Wintervakantie

Wie zegt dat alleen de zomer geschikt is om op vakantie te gaan? Ook in de winter kun je heerlijk genieten van vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk de kerstdagen samen met familie doorbrengen in het buitenland, of kun je de jaarwisseling vieren in een berghut in een skigebied. Ook in de winter is van alles mogelijk voor je vakantie. Mocht je geen fan zijn van het koude weer, dan kun je uiteraard ook ontsnappen naar een land waar de temperatuur aangenamer is, zoals Spanje of Portugal.

Lees meer over wintervakantie

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Wintervakantie

Wie zegt dat alleen de zomer geschikt is om op vakantie te gaan? Ook in de winter kun je namelijk heerlijk genieten van vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk de kerstdagen samen met familie doorbrengen in het buitenland, of kun je de jaarwisseling vieren in een berghut in een skigebied. Ook in de winter is van alles mogelijk voor je vakantie. Mocht je geen fan zijn van het koude weer, dan kun je uiteraard ook ontsnappen naar een land waar de temperatuur aangenamer is, zoals Spanje of Portugal.

Het liefst gaan we natuurlijk zo vaak mogelijk op vakantie, maar dit is niet altijd mogelijk. Lijkt de zomervakantie nog zo ver weg en wil je er echt even tussenuit? Overweeg dan om in de winter een trip te maken. Of je nu een weekendje, een week of misschien zelfs langer weggaat, het zal je ongetwijfeld goed doen. Uiteraard kun je in de kerstvakantie ergens heen, maar mocht je de flexibiliteit hebben, dan kun je ook buiten de kerstvakantie op reis. Ook als jullie op zoek zijn naar wat romantiek met z’n tweetjes is een vakantie in de winter ideaal!

Maar wat voor type vakanties kun je nu eigenlijk maken in de winter? Hieronder hebben we een aantal voorbeelden zodat jij kunt vinden welke bestemmingen het beste bij je passen. Laat je onder andere verrassen door een aantal prachtige natuurgebieden, romantische of knusse accommodaties en een aantal topbestemmingen. Weet je dus even niet zo goed waar je in de wintervakantie naartoe kan gaan? Bekijk dan ons aanbod en wie weet geniet je binnenkort van een heerlijke vakantie in de winter.