Zomervakantie Oostenrijk

Wil jij op zomervakantie gaan naar een land dat nog relatief onontdekt is gebleven in de zomer? Ga dan eens op zomervakantie naar Oostenrijk! MIsschien denk je bij Oostenrijk gelijk aan een vakantie in de sneeuw tijdens een wintersport. Dit kan uiteraard uitstekend in Oostenrijk, maar in de lente en in de zomer wanneer de sneeuw smelt toveren de berglandschappen zich om tot groene landschappen waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties in de Oostenrijkse natuur!

Lees meer over zomervakantie Oostenrijk

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Zomervakantie Oostenrijk

Wil jij op zomervakantie gaan naar een land dat nog relatief onontdekt is gebleven in de zomer? Ga dan eens op zomervakantie naar Oostenrijk! Misschien denk je bij Oostenrijk gelijk aan een vakantie in de sneeuw tijdens een wintersport. Dit kan uiteraard uitstekend in Oostenrijk, maar in de lente en in de zomer wanneer de sneeuw smelt toveren de berglandschappen zich om tot groene landschappen waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties in de Oostenrijkse natuur!

Hoewel Oostenrijk welbekend is onder Europeanen als wintersportbestemming, heeft Oostenrijk nog veel meer te bieden. Vooral in de lente en in de zomer! Wanneer er geen sneeuw ligt in Oostenrijk, waan je je in een waar natuurparadijs waar glooiende groene bergen en heuvels het uitzicht vormen vanuit je Natuurhuisje. Oostenrijk ligt namelijk middenin de imposante Alpen, dus je kunt je wel voorstellen dat je hier indrukwekkende natuur om je heen hebt. Door de vele hoogteverschillen in het land zijn de klimaten per regio erg verschillend, wat de mogelijkheden tot vertier in natuur erg divers maakt. Doordat nog relatief weinig mensen Oostenrijk bezoeken als zomervakantiebestemming, kun je hier nog pure rust en natuur vinden in de zomer.

Het kan moeilijk zijn om een perfecte accommodatie te vinden waarbij je ook nog eens midden in de natuur verblijft. Gelukkig is dat juist wat we bij Natuurhuisje aanbieden. Een mooi verblijf midden in de prachtige natuur van Oostenrijk, terwijl je geniet van je rust en je privacy. Laat je inspireren door een aantal prachtige bestemmingen, bezienswaardigheden en dé perfecte accommodatie voor jouw droomvakantie.