Weekendje weg december

Ben je op zoek naar het perfecte weekendje weg in december? Boek dan eens een Natuurhuisje! December is natuurlijk de ultieme vakantieperiode. Sinterklaas en kerst vallen allebei in deze periode, dus er is genoeg te vieren en dus genoeg reden om een weekendje weg te gaan! In de prachtige winterlandschappen is het een uitstekend idee om in de natuur te verblijven. Je accommodatie boek je in dan bij Natuurhuisje!

Lees meer over weekendje weg december
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Weekendje weg december

Ben je op zoek naar het perfecte weekendje weg in september? Boek dan eens een Natuurhuisje! December is natuurlijk de ultieme vakantieperiode. Sinterklaas en kerst vallen allebei in deze periode, dus er is genoeg te vieren en dus genoeg reden om een weekendje weg te gaan! In de prachtige winterlandschappen is het een uitstekend idee om in de natuur te verblijven. Je accommodatie boek je in dan bij Natuurhuisje!

December is de maand waarin er genoeg gevierd kan worden. En de gezelligheid in deze maand is haast onbeschrijfelijk! De sfeer verandert drastisch met de feestdagen, en met een beetje geluk kleuren alle landschappen wit. Voor velen is dit de periode om lekker binnen te zitten onder het genot van warme dranken, de openhaard aan en genietend met de familie. Maar wil je het graag eens anders doen, dan kun je ook eens wat meer tijd in de natuur doorbrengen! In de koud van de winter kun je namelijk prachtige, verfrissende uitwaaiwandelingen maken in het winterse landschap. Zo haal je toch nog even een frisse neus na al dat binnen zitten in december! Wil jij sinterklaas of kerst gaan vieren tijdens een weekendje weg in december, of wil jij op vakantie gaan buiten de feestdagen? Het kan allemaal bij Natuurhuisje!

Vakantieopties in december

In december is het misschien wel koud, maar er zijn ontzettend veel opties door heel Europa voor een geslaagd weekendje weg! Het meest voor de hand liggende is natuurlijk een wintersport, in bijvoorbeeld de Franse Alpen of in de Oostenrijkse hoge bergen. Ook Duitsland is tegenwoordig een erg geschikte wintersportbestemming, zowel in Sauerland, dichtbij huis als in het zuiden waar je hogere bergen vindt. Daarnaast is december een uitstekende periode om een fijn vakantiehuisje in de natuur te huren en hier veel tijd door te brengen met de familie. Want hoe fijn is het wel niet om heerlijk warm en knus binnen te kunnen zitten in een prachtige accommodatie met degenen van wie je houdt? Natuurhuisje heeft dit helemaal begrepen, en daarom hebben wij de mooiste, warme en meest knusse accommodaties voor je uitgezocht door heel Europa!

Onze accommodaties zijn ver weg van de standaard. Wij snappen dat je zo nu en dan erg toe bent aan iets totaal anders dan een grootschalig hotel of appartementencomplex. Natuurhuisje is dan echt de oplossing! Al onze accommodaties bevinden zich ver weg van de toeristenmassa, middenin de prachtige natuur waar je helemaal tot rust kunt komen in december, op wat voor soort vakantie je dan ook bent. Voor natuurliefhebbers, avonturiers, wandelaars, fietsers of gewoon mensen die op zoek zijn naar een rustgevende vakantie met veel groen om je heen, is dit dus de plek waar je moet zoeken naar een accommodatie voor in december! Het fijne van een Natuurhuisje is dat je vanuit de accommodatie zó de prachtige natuur inloopt om de mooiste wandelingen, fietstochten en avonturen te beleven. Je hoeft dus nooit nog te reizen om in mooi natuurgebied te ontdekken, want dit vind je vaak al gewoon voor de deur!