Vakantiehuizen Ticino

Vakantiehuisje in Ticino huren? Zoek hier een leuk vakantiehuis in Ticino. Natuurhuisje.nl biedt prachtige vakantiehuizen in Ticino te huur aan. Ticino is gelegen in het zuiden van Zwitserland en grenst met buurland Italië. Ticino is een regio van uiterste en zal veel vakantieliefhebbers voldoening geven.

Lees meer over vakantiehuizen in Ticino

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuisje in Ticino huren? Zoek hier een leuk vakantiehuis in Ticino. Natuurhuisje.nl biedt prachtige vakantiehuizen in Ticino te huur aan. Ticino is gelegen in het zuiden van Zwitserland en grenst met buurland Italië. Ticino is een regio van uiterste en zal veel vakantieliefhebbers voldoening geven.

Vakantiehuis nabij het meer van Lugano

Het meer van Lugano is een meer gelegen in het zuiden van Ticino. Het meer wordt gedeeld met buurland Italië maar ligt voor het overgrote gedeelte in Ticino. Het meer is vlakbij het gelijknamige stadje Lugano gelegen. Lugano is met 65.000 inwoners de grootste stad in Ticino. Het uitzicht bij het meer van Lugano is prachtig en wordt gevormd door de bergen en het mooie azuurblauwe water van het meer. Op zoek naar een leuk vakantiehuis nabij het meer van Lugano? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van vakantiewoningen nabij het meer van Lugano. Voor de vakantiehuizen op Natuurhuisje.nl zijn 3 speerpunten belangrijk, namelijk: rust, ruimte en natuur.

Vakantiewoning nabij Bellinzona

Bellinzona is de hoofdstad van het Zwitserse kanton Ticino. De stad heeft slechts 18.000 inwoners. Toch is de stad een belangrijk doorvoerpad voor transport in Ticino. Wil jij graag een vakantiehuis huren nabij Bellinzona? Bekijk dan eens het aanbod van prachtige vakantiehuisjes in Bellinzona en wellicht breng jij jouw volgende vakantie door in dit mooie stadje.

Natuur in Ticino

De natuur in Ticino wordt gekenmerkt door de Alpen. Zo zul je er prachtige beboste hellingen aantreffen en rustig gelegen Alpenweides. De bergen in Ticino zijn een uitstekende plek om verschillende vogelsoorten aan te treffen die wij hier in Nederland niet of nauwelijks kunnen zien. Zo heb je er kans om de mooie rotskruiper te zien. Daarnaast kun je er in de gebieden met water, verschillende watersoorten aantreffen, zoals de Woudaap. De woudaap is een klein reigertje die zich graag in het riet bevindt. Tevens kun je er in deze regio de Italiaanse mus tegen komen. Deze ondersoort van de huismus komt eigenlijk alleen in Italië voor maar dus ook in het zuiden van Zwitserland in Ticino. Wil jij zelf eens de natuur in Ticino verkennen? Dan is het een goed idee om eens een huisje in Ticino te huren. De vakantiewoningen in Ticino op Natuurhuisje.nl bieden een uitstekende uitgangspositie om de prachtige natuur van Ticino te verkennen.

Niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Maar wil je toch graag op vakantie in deze Zuid-Zwitserse regio? Vraag dan eens of één van onze medewerkers van de klantenservice jouw verder kan helpen met het zoeken naar een geschikte accommodatie. Ook kun je eens kijken naar leuke vakantiewoningen in andere Zwitserse regio’s of misschien een leuk huisje in Noord-Italië.