantiehuisje Beira! Stuur gerust even een contactformulier en één van onze collega's zal u verder helpen in uw zoektocht naar een geschikt vakantiehuis in deze regio. Wanneer u toch niet zo gecharmeerd bent van onze vakantiehuizen Centraal Portugal dan willen wij u wijzen op de andere natuurrijke regio’s die Portugal rijk is.