Vakantieverblijf

Maak kennis met onze vakantieverblijven! Met ruim 10.000 natuurhuisjes biedt onze website jou tal van mogelijkheden om te overnachten in de natuur. Of je nu de Spaanse Pyreneeën, de Duitse Eifel of een Grieks eiland wilt gaan verkennen, er is veel mogelijk.

Lees meer over vakantieverblijf
Lees meer over:

Vakantieverblijf

Maak kennis met onze vakantieverblijven! Met ruim 10.000 natuurhuisjes biedt onze website jou tal van mogelijkheden om te overnachten in de natuur. Of je nu de Spaanse Pyreneeën, de Duitse Eifel of een Grieks eiland wilt gaan verkennen, er is veel mogelijk.

Waarnaartoe?

Als je maar een weekend weg gaat, dan wil je misschien niet zo ver rijden. Ook dichter bij huis in Nederland en net over de grens met België zijn er verschillende top accommodaties die geschikt zijn voor families. Je hebt dan het gemak van het kunnen spreken van je eigen taal en het niet ver te moeten rijden. Ideaal als je met kleine kinderen op pad gaat! Je kunt vakantiehuizen vinden in bijvoorbeeld Groningen, Zeeland, Limburg, op de Veluwe, aan zee of op de Waddeneilanden. In België zit je prachtig in een huisje in de Ardennen, waar je naar hartenlust kunt wandelen en mountainbiken. Wat dacht je van een kanotocht! Ook in de Belgische heuvels is het landschap prachtig en dus erg geschikt voor een eindeloze wandeling. Heb je langer de tijd om op vakantie te gaan, dan is er in landen als Frankrijk en Italië ook genoeg keuze. Waar je ook heen gaat, een gezellige stad of pittoresk dorp is nooit ver weg met de auto om wat cultuur te snuiven of lekker uiteten te gaan.

Activiteiten tijdens jouw vakantie

Waar het huisje zich ook bevind, er zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken! Maak een fietstocht door de natuur, ga wandelen door het immens grote bos dat naast jouw natuurhuisje ligt of ga uitwaaien op het strand. Veel natuurhuisjes zijn gelegen bij natuurgebieden, of zelfs in een natuurgebied! Veel natuurgebieden hebben wandel- of fietsroutes die je gemakkelijk tijdens je midweek weg kunt bewandelen of fietsen. Hou je van vogels spotten, dan kun je opzoek gaan naar de mooiste vogels. In Europa zijn veel gebieden waar je aparte vogels kunt spotten. Ligt het huisje aan een meer dan kun je een bootje huren en gaan vissen! Daarnaast behoren het bezoeken van steden en een bezoek aan een pretpark, museum of dierentuin tot de mogelijkheden.

Overnachten met elkaar

Reis af naar de prachtige Veluwe of ga naar de glooiende heuvels in Limburg. Ga met zijn allen naar het strand en maak een prachtige wandeling over het strand met zonsondergang of boek een vakantieverblijf aan het water en ga gezellig met elkaar vissen. Ga naar de Ardennen en Luxemburg en ontdek hun prachtige landschap en historische dorpjes!

Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een overnachting in een vakantieverblijf is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je op vakantie gaat. Wanneer je een kort uitstapje wilt maken met twee of drie overnachtingen dan is er in Nederland genoeg keuze voor een prachtige accommodatie. In Nederland is namelijk ook nog erg veel te zien en te ontdekken. Maar ook buiten Nederland zijn er genoeg accommodaties waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook verder weg gaan met elkaar en een accommodatie huren in het zonnige Spanje of Frankrijk, of juist iets dichterbij in België.