TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZATERDAG VAN 10-17 UUR EN ZONDAG VAN 10-21 UUR
Vakantiehuis in Portugal
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Portugal

Portugal is een schitterende bestemming voor iedereen die houdt van een zonvakantie waarbij cultuur en natuur met elkaar gecombineerd kunnen worden. Elke liefhebber van zon, zee strand en cultuur kan hier dus zijn hart ophalen! Ook het eiland Madeira en de eilandengroep de Azoren behoren tot Portugees grondgebied en zijn gelegen in de Atlantische oceaan. Madeira staat ook wel bekend als groen bloemeneiland en ook op de Azoren vind je volop ongerepte natuur met groen beboste bergen. Beide zijn zeker een bezoekje waard!

Flora en fauna

De Portugese natuur is, in tegenstelling tot wat velen denken, heel anders dan de natuur van buurland Spanje. Het noorden van Portugal wordt gedomineerd door heuvellandschappen en bremstruiken, terwijl het zuiden juist gekenmerkt wordt door kleurrijke, subtropische vegetatie en uitgestrekte kustlijnen met rotskliffen. De ruige kustlijn vormt daarmee één van de betere plekken in Europa om zeevogels te spotten. In het najaar komen hier bijvoorbeeld duizenden pijlstormvogels voorbij gevlogen, die in Nederland nauwelijks zijn waar te nemen. Andere veel voorkomende diersoorten die in dit land te vinden zijn, zijn de geit, de vos, het wilde zwijn en het hert. In de oceaan worden regelmatig dolfijnen en walvisachtigen gespot.

Activiteiten

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens een vakantie in Portugal, is een bezoek aan het Nationaal Park Penada Geres. Er gaan verhalen rond dat hier nog steeds wilde wolven voorkomen! Het strand is in Portugal nooit ver weg. De lange kustlijn langs de Atlantische Oceaan vormt het decor voor prachtige stranden met waanzinnige vergezichten. Voor de rustige, ongerepte strandjes die verstopt zijn tussen de kliffen wijzen onze verhuurders je graag de weg. In de vele schilderachtige dorpjes ben je van harte welkom om met de lokale bevolking te genieten van één van de traditionele feesten en jaarmarkten. Dans, muziek en culinaire hoogstandjes staan hierbij centraal.

Meer informatie?

Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in Portugal, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.


WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!