Blokhutten Noord--Holland

Noord-Holland is een provincie die bij uitstek geschikt is voor een heerlijke natuurvakantie. Want naast strand en duinen heeft dit deel van Nederland nog veel meer moois te bieden. Bijpassend overnachten doe je natuurlijk in één van de vele blokhutten die Noord-Holland rijk is. Midden in een mooie omgeving, dichtbij het groen.

Lees meer over blokhutten Noord-Holland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Blokhutten Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie die bij uitstek geschikt is voor een heerlijke natuurvakantie. Want naast strand en duinen heeft dit deel van Nederland nog veel meer moois te bieden. Bijpassend overnachten doe je natuurlijk in één van de vele blokhutten die Noord-Holland rijk is. Midden in een mooie omgeving, dichtbij het groen.

De mooiste blokhutten voor een natuurvakantie in het noorden

De natuur en landschappen van Noord-Holland zijn zeer afwisselend. Van weilanden tot groene natuurgebieden, stranden en duinen. Een perfecte basis voor een rustige of juist actieve vakantie. De parken en natuurgebieden in het noorden van Nederland lenen zich bij uitstek voor mooie fietstochten en wandelroutes. Maar, ook als watersportliefhebber kom je hier aan je trekken. In Noord-Holland heb je namelijk altijd wel een mooi strand binnen handbereik. Tijdens een weekend weg verblijf je in één van de mooiste blokhutten die Noord-Holland rijk is. Deze vakantiehuizen voorzien je van alle comfort die je nodig hebt, en bevinden zich op de mooiste plaatsen. Dicht bij het bos, het strand of de duinen.

Deze provincie kent ontzettend veel mooie wandelroutes. Waar je ook verblijft, er is altijd een route bij jou in de buurt. Je kunt dus direct beginnen met genieten van de afwisselende natuur. Uiteraard voeren deze wandelroutes je ook langs én door gezellige dorpjes. Perfect voor een lunch of een picknick. De wandelingen zijn geschikt voor geoefende en beginnende wandelaars en zijn altijd uitdagend. Vanuit jouw blokhut in Noord-Holland kun je ook deelnemen aan diverse leuke fietsroutes. Onderweg kun je genieten van de mooie natuur én de leuke bezienswaardigheden die deze provincie rijk is.

Vakantiehuisje huren in Noord-Holland

Onze meest noordelijke provincie heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen een kustlijn. Er zijn tal van leuke bezienswaardigheden die zich bevinden in de natuur. Een aanrader is een wandelroute die je door het polderlandschap én de kleurige bollenvelden voert. Zeker in het voorjaar is deze wandelroute adembenemend mooi. Wil je de provincie liever op de fiets verkennen? Kies dan voor een fietsroute die je meeneemt naar de vele parken en natuurgebieden. Hier kun je niet alleen bijzondere vogelsoorten spotten in de Balgzandpolder, maar ook genieten van de wijdse uitzichten.

Ook het moeras bij het Amstelmeer is een bezoek meer dan waard. Met deze mooie natuurgebieden én de gezellige dorpjes binnen handbereik, wordt een weekendje weg of een vakantie in Noord-Holland altijd een heerlijke ervaring. Zeker als je verblijft in een blokhut. Kies voor een huisje met een open haard, een mooi uitzicht op de Schoorlse duinen of zelfs aan het water in Ouderkerk aan de Amstel. Je geniet hier niet alleen van de rust, maar ook van de gemoedelijke sfeer. Vanuit jouw natuurhuisje stap je zo de Noord-Hollandse natuur in.

Blokhut reserveren voor een heerlijke vakantie in de natuur

Via de website van natuurhuisje.nl reserveer je snel en eenvoudig het natuurhuisje dat bij je past. De blokhutten in Noord-Holland liggen verscholen tussen het groen en zijn een perfecte uitvalsbasis voor een sportief of rustig verblijf.