Zomervakantie Griekenland

Wie denkt aan een perfecte zon, zee en strandvakantie, moet haast wel denken aan een zomervakantie in Griekenland! Griekenland is natuurlijk de ultieme bestemming als het aankomt op een heerlijke vakantie op het strand, maar ook voor een geslaagde cultuurvakantie kun je hier prima terecht. Bezoek de tempels van de oude Grieken, ga met je autootje naar de mooiste verborgen strandjes en proef alles wat je kunt uit de Griekse keuken. Een zomervakantie in Griekenland is de ultieme zomervakantie, en al helemaal met een accommodatie middenin de natuur van Natuurhuisje!

Lees meer over zomervakantie Griekenland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Zomervakantie Griekenland

Wie denkt aan een perfecte zon, zee en strandvakantie, moet haast wel denken aan een zomervakantie in Griekenland! Griekenland is natuurlijk de ultieme bestemming als het aankomt op een heerlijke vakantie op het strand, maar ook voor een geslaagde cultuurvakantie kun je hier prima terecht. Bezoek de tempels van de oude Grieken, ga met je autootje naar de mooiste verborgen strandjes en proef alles wat je kunt uit de Griekse keuken. Een zomervakantie in Griekenland is de ultieme zomervakantie, en al helemaal met een accommodatie middenin de natuur van Natuurhuisje!

Griekenland is een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa voor een zomervakantie, en dit is niet voor niets. Je vindt in Griekenland werkelijk alles wat je maar kunt wensen voor een fijne zomervakantie, zoals lekker weer, mooie stranden met helderblauw water, een rijke cultuur, grandioze landschappen verrukkelijke keuken en vriendelijke mensen. Ben jij dus nog op zoek naar een bestemming voor in de zomervakantie? Twijfel dan niet langer en ga eens voor een zomervakantie in Griekenland! In Griekenland is het zeker aan te raden een auto te huren, om zoveel mogelijk te zien van de regio waar je verblijft. Hoe fijn is het wel niet om alle vrijheid te hebben om nieuwe plekjes in de natuur de ontdekken, oude dorpjes en prachtige rustige stranden? In Griekenland kun je zowel terecht op het vaste land als op een van de vele eilanden van het land. De keus is werkelijk eindeloos in Griekenland! Wil jij je als een echte Griek op het platteland voelen? Kies dan eens voor een Natuurhuisje op het platteland van Griekenland. Zin in die ultieme zonvakantie? Boek dan eens een Natuurhuisje op een eiland als Kos, Kreta of Rhodos!

In Griekenland vind je een aangenaam Middellands zeeklimaat, waardoor het eigenlijk het hele jaar door heerlijk vertoeven is. Elk seizoen is wel uniek in Griekenland. In de winter en herfst zijn de temperaturen aanzienlijk lager en is de natuur goed begaanbaar voor lange wandelingen, erg fijn wanneer het niet zo warm is! De lente en de zomer zijn echter de periodes wanneer het écht mooi wordt in Griekenland, en dan vooral in de zomervakantie. Dan vind je kleurrijke, groene landschappen door heel Griekenland en vrolijke mensen die allemaal komen voor de prachtige stranden en natuur van Griekenland. De zomervakantie is natuurlijk de ultieme vakantieperiode, en daarom kunnen de accommodaties in Griekenland snel vol worden geboekt. Wij raden dan ook aan om ruim van tevoren jouw favoriete Natuurhuisje in Griekenland te boeken voor in de zomervakantie! Echter kun je ook een hoop geld besparen door een last minute zomervakantie naar Griekenland te boeken. Omdat vlucht- en accommodatieaanbieders graag op het laatste moment van de lege plaatsen afwillen, kun jij profiteren van scherpe last minute prijzen. Vaak ook bij Natuurhuisje! Ook zijn er gelukkig tegenwoordig vele goedkope vluchten te vinden naar Griekenland, waardoor je je echt niet zo druk hoeft te maken over je portommonnee tijdens een zomervakantie in Griekenland!

Een land als Griekenland is echt uniek, en je wilt daarom natuurlijk zoveel mogelijk kunnen ontdekken tijens je zomervakantie. Wanneer je op zoek gaat naar accommodaties in Griekenland, zal je al snel zien dat er talloze grootschalige hotels en appartementencomplexen aangeboden worden. Wil jij dit jaar toch écht even wat anders? Dan zou je eens moeten gaan voor een accommodatie middenin de natuur van Natuurhuisje. Vanuit een Natuurhuisje loop je letterlijk zo de Griekse natuur in en beleef je een echt authentieke ervaring. Zo kom je ook gelijk in contact met de lokale Grieken, die meestal ook de verhuurders zijn van de accommodatie. Kies jouw favoriete locatie in Griekenland door te filteren op onze website, en kijk of jij wilt verblijven op het platteland, dichtbij zee of in de bergen. De natuur in Griekenland is zo ontzettend gevarieerd dat er voor iedereen wel een geslaagde zomervakantie valt te beleven in dit land!

Een Natuurhuisje in Griekenland

Een top alternatief op de vele grootschalige hotels of appartementen die je vindt in Griekenland, is dus een accommodatie in de natuur van Natuurhuisje. In zo’n accommodatie kun je genieten van de ware cultuur en de authenticiteit van de natuur van het land. Je zult vriendelijk worden ontvangen door de verhuurders van de accommodatie en meteen kennis kunnen maken met de lokale cultuur. De prachtige uitzichten vanuit je accommodatie zullen je ook verbazen, want vaak kijk je uit over de Griekse bergen, heuvels of over de prachtig blauwe Middellandse zee. Echt even helemaal wat anders dan zo’n grootschalig hotel dus! Ver weg van het massatoerisme in Griekenland kun jij ervaren wat het nu écht betekent om een prachtige zomervakantie te beleven. Of je nu met je kinderen, je partner, vrienden of gewoon in je eentje op zomervakantie gaat in Griekenland, er is voor iedereen wel een geschikt Natuurhuisje te vinden!

Wil je een echt avontuurlijke zomervakantie beleven in Griekenland? Kies dan eens voor bijvoorbeeld een glamping accommodatie. Dit is een accommodatie waarin je de ultieme outdoor ervaring beleeft, maar dan zonder alle ongemakkelijkheden van het kamperen! In Griekenland vind je glamping accommodaties zoals tipitenten, yurts, safaritenten, pipowagens en boomhutten. Hier kun je rekenen op heerlijke bedden die al voor je klaar staan en schoon sanitair! Dit is hartstikke gaaf voor gezinnen, want de kinderen zullen zich voelen als ware avonturiers in de natuur in zo’n stoere tent! Ook voor romantische zomervakanties in Griekenland is een glamping helemaal top, want het kan best romantisch worden in zo’n mooie tent met zijn tweeën.

Natuurlijk hebben we ook andere accommodaties in ons aanbod, zoals B&Bs, vakantievilla’s, vakantieboerderijen en vakantiehuisjes aan het water in Griekenland. Voor optimaal comfort tijdens een zomervakantie in Griekenland kun je dus prima een van deze accommodaties boeken! Wil jij echt helemaal onbezorgd op zomervakantie gaan in Griekenland? Kies dan eens voor een B&B waarbij het ontbijt zit inbegrepen. Dit wordt vers bereid door de verhuurders in de morgen, met vaak verse streekproducten die soms zelf op hetzelfde erf worden geteeld! Je kunt zo dus gelijk kennismaken met de lokale keuken en cultuur door in een B&B in Griekenland te verblijven. Een onvergetelijke zomervakantie in Griekenland beleef je vanuit je Griekse Natuurhuisje!