Vakantiepark België

Heb je zin in een vakantie net over de grens? Kijk dan eens naar onze vakantieparken in België! In de vakantieparken die wij aanbieden bij Natuurhuisje waan je je in een oase van rust, ver weg van de massa en de drukte. Al onze vakantieparken zijn namelijk erg kleinschalig en ontzettend rustig. In de mooiste gebieden van België hebben wij de accommodaties met veel zorg geselecteerd. Dichtbij huis maar toch een onvergetelijke vakantie, dat is waar je op kunt rekenen in een vakantiepark in België. Kijk gauw verder!

Lees meer over vakantiepark België

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiepark België

Heb je zin in een vakantie net over de grens, maar geen zin in grootschalige vakantieparken? Kijk dan eens naar onze knusse en kleinschalige vakantieparken in België! In de vakantieparken die wij aanbieden bij Natuurhuisje waan je je in een oase van rust, ver weg van de massa en de drukte.

Unieke vakantieparken voor echte natuurliefhebbers en rustzoekers

Wil jij graag genieten van de voordelen van een vakantiepark, zonder daarbij last te hebben van vele andere vakantiegangers? Dan is een kleinschalig vakantiepark van Natuurhuisje ideaal. Al onze vakantieparken zijn namelijk erg knus en ontzettend rustig. Je vindt er nooit meer dan 30 huisjes of accommodaties en daarnaast geniet je altijd van je privacy. De huisjes staan dus niet dicht op elkaar en je hoeft ook niet bang te zijn voor glurende buren op vakantie.

Toch is het vaak wel leuk voor kinderen om vrienden te kunnen maken en te kunnen genieten van de faciliteiten die je op een vakantiepark vindt. Zo kun je zelf op zoek gaan naar een vakantiepark met bijvoorbeeld een privézwembad of waar ook huisdieren toegestaan zijn. Voor de kids is het ook leuk als de hond mee mag op vakantie en natuurlijk is het wel zo fijn als zij zich tijdens de vakantie kunnen vermaken. Ook kan het zo zijn dat je juist zonder kinderen op vakantie gaat en ook liever kiest voor volwassenen vakantiepark. In ons handige overzicht vind je het allemaal.

Naar een kleinschalig vakantiepark in België

In de mooiste gebieden van België hebben wij de accommodaties met veel zorg geselecteerd. Dichtbij huis maar toch een onvergetelijke vakantie, dat is waar je op kunt rekenen in een vakantiepark van Natuurhuisje in België. Kijk gauw verder!

België beschikt over een afwisselend en verrassend mooi landschap. En dat zo dichtbij huis. Dit land is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers, die kunnen hier echt hun hart ophalen in de groene heuvels en in de uitgestrekte bossen. De Ardennen is hier een goed voorbeeld van. Dit is een regio in het oosten van België waar wij de meerderheid van de vakantieparken hebben geselecteerd. Hier vind je nog ware ongerepte natuur waar je helemaal kunt opladen onder het genot van het geluid van de vogels en het stromende water van de rivieren.