Vakantiepark Drenthe

Drenthe is vooral bekend vanwege de hunebedden, de grafmonumenten gebouwd met enorme rotsblokken. Maar Drenthe heeft nog zoveel meer te bieden! De provincie heeft een prachtige natuur met wel drie Nationale Parken en veel activiteiten. Ga bijvoorbeeld kanoën of survivallen in de natuur of breng een bezoek aan de dierentuin.

Lees meer over vakantiepark drenthe
Lees meer over:

Vakantiepark Drenthe

Drenthe is vooral bekend vanwege de hunebedden, de grafmonumenten gebouwd met enorme rotsblokken. Maar Drenthe heeft nog zoveel meer te bieden! De provincie heeft een prachtige natuur met wel drie Nationale Parken en veel activiteiten. Ga bijvoorbeeld kanoën of survivallen in de natuur of breng een bezoek aan de dierentuin. Een kleinschalig vakantiepark van Natuurhuisje is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Drenthe.

Voor iedereen die wil genieten van de rust en ruimte, maar die wel op een vakantiepark willen staan, is een kleinschalig vakantiepark ideaal! Op zo’n vakantiepark staan minder dan 30 vakantiehuizen en vaak is er ook geen receptie of zwembad aanwezig. Door de afwezigheid van zulke faciliteiten op kleinschalige vakantieparken, wordt het vakantiehuis voornamelijk als uitvalsbasis gebruikt om de omgeving te ontdekken, ook is het een ideaal rustpunt om even volledig te ontspannen.

De accommodaties op een kleinschalig vakantiepark zijn voornamelijk gevestigd in een natuurrijke omgeving. Genieten en ontspannen staan dan ook voorop tijdens jouw vakantie op een klein vakantiepark. Een huisje in Drenthe is natuurlijk perfect om de natuur in eigen land eens even te gaan ontdekken. Ook kun je natuurlijk kiezen voor diverse stedentripjes. Lees snel verder om je alvast te laten inspireren voor jouw volgende vakantie in deze mooie provincie.