Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiepark Oostenrijk

Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming? Denk dan eens aan Oostenrijk! Dit prachtige land verken je uitstekend vanuit je mooie vakantiepark middenin de natuur. De mooiste kleinschalige vakantieparken in Oostenrijk vind je hier bij Natuurhuisje. In zo’n vakantiepark word je omringd door prachtige natuur en rust, met talloze mogelijkheden om er lekker op uit te gaan.

Lees meer over vakantiepark Oostenrijk
Lees meer over:

Vakantiepark Oostenrijk

Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming? Denk dan eens aan Oostenrijk! Dit prachtige land verken je uitstekend vanuit je mooie vakantiepark middenin de natuur. De mooiste kleinschalige vakantieparken in Oostenrijk vind je hier bij Natuurhuisje. In zo’n vakantiepark word je omringd door prachtige natuur en rust, met talloze mogelijkheden om er lekker op uit te gaan. Wil jij dus genieten van privacy, rust en natuur? Bekijk dan snel het aanbod van onze kleinschalige vakantieparken in Oostenrijk.

Misschien denk je bij een vakantie in Oostenrijk gelijk aan een wintersport. Dit is terecht, wat Oostenrijk is een geweldige wintersportbestemming, maar toch valt er nog veel meer te ontdekken in dit prachtige land! Buiten de wintermaanden veranderen de berggebieden in prachtige wandelgebieden rijk aan groene vergezichten en glooiende landschappen. Oostenrijk ligt voor driekwart in de Alpen, waardoor de mogelijkheden tot recreatie in dit gebergte eindeloos zijn.

’s Winters kun je hier de beste wintersport beleven en ’s zomers en in de lente kun je hier je hart ophalen met wandelingen, fietstochten en andere avonturen in de Oostenrijkse natuur! In Oostenrijk kun je heerlijk wandelen, maar moet je zeker je goede wandelschoenen niet vergeten vanwege de vele heuvels en bergen die je er tegenkomt.

Geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk

Naast de Nationale Parken, is Oostenrijk door het hele land rijk aan verschillende meren, bergketens, watervallen, en alpenweiden. Je kunt je hier dus volledig opladen met de kracht van de natuur, direct vanuit je vakantiepark! Heb je zin in wat afwisseling? Dan is een pittoresk dorpje nooit ver weg, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Ook is Oostenrijk rijk aan wat grote steden waar je interessante musea kunt bezoeken en eindeloos kunt slenteren. Denk aan steden zoals Wenen, Salzburg, Innsbruck en Graz. Bezoek in deze steden vooral eens een mooie paleistuin en als je de kans krijgt moet je echt eens een muziekconcert bijwonen, Oostenrijk is namelijk van oudsher echt een muziekland!

Waar je ook terecht zult komen in Oostenrijk, je zult gegarandeerd kennis maken met de heerlijke Oostenrijkse keuken. Deze keuken biedt precies wat je nodig hebt na een lange dag skiën of snowboarden of een dagje slenteren in de stad! Een goulash gerecht of een schnitzel is typisch voor Oostenrijk, en een apfelstrudel is het perfecte dessert! Ook heerst er in Oostenrijk een sterke wijncultuur, dus wijnliefhebbers moeten zeker eens verschillende lokale wijnen proberen!

Wil je dus een onvergetelijke vakantie beleven in Oostenrijk? Verblijf dan in een vakantiepark! Vanuit hier kun je alle mooie plekjes in de omgeving gaan ontdekken, of dit nu op het gebied van natuur of cultuur is. Door de korte reisafstand naar Oostenrijk kun je hier prima op vakantie voor korte of langere tijd. De grote verscheidenheid aan activiteiten die het land biedt maakt dit een topbestemming voor jong en oud, en voor in ieder seizoen. Bekijk gauw het gehele aanbod aan kleinschalige vakantieparken in de natuur in Oostenrijk hier bij Natuurhuisje!