Villa Zeeland

Als je kiest voor een vakantie in eigen land, denk dan zeker eens aan een villa in Zeeland! Deze veelzijdige provincie is voor iedereen geschikt. Een verblijf in een villa maakt daarbij jouw vakantie helemaal af. Of je nu met z’n tweetjes gaat, met het gezin of zelfs met de hele familie, een villa van Natuurhuisje is altijd een goed idee. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en raak geïnspireerd door een aantal prachtige natuurgebieden en leuke activiteiten.

Lees meer over villa Zeeland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Villa Zeeland

Als je kiest voor een vakantie in eigen land, denk dan zeker eens aan een villa in Zeeland! Deze veelzijdige provincie is voor iedereen geschikt. Een verblijf in een villa maakt daarbij jouw vakantie helemaal af. Of je nu met z’n tweetjes gaat, met het gezin of zelfs met de hele familie, een villa van Natuurhuisje is altijd een goed idee. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en raak geïnspireerd door een aantal prachtige natuurgebieden en leuke activiteiten.

In een villa kun je bovendien rekenen op alle gemakken en faciliteiten die je je maar kunt bedenken. Zo ben je tijdens jouw vakantie helemaal flexibel en vrij om te gaan en staan waar je maar wilt! Zo kun je in een villa rekenen op een eigen keuken, ruime badkamer(s), ruime slaapkamers en gezellige gemeenschappelijke ruimtes. In vele gevallen is er ook een grote tuin aanwezig om optimaal te kunnen genieten in de buitenlucht, en in sommige gevallen is er zelfs een zwembad aanwezig. Voor een groot reisgezelschap, of als je gewoon van veel ruimte en vrijheid houdt, is een villa dus ideaal. Je zult optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten en zelf kunnen bepalen wanneer je gaat eten en op pad gaat! Wat nog mooier is dan gewoon een villa, is natuurlijk een villa middenin de natuur.

Daarom hebben wij bij Natuurhuisje de allermooiste villa’s verzameld, allemaal op de mooiste, rustige plekjes midden in de natuur, ver weg van de toeristenmassa. Zo ook in de Zeeland! Zeeland is daarnaast perfect voor iedereen die in eigen land wil blijven, maar toch even heel wat anders wil. De omgeving is er namelijk zoals hij nergens anders in Nederland is. Het is echt uniek. Je kunt in Zeeland terecht voor zowel natuur, cultuur als talloze activiteiten. Niemand hoeft zich hier dus maar een moment te vervelen. Kies snel jouw favoriete accommodatie en bestemming.

Bezoek de mooiste natuurgebieden van Zeeland

Als natuurliefhebber hoef je je in deze provincie geen moment te vervelen. Je verwacht het misschien niet meteen, maar Zeeland barst van de prachtige en rustige natuurgebieden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Nationale park Oosterschelde en laat je verrassen door duizenden vogels, dieren en planten. Dit park is tevens het grootste Nationaal Park van Nederland. Ook kun je kiezen voor een bezoekje aan het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen. Dit bos is gelegen aan de kust van Schouwen - Duiveland. Je vindt er zandverstuivingen, heuvelachtige duinlandschappen, duinweiden en valleien. Het gebied is maar liefst 330 hectare groot, dus er valt genoeg te ontdekken. Je vindt er onder andere eiken, berken en abelen. Als vogelliefhebber kun je hier ook je hart ophalen, want het is een waar vogelparadijs. Ook wilde dieren zoals damherten en reeën kun je hier spotten.

Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het Grevelingenmeer. Dit is niet zomaar een meer, het is namelijk het grootste zoutwatermeer van Europa! Dit gebied kun je het beste een keer bezoeken met een gids, zodat je alles te weten komt over de Brouwersdam en de Grevelingen. Tijdens je verblijf in een villa in Zeeland is het ook zeker de moeite waard om een dagje zeehonden te gaan spotten. Dit kun je doen in de Oosterschelde, Grevelingen of de Westerschelde. Je kunt er ook voor kiezen om op zeehondensafari te gaan.

Hier hoef je je geen moment te vervelen!

Er valt hier van alles te beleven. Natuurlijk is het altijd een goed idee om lekker te gaan wandelen. Dat kun je eigenlijk overal wel gaan doen, maar het fijnst is natuurlijk wel door de duinen of over het strand. Tussendoor kun je even lekker in het zand gaan zitten en genieten van de zee. Ook is het altijd leuk om een drankje te gaan doen bij één van de strandtentjes. Vergeet ook zeker niet om daar een keer te gaan lunchen of dineren! Zelfs een dagje winkelen is in Zeeland prima te doen. Vooral in Middelburg kun je daarvoor prima terecht.

Als je op zoek bent naar een leerzaam dagje uit, dan is het Deltapark Neeltje Jans echt wat voor jouw. Hier leer je alles over zand, wind en water; de elementen die het Zeeuwse landschap typeren. Dit themapark is erg leuk om met de hele familie te bezoeken, maar ook zonder kinderen is het heel interessant. Je kunt hier van alles leren over de watersnoodramp van 1953, en het is zeker een ‘must-do’ wanneer je de deltawerken bezoekt. Ze zijn gelegen in een mooie omgeving omringt door prachtige stranden, mooie natuur en veel goede restaurants. Ook Zierikzee is zeker een bezoekje waard. Deze mooie havenstad beschikt over een rijke historie. Je vindt er maar liefst meer dan 500 monumenten.

Het Zeeuwse klimaat

Als je op vakantie gaat in eigen land is het wel zo handig om wat meer over het klimaat te weten. Zeeland bestaat namelijk uit eilanden en schiereilanden en daardoor is het weer er soms iets anders dan in de rest van Nederland. Het klimaat wordt dan ook erg gekenmerkt door de invloeden vanuit zee. Dat zorgt ervoor dat de zomers er nooit echt heel warm zijn. Een verblijf in de zomer is er daarom vaak zeer aangenaam. In de winter geldt dat het er ook nooit heel erg koud wordt. Terwijl het elders in het land vriest, hoeft dat in Zeeland dan niet zo te zijn. In de zomer is het klimaat van de zee trouwens zeer aangenaam en lekker warm.

Zeeland is bovendien de provincie van Nederland met de meest zonuren. Vooral in de kustgebieden is het vaak erg zonnig, terwijl het op andere plaatsen nog bewolkt is. Je kunt je dus wel voorstellen dat een plekje op het strand in Zeeland dan heerlijk is! Onze villa’s zijn vaak van alle luxe voorzien en het maakt dus ook niet uit in welk seizoen je er verblijft. Op de foto’s en in de omschrijving kun je zien over welke faciliteiten de accommodatie beschikt. Zo beschikken sommige van onze huisjes zelfs over een heerlijke inloopdouche, sauna of jacuzzi! Zoek er gerust eentje uit die aan al jullie wensen voldoet en geniet optimaal van jouw vakantie in een villa in Zeeland.