Visvakantie

Als jij van vissen houdt is een visvakantie natuurlijk de ultieme droomvakantie! Het kunnen verblijven direct aan of nabij het water is geweldig voor iedere visser. Je kunt dan gelijk vanuit je accommodatie je favoriete vis avonturen gaan beleven! Bij Natuurhuisje vind je de allermooiste accommodaties op de beste plekken om direct te gaan vissen, zodat jij de visvakantie van je dromen zult beleven, middenin de natuur!

Lees meer over visvakantie
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Visvakantie

Als jij van vissen houdt is een visvakantie natuurlijk de ultieme droomvakantie! Het kunnen verblijven direct aan of nabij het water is geweldig voor iedere visser. Je kunt dan gelijk vanuit je accommodatie je favoriete vis avonturen gaan beleven! Bij Natuurhuisje vind je de allermooiste accommodaties op de beste plekken om direct te gaan vissen, zodat jij de visvakantie van je dromen zult beleven, middenin de natuur!

Een accommodatie direct aan het water is natuurlijk het allerbeste wat je maar kunt hebben als jij het belangrijk vindt om te gaan vissen tijdens jouw vakantie! Als je eenmaal van vissen houdt, zal dit waarschijnlijk niet zo snel veranderen en zal je het zo veel mogelijk willen gaan doen. Wat is er nu beter dan actief zijn in de buitenlucht met een hengeltje, wachtend op de allermooiste dieren? Juist, er is haast niks beters! Je kunt vissen het hele jaar door doen, mits het water in de winter natuurlijk niet is bevroren. Ook kun je overal op de wereld je hengeltje uitgooien, wat de mogelijkheden voor een visvakantie bestemming eindeloos maakt! Ga je voor een bestemming over de grens in een warmer land in Europa? Dan kun je genieten van de lekkerste temperaturen en de mooiste uitzichten terwijl jij aan het vissen bent. Maar natuurlijk heeft Nederland ook ontzettend veel goede hotspots om te vissen!

Het is natuurlijk het allerfijnste als jij je favoriete sport kunt beoefenen op vakantie. Dit hebben wij Natuurhuisje helemaal begrepen! In alle accommodaties die je hier vindt is er viswater direct voor de deur of erg dichtbij de accommodatie. Hierdoor kun je direct na het ontbijt en tot in de late uurtjes het water op met een bootje, of aan de oever gaan zitten om heerlijk! Een leuke bijkomstigheid van onze accommodaties is dat alle plekken ook nog eens gelegen zijn in de meest indrukwekkende, prachtige, rustige natuurgebieden in het land. Je kunt dus ook heerlijk je hart ophalen in de natuur met een lange wandeling of fietstocht in de omgeving.

Tijdens een verblijf in de natuur is het natuurlijk zo dat comfort erg belangrijk is in de accommodatie. Je wilt namelijk natuurlijk de echte outdoor experience, maar dan zonder alle kampeer taferelen! Dit is al helemaal zo als je de hele dag in de buitenlucht actief bezig bent, met vissen bijvoorbeeld. Hierom hebben wij bij Natuurhuisje accommodaties uitgezocht niet alleen op hun ligging in de natuur, maar ook op het nodige comfort. Alle kamers zijn voorzien van heerlijke bedden, goed uitgeruste badkamers en alle faciliteiten die jij nodig hebt. In wat luxere accommodaties vind je soms zelfs zwembaden, wasmachines, eigen keukens en grote tuinen. Alle exemplaren die je op deze pagina vindt hebben in ieder geval een ding gemeen: ze zijn gelegen op de mooiste locaties in de natuur met viswater pal voor de deur!

De perfecte visvakantie

Vissen is al lang geen prehistorische activiteit meer om te overleven, zoals vroeger het geval was. Vandaag de dag is vissen namelijk een heerlijke sport die perfect is voor de echte liefhebbers van de buitenlucht en de dieren! Van de ene kant biedt vissen een ontspannende activiteit omdat je volop in de buitenlucht bent, maar ook biedt het die nodige spanning op het moment dat je bijna een vis aan de haak slaat! Voor zowel beginnende als ervaren vissers is een visvakantie een goed idee. Als het je eerste keer is kun je tijdens een visvakantie uitstekend kennis maken met de sport, juist omdat alles in het teken staat van het vissen. Als ervaren visser hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen dat een visvakantie een ware droom is, aangezien je iedere dag weer je favoriete hobby en sport kunt beoefenen!

Als jij op jouw bestemming bent aangekomen voor je visvakantie wil je natuurlijk nog maar een ding, en dat is vissen! Je kunt vanuit jouw accommodatie waarschijnlijk zowel zelfstandig op pad als onder begeleiding van een ervaren visser. Is het je eerste keer op visvakantie, vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden voor een vistour bij de accommodatie! Als beginnend visser is dit zeker aan te raden, want er komen nog aardig wat technieken en vaardigheden kijken bij deze sport als je echt veel vissen wilt vangen! Het is dus zeker de moeite waard om een dagje mee te gaan om het water met een professional.

Maar ook als je een ervaren visser bent kan het een goed idee zijn om een dagje een tour te boeken om te gaan vissen. De gids op je bootje brengt je namelijk naar alle beste plekken om de beste vis te kunnen vangen, plekken waar je anders zelf nooit op was gekomen! In een ander land zijn misschien ook de wateren en de vissen heel anders, waardoor het ook de moeite waard is advies in te winnen van een professionele lokale visser. Op vele plekken bestaat er ook de mogelijkheid zelf een bootje te huren en eropuit te gaan voor onvergetelijke visavonturen!

Visvakantie bestemmingen

Door heel Nederland en door heel Europa zijn er vele geschikt bestemmingen voor een visvakantie. Zit jij liever aan een beek, een meer, aan zee of aan een rivier? De keus is reus! Een erg geschikte bestemming voor alle soorten vissers is in ieder geval Frankrijk. Het fijne is dat je hier zowel met de auto als met het vliegtuig binnen no time bent vanuit Nederland. Je kunt hier bijvoorbeeld in Poitou-Charentes uitstekend vissen. Dit is aan de Atlantische kust, waar je tevens het grootste zoetwaterviscentrum van Europa!

Natuurlijk hoef je helemaal niet de grens over als je dit niet wilt, want ook in Nederland heb je talloze vis hotspots. Neem bijvoorbeeld het IJsselmeer, en dan vooral in Makkum in Friesland. Ook in het dorpje Didam in Gelderland kun je uitstekend vissen, waaronder karpers en vele andere soorten.

Waar je dan ook besluit heen te gaan op visvakantie, je kunt erop rekenen dat je bij Natuurhuisje de allerbeste accommodatie vindt, vlakbij of pal naast perfect viswater! Door de kleinschaligheid van onze accommodaties kun je bij de eigenaren altijd terecht met al je vragen over de omgeving, om zo op de beste visspots terecht te komen. Bekijk gauw het gehele aanbod op deze pagina en boek jouw onvergetelijke visvakantie nu!