Weekend weg 10 personen

Een weekendje weg met een groep vrienden of familie van 10 personen? Dan is met z’n allen verblijven in één groot vakantiehuis natuurlijk het allerleukste! Deze vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de bossen of een kampeerboerderij op het platteland. Een vakantiehuis voor 10 personen is ideaal om echt eens even van elkaar te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor het ondernemen van activiteiten.

Lees meer over weekend weg 10 personen
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Weekend weg 10 personen

Een weekendje weg met een groep vrienden of familie van 10 personen? Dan is met z’n allen verblijven in één groot vakantiehuis natuurlijk het allerleukste! Deze vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de bossen of een kampeerboerderij op het platteland. Een vakantiehuis voor 10 personen is ideaal om echt eens even van elkaar te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor het ondernemen van activiteiten.

Ga met jouw groep leuke spellen doen of ga lekker wandelen in de prachtige natuur rond het vakantiehuis! Geniet van elkaar en van de mooie momenten die je in het vakantiehuis creëert. Rust in de avond lekker uit op de bank met een hapje en een drankje. De reden waarom je een vakantiehuis voor 10 personen nodig hebt, kan erg verschillend zijn. Misschien wil je graag met de familie genieten van een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Of kijk je erg uit naar het jaarlijkse vriendenweekend waarin je gezellig kan bijkletsen met jeugdvrienden en -vriendinnen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een vakantiehuis voor 10 personen zoekt voor een teamuitje of weekend vol teambuilding activiteiten.

Je kunt vaak gemakkelijk met de hele groep in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel accommodaties zo ingericht dat je ook de ruimte hebt om je terug te trekken. De inrichting van groepsaccommodaties is tegenwoordig ook steeds moderner en vaak hebben ze een eigentijdse en bijzondere uitstraling. De aangeboden groepsaccommodaties worden dus steeds hipper en gezelliger! Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en ga er met zijn allen even lekker voor zitten. Iedereen moet het natuurlijk leuk vinden, maar dat zal vast wel goedkomen.

Geniet met het hele reisgezelschap van prachtige natuurgebieden

Als natuurliefhebber kun je natuurlijk overal wel terecht. In eigen land valt er genoeg te ontdekken in de natuur, maar ook in de rest van Europa zit je goed. Fietsen kun je natuurlijk heerlijk in Nederland gaan doen, maar in een ander land is ook wel eens leuk. Wat dacht je van een prachtige fietsroute door het mooie Toscane in Italië? Ook als je de natuur te voet wil gaan verkennen zit je daar prima. Natuurlijk kun je in dat geval ook prima terecht in de Belgische Ardennen, het mooie Kroatië of het veelzijdige Portugal. Kies ook eens voor een boottocht met het hele gezelschap om optimaal van de natuur te genieten.

Een aantal prachtige natuurgebieden en fenomenen zijn onder andere: de Krka watervallen in Kroatië, de Krijtrotsen in Frankrijk, de Gletsjers in Zwitserland en Nationaal Park de Biesbosch in eigen land. Ook de Ardennen zijn geweldig om te bezoeken. Zowel de actieveling als de dierenliefhebber kan hier zijn hart ophalen. De Ardennen bevinden zich voor het grootste deel in België, maar lopen ook door een deel van Luxemburg en Frankrijk. Kies zeker ook eens voor een bezoek aan Klein Zwitserland in Luxemburg. Hier kun je terecht voor sprookjesachtige taferelen. Kies voor één van de vele wandelroutes en je bent verzekerd van succes. Laat je dus zeker eens inspireren door deze bestemmingen voor jullie weekendje weg met 10 personen.

Door heel Europa is van alles te beleven

Of je nu in het binnenland of buitenland wilt verblijven, er zijn genoeg vakantiewoningen te vinden waarin jij kan genieten van een relaxed verblijf. Vind je het jammer om het reisgezelschap op te moeten splitsen en wil jij graag in één accommodatie verblijven met 10 personen? Bekijk dan nu het gehele aanbod in Europa en kies het perfecte vakantiehuis voor 10 personen bij Natuurhuisje! Onze groepsaccommodaties zijn rond de feestdagen razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten. Ook als je niet tijdens de feestdagen op reis gaat is er genoeg te beleven. Kies eens voor een heerlijke wandeling met de hele groep. Of wat dacht je van een fietstochtje?

Waar gaat de reis naartoe en hoe zit het met het weer?

Een vakantie met een grote groep is natuurlijk altijd fijn, ongeacht het seizoen. In de zomer kun je natuurlijk genieten van het zonnetje in de tuin of op het terras. In de winter heb je weer kans dat er sneeuw ligt en dat jullie dus heerlijk kunnen sleeën door de bossen. In de zomer kun je misschien wel genieten van het zwembad en in de winter kunnen jullie lekker gaan genieten van de jacuzzi of sauna. Het heeft dus allemaal wel wat! Toch is het wel zo fijn om op de hoogte te zijn van het klimaat in Europa. In Nederland bijvoorbeeld zijn de temperaturen in de zomer best warm en is het over het algemeen meestal droog. In de herfst valt de meeste regen in ons land en de temperaturen tijdens dat seizoen zijn vrij mild.