Bungalow kerstvakantie

Bungalow kerstvakantie

Lees meer over Bungalow kerstvakantie

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Bungalow kerstvakantie

Je kunt tijdens de kerstvakantie natuurlijk thuis blijven, maar het is ook lekker om er even tussen uit te gaan. Wil je volledig de vrijheid hebben tijdens jouw vakantie, verblijf dan eens in een bungalow. Deze accommodaties zijn voorzien van alle voorzieningen en hebben vaak een knusse uitstraling. Tijdens de kerstvakantie kun je prima in Nederland blijven, hier valt namelijk ook nog genoeg te ontdekken! Wil je toch de grens over, dan ben je zo in België, Duitsland en Frankrijk. Waar je ook verblijft tijdens de kerstvakantie, je verblijft altijd midden in de natuur.

Verken jij de natuur dichtbij huis, of reis je verder weg?

Misschien wil je tijdens de kerstvakantie niet te ver reizen, of ga je er maar een paar daagjes tussenuit, dan is er gelukkig in Nederland ook nog genoeg te zien! Ons eigen land kent veel gevarieerde landschappen: grote en kleine bosgebieden, rivierlandschappen, lange kuststroken, oer Zuid-Hollandse polderlandschappen, zandverstuivingen, de Achterhoekse coulissen en niet te vergeten het Limburgse heuvellandschap. Op verschillende plekken in het land kun je terecht voor bijzondere dierlijke fenomenen. Vogelliefhebbers kunnen zich ook uren vermaken in Nederland. Er zijn vele waterrijke gebieden waar een aantal bijzondere vogels te spotten zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Waddeneilanden? Hier kan iedereen zich wel even vermaken. Vergeet vooral je camera en verrekijker niet. Erg leuk is dat je hier ook een grote kans hebt om zeehonden te spotten. Ook de Zeeuwse dijken en het Nationaal Park Lauwersmeer zijn mooie plekken voor de vogelliefhebbers.

Ook België is een prachtige bestemming. Dit land is een van de groenste landen van West-Europa en wordt voor ongeveer twintig procent bedekt met bossen. Verblijf hier bijvoorbeeld in de Ardennen en bezoek het natuurreservaat de Hoge Venen. Op sommige plekken in de Ardennen kun je tijdens de kerstvakantie van een wit landschap genieten. Ook Zuid-Europa is een populaire bestemming tijdens de kerstvakantie. Zo kun je in Portugal, Spanje of Italië op vakantie gaan. Vaak ligt de temperatuur daar tijdens de wintermaanden hoger dan bij ons in Nederland. Ideaal dus wanneer je de prachtige natuur in deze landen wilt verkennen, maar je het tijdens de zomermaanden te warm vindt.

Tijdens de kerstvakantie is er genoeg te doen

Ga je er tijdens de kerstvakantie tussenuit, dan is het natuurlijk fijn om heerlijk met elkaar te zijn. Maak samen lange wandelingen of fietstochten door een van de natuurgebieden die ongetwijfeld dicht bij jouw bungalow liggen. Verblijf je in een wintersportgebied, dan kun je natuurlijk met elkaar gaan snowboarden, skiën of langlaufen. Misschien zijn er in de buurt van jouw bungalow ook wel een aantal prachtige kerstmarkten! Deze zijn vaak erg leuk om te bezoeken. Maar ook wanneer het weer tegenzit is er van alles te doen. Hou bijvoorbeeld een spelletjes avond. Soms liggen er in de bungalow spellen die je kunt spelen, maar je kunt ook je eigen spellen meenemen. Ook kun je een film avond houden waarbij je naar de verschillende klassieke kerstfilms kijkt!

Bekijk op deze pagina alle bungalows die beschikbaar zijn tijdens de kerstvakantie!