TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZONDAG VAN 13-21 UUR
Vakantiehuis in Portugal
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Portugal

Boek hier landelijke vakantiehuizen in Portugal. Al de vakantiehuizen in Portugal zijn mooi en rustig gesitueerd en maken het voor u als gast een genot om in dit prachtige land te vertoeven. Portugal is een schitterend land dat naast cultuur ook veel op het gebied van natuur heeft te bieden.  Inmiddels zijn er vakantiehuizen Portugal in Noord-Portugal te vinden op Natuurhuisje.nl, deze regio is relatief onbekend maar zeer zeker de moeite waard. Wanneer u deze regio bezoekt, kan de stad Braga niet ontbreken.

De Portugese natuur is weer heel anders dan de natuur van het buurland Spanje. In het noorden van het land vindt u heuvels met veel bremstruiken, in het zuiden juist uitgestrekte kustlijnen met daarnaast erg veel rostkliffen. Het zuiden van Portugal is één van de beste plekken in Europa voor het kijken van zeevogels. In het najaar komen hier duizenden pijlstormvogels voorbij gevlogen. Deze vogels zijn in Nederland nauwelijks waar te nemen maar hier suizen deze sierlijke vogels je zo om je hoofd!

Vakantiehuis Portugal

Wat ook zeker niet mag ontbreken is het Nationaal Park van de Penada Geres. De verhalen gaan dat er nog steeds wilde wolven voorkomen in dit gebied.Ook vakantiehuizen Portugal in andere delen van het land zijn bij ons op de website te vinden. Vakantiehuizen Portugal waar u binnen een klein half uurtje aan de Atlantische Oceaan staat om hier te genieten van de prachtige vergezichten. Vaak weet de eigenaar van een vakantiehuis Portugal u wat meer te vertellen over de flora en fauna die in het gebied nabij de vakantiehuizen aanwezig zijn. U weet nog niet waar u heen moet van de zomer, wij weten het wel, bezoek één van onze natuur vakantiehuizen in Portugal.

Vakantiewoning Portugal verhuren?

Beschik je zelf over een vakantiewoning in de natuur van Portugal en wil je die verhuren? Dan kun je ook bij ons terecht, wij hebben inmiddels flink wat ervaring hierin opgedaan en gaan graag voor jou aan de slag. Op deze manier wordt het nog makkelijker voor gasten om een vakantiewoning Portugal in de natuur te boeken!


Portugese quinta


Wie het echte Portugese platteland wilt voelen, moet eens een quinta huren in Portugal. Een quinta is een oude boerderij die tegenwoordig ook als vakantiewoning wordt verhuurd. Ben jij op zoek naar een authentieke quinta? Of het echte platteland van Portugal? Bekijk dan hier het aanbod van landelijke quintas in Portugal. 


Meer informatie?

Wil je meer informatie over de natuur van Portugal? Of wil je meer weten over het huren van een vakantiehuisjes in de buurt van de Penada Geres? Of toch liever de zon van de Algarver opzoeken in een zomer vakantiehuis van natuurhuisje? Bij ons is alles mogelijk en wij helpen je dan ook graag verder in jouw zoektocht naar een geschikt vakantieverblijf in dit zonovergoten land. Dus aarzel niet wanneer je vragen hebt en neem gerust contact met ons op.

WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!