Zomervakantie Nederland

Ben je op zoek naar een fijne bestemming voor in de zomervakantie? Waarom blijf je dan niet eens in Nederland! In ons eigen land valt nog zo ontzettend veel te ontdekken in de natuur, dus je hoeft echt niet altijd het land uit om een geslaagde zomervakantie te beleven. Tijdens een zomervakantie in Nederland geniet je het beste van de prachtige omgeving vanuit een accommodatie in de natuur, en die boek je bij Natuurhuisje!

Lees meer over zomervakantie Nederland

4237 Natuurhuisjes

Zomervakantie Nederland

Ben je op zoek naar een fijne bestemming voor in de zomervakantie? Waarom blijf je dan niet eens in Nederland! In ons eigen land valt nog zo ontzettend veel te ontdekken in de natuur, dus je hoeft echt niet altijd het land uit om een geslaagde zomervakantie te beleven. Tijdens een zomervakantie in Nederland geniet je het beste van de prachtige omgeving vanuit een accommodatie in de natuur, en die boek je bij Natuurhuisje!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie! Voor velen is de zomervakantie de beste periode van het hele jaar, waarbij er volledig ontspannen kan en mag worden. Een week of zelfs een paar weken op een heerlijke vakantie gaan, genieten van heerlijk eten, de warme zon en al het goeds wat het leven te bieden heeft: ja, dat is zomervakantie! Je zult vast overdonderd worden met de mogelijkheden aan vakantiebestemmingen in de zomervakantie. Alle landen in Europa worden door vele reisbureaus gepromoot om zoveel mogelijk zon liefhebbende toeristen te lokken. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer! Eenmaal op bestemming aangekomen, maak je vaak mee dat er te veel toeristen zijn en dat er allesbehalve rust te vinden is in het hotel. Ben jij echt eens toe aan iets anders dan ieder jaar ditzelfde verhaal? Boek dan zeker eens een accommodatie bij Natuurhuisje, middenin de natuur!

Je zult het misschien niet denken, maar Nederland is een perfecte vakantiebestemming voor in de zomervakantie! In ons kikkerlandje stikt het van de prachtige Nationale Parken en natuurgebieden waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen in de zomervakantie. Wat dacht je van de heerlijke stranden, de gezellige dorpen en de prachtige Waddeneilanden? In Nederland kan je werkelijk alle kanten op in de zomervakantie! Wil je het deze zomervakantie echt eens uniek doen, ga dan voor een accommodatie van Natuurhuisje. Dan verblijf je gegarandeerd middenin de natuur, omringd door niets anders dan rust, ruimte, natuur en privacy. Ver weg van het massatoerisme en de drukte van de stad zal jij echt kunnen opladen deze zomervakantie in eigen land. Dit is precies waar Natuurhuisje voor staat!

Het grote voordeel van een zomervakantie in Nederland is natuurlijk dat de afstanden zeer kort zijn. Het is dus allang niet meer nodig om dure vliegtickets te kopen om een geslaagde vakantie te beleven. In Nederland kun je genieten van eindeloze polderlandschappen, duingebieden, stranden en meren, en het fijne is dat je er met de auto zo zit! Op sommige plekken kun je zelfs ook erg gemakkelijk met de trein of met de fiets komen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos in Nederland, dus twijfel er zeker niet over om een zomervakantie van meerdere weken te boeken in Nederland! Een ander voordeel is natuurlijk dat je gewoon je eigen taal kunt blijven spreken en je eigen valuta kunt gebruiken, wat voor een vlotte vakantie zal zorgen!

Natuurhuisje in Nederland

Nu je hebt besloten in Nederland op vakantie te gaan in de zomervakantie, kan de zoektocht naar een geschikt accommodatie beginnen. Dit kun je beter maar op tijd doen, want tijdens de zomervakantie zijn de meeste accommodaties vaak al snel volgeboekt. Wil je het dit jaar even helemaal anders doen en een unieke ervaring beleven, ga dan voor een Natuurhuisje middenin de natuur! In een accommodatie van Natuurhuisje geniet jij van pure rust en ruimte om je heen, op een steenworp afstand van de mooiste natuurgebieden waar je heerlijk kunt recreëren.

Bij Natuurhuisje vind je accommodaties in Nederland die je nergens anders zult vinden. In ons aanbod vind je onder andere safaritenten, Bed and Breakfasts, boomhutten, tipitenten, yurts, vakantieboerderijen, vakantievilla’s, bungalows, glampings, chalets en kleinschalige vakantieparken. Heel wat anders dan een grootschalig hotel dus! Alle accommodaties zijn zeer kleinschalig en vaak direct gemanaged door de eigenaren. In een B&B bijvoorbeeld verblijf je zelfs direct in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor een verblijf in de zomervakantie wel heel erg persoonlijk en speciaal wordt. In een B&B op het platteland geniet je tevens van een heerlijk vers ontbijtje dat zit inbegrepen!

Het maakt voor ons niet uit of je nu met je partner, gezin of vrienden op vakantie gaat deze zomervakantie in Nederland: iedereen is welkom! Ga je een romantische vakantie vieren met je partner? Denk dan eens aan een accommodatie als een B&B, yurt, tipitent of bungalow. Deze zeer kleinschalige accommodaties zorgen voor een romantische sfeer, en de pure natuur om je heen draagt hier ook echt bij aan! Voor gezinnen met kinderen zijn accommodaties zoals bungalows, vakantieboerderijen en safaritenten dan weer aan te raden. Jong en oud zullen zich hier niet snel in hoeven te vervelen, want je zult je voelen als een ware avonturier! Voor kinderen is het helemaal het einde om te kunnen spelen en rennen in de buitenlucht waar ontzettend veel ruimte is, pal voor de deur van de accommodatie!

Natuur in Nederland

Natuurliefhebbers hoeven absoluut Nederland niet uit deze zomervakantie. Natuurgebieden rijk aan stuifzandgebieden, heidevelden, akkers en polders vind je volop in Nederland, en in jouw favoriete gedeelte van het land kun je een prachtige accommodatie huren in de natuur bij Natuurhuisje! Wat dacht je van een zomervakantie in Nederland nabij het Nationaal Park de Hoge Veluwe? Dit Nationaal Park maakt deel uit van de Veluwe en ligt in Gelderland. Hier kun je nog veel wild spotten en genieten van glooiende bossen en heidevelden. Geniet hier van een lange wandeling of fietstocht en kijk je ogen uit. Misschien wordt het wel een zomervakantie nabij het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in Brabant? Hier kun je je laten verbazen door de schoonheid van de eindeloze duinen, waar je kunt paardrijden en wandelen met de hond. In de zomervakantie is het ook een goed idee te kiezen voor een accommodatie nabij het strand, zodat je op ieder gewenst moment kunt afkoelen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos voor een geslaagde zomervakantie in Nederland!