Villa met zwembad

Ga jij op vakantie in de zomer naar een plek waar het zeker warm zal zijn? Dan is een villa met zwembad zeker aan te raden! In een villa met zwembad beleef jij gegarandeerd de ultieme vakantie, want hoe fijn is het wel niet om wanneer je wilt een verfrissende duik te kunnen nemen? Het is zelfs nog mooier om in een villa met zwembad middenin de natuur te blijven. En die vind je bij Natuurhuisje!

Lees meer over villa met zwembad
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Villa met zwembad

Ga jij op vakantie in de zomer naar een plek waar het zeker warm zal zijn? Dan is een villa met zwembad zeker aan te raden! In een villa met zwembad beleef jij gegarandeerd de ultieme vakantie, want hoe fijn is het wel niet om wanneer je wilt een verfrissende duik te kunnen nemen? Het is zelfs nog mooier om in een villa met zwembad middenin de natuur te blijven. En die vind je bij Natuurhuisje!

Of je nu naar Spanje, Italië, Portugal of gewoon in Nederland op vakantie gaat in de zomervakantie, een villa met zwembad is een geweldige accommodatie in de zomer! Het is werkelijk een grote luxe en heerlijk om wanneer jij dat wilt verkoeling te kunnen zoeken in het zwembad met een frisse duik, of om gewoon pootje te baden aan de rand en te zonnen! Een zwembad bij je accommodatie is de ideale manier om een geweldige gezins- familie of vriendenvakantie te beleven, want samen kunnen jullie de beste tijden beleven in het zwembad. Voortaan hoef je niet meer helemaal naar zee te rijden om verfrissing te zoeken in het water. Je kunt direct je slaapkamer uitlopen en het heerlijke zwembad induiken!

Een zwembad bij de accommodatie is de ideale manier om optimaal met het hele reisgezelschap te kunnen genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Het geeft een echt ‘’samen’’ gevoel wanneer iedereen samen rond het zwembad kan genieten van het heerlijke weer, het goede leven en het verfrissende water. Voor een vakantie met je gezin, familie, vrienden of collega’s is een villa met zwembad dan ook de perfecte accommodatie! Je kunt wel zeggen dat een zwembad bij je accommodatie een echte luxe is. Je vindt dan ook vele villa’s met zwembad in onze categorie luxe accommodaties. Een villa is eigenlijk sowieso al erg luxe. Je hebt hier ontzettend veel ruimte voor jezelf, en het zwembad maakt dit echt helemaal af. De ligging middenin de natuur voegt ook echt wat toe aan de mooie accommodatie!

Vakantie in een villa

Tijdens een vakantie in een villa met zwembad zal je je voelen als een ware god onder de Spaanse, Franse, Portugese, Italiaanse of gewoon Nederlandse zon. Het is zo’n heerlijk gevoel om te kunnen genieten van dit kleine paleisje, helemaal voor jezelf en voor je reisgezelschap! Vele vakantievilla’s hebben dan ook een aantal luxe features, en een zwembad is er daar een van. Het is dus echt een luxe om een eigen zwembad te hebben! In sommige vakantievilla’s vind je zelfs een sauna, meerdere badkamers met badkuip, een heuse restaurant keuken of een outdoor barbecue. Je kunt dus helemaal op basis van jouw voorkeuren en budget de perfecte villa met zwembad uitzoeken!

In iedere villa vind je in ieder geval wat faciliteiten waar je altijd op kunt rekenen. In een villa heb je bijvoorbeeld altijd een goed uitgeruste keuken met ruime eetruimte, waar je met het hele reisgezelschap heerlijk kunt koken en kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Ook vind je in de meeste villa’s met zwembad onder de zon meerdere slaapkamers, allemaal met verrukkelijke bedden en veel ruimte. In sommige villa’s hebben de slaapkamers zelfs privé badkamers! Meerdere badkamers in een villa met zwembad is dan ook geen uitzondering, vooral niet als het gaat om een grote villa geschikt voor grote groepen. Dan kun je wel wat extra badkamers gebruiken! Ook vind je in villa’s vaak mooie balkons, en ook altijd wel een ruime tuin met mooie natuur vlak om de hoek. Met al de faciliteiten die je vindt in een villa hoef je eigenlijk de deur niet uit om een fijne tijd te beleven. Je kunt gewoon in je accommodatie koken en heerlijk relaxen!

Het voordeel van een villa met zwembad van Natuurhuisje, is dat ze allemaal middenin de natuur zijn gelegen. Ze zijn dus niet gelegen in toeristische gebieden waar villa’s dicht op elkaar staan. Dit is dus erg fijn voor iedereen die weleens een rustige vakantie wil beleven, zonder herrie van andere toeristen! Vaak vind je in de buurt van een villa van Natuurhuisje een mooi natuurgebied en fijne wandel- en fietsroutes, waardoor je nooit ver hoeft te zoeken om mooie avonturen in de buitenlucht te beleven. Alleen in de tuin van de villa kun je ook al heerlijk spelen, sporten en recreëren met het hele reisgezelschap.

Ga je met een klein reisgezelschap of in je eentje, en heb je niet een complete villa met zwembad nodig, maar wil je wel kunnen genieten van een eigen zwembad? Dan is het in sommige gevallen ook mogelijk enkel een kamer te huren in een villa met zwembad. Vaak verblijven er dan ook andere toeristen in het huis, en ook vaak de eigenaren. Je vindt deze kamers in een villa vaak in de vorm van een B&B, waarbij de verhuurders s’ ochtends een heerlijk ontbijtje voor je klaarmaken!

Bestemmingen

Voor een geslaagde vakantie in een villa met zwembad kun je werkelijk alle kanten op in Europa! Blijf je dus liever dichtbij huis, of pak je liever het vliegtuig om wat verdere bestemmingen te verkennen, er is altijd wel een prachtige villa met zwembad voor jou te vinden bij Natuurhuisje! Wij hebben de mooiste villa’s met zwembad voor je verzameld in warme landen zoals Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Kroatië en Griekenland. Ideaal voor wanneer je wilt genieten van wat warmere temperaturen, een nieuwe cultuur en een heerlijke keuken. Je kunt natuurlijk ook in de zomer in een villa met zwembad in Nederland, België of Duitsland verblijven! Wanneer het hier heerlijk warm is, kan een zwembad goed van pas komen. Vele plekken in de buurt van huis bewijzen maar dan het echt niet nodig is een ver oord op te zoeken om een geslaagde vakantie in een villa te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sauerland in Duitsland, de Ardennen in België of de Veluwe in Nederland? Er is voor ieder wat wils bij Natuurhuisje. Bekijk nu alle villa’s met zwembad middenin de natuur bij Natuurhuisje en boek jouw favoriet!