Bungalow met zwembad

Bungalows met zwembad kun je terugvinden midden in een prachtige omgeving. Je bungalow kan dienst doen als startpunt van een mooie wandeling door fenomenale natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Wie weet spot je zelfs een vos of een ree. Neem de tijd om eens rustig alles in je op te nemen en te genieten van alles wat de prachtige natuur je te bieden heeft. Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terugkomen in je bungalow en bijkomen aan het zwembad. Geniet zomers van de zon op een van de ligbedden, met een drankje in de ene hand en een goed boek in de andere!

Lees meer over bungalow met zwembad

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer information

Bungalow met zwembad

Bungalows met zwembad kun je terugvinden midden in een prachtige omgeving. Je bungalow kan dienst doen als startpunt van een mooie wandeling door fenomenale natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Wie weet spot je zelfs een vos of een ree. Neem de tijd om eens rustig alles in je op te nemen en te genieten van alles wat de prachtige natuur je te bieden heeft. Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terugkomen in je bungalow en bijkomen aan het zwembad.

Geniet in de zomer van de zon op een van de ligbedden, met een drankje in de ene hand en een goed boek in de andere! Ben je wat slechter ter been? Of reis je met kleine kinderen? Zeker dan is een verblijf in een bungalow ideaal! Omdat alle vertrekken in een bungalow zich op de begane grond bevinden, is een bungalow eigenlijk voor bijna iedereen goed begaanbaar. Doordat alles zich op één verdieping bevindt, is er veel openheid en dit creëert vanzelf al een hoop gezelligheid. En dat is natuurlijk wat je wilt als je samen op vakantie gaat!

Dus of je nu met je hele gezin gaat genieten van een wandelvakantie, met z’n tweeën wil gaat fietsen of met je vriendengroep een vakantie wilt vol stoere activiteiten: in een bungalow zit je goed! En als je dan ook nog eens in een heerlijk groene omgeving verblijft, is je vakantie sowieso al geslaagd. De locatie maakt dan eigenlijk helemaal niets uit. Al kan een vakantie in het buitenland natuurlijk ook eens leuk zijn! Kies je voor een bungalow in Nederland, dan hoef je nooit lang te reizen. Kies je voor een land als Italië of Kroatië, dan geniet je volop van mooi weer en de prachtige azuurblauwe zee. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en een aantal geweldige pareltjes midden in de natuur!

Een aantal geweldige bestemmingen voor natuurliefhebbers

Je kunt bungalows met zwembad werkelijk overal in Europa vinden. Voor iedereen is er dus wel een geschikt exemplaar te vinden! Wil je graag dichtbij huis blijven of heb je niet zo veel tijd om op vakantie te gaan? Dan hebben we talloze bungalows met zwembad in Nederland! Wist je dat er in ons kikkerlandje nog heel wat moois valt te ontdekken in de natuur? Geniet vanuit je accommodatie direct van de mooiste vergezichten over polderlandschappen, rivieren, bossen, meren en heidevelden. Misschien wil jij wel in of nabij een Nationaal Park verblijven! Wil je net even wat anders dan Nederland maar wil je wel dichtbij huis blijven, ga dan voor een bungalow met zwembad in België of Duitsland. Hier kan je genieten van de mooiste heuvels, bergen, rotsen en glooiende bossen. Het is zeker de moeite waard om hier een bungalow met zwembad te huren!

Heb je liever een vakantie onder de zon? Kijk dan eens naar een bungalow met zwembad in een land zoals Spanje, Frankrijk of Italië. Ook hier hebben wij prachtige bungalows voor je verzameld, allemaal even comfortabel én met zwembad! In de zomervakantie is het verrukkelijk vertoeven onder de zon van Frankrijk bijvoorbeeld. Door heel Frankrijk kun je genieten van de mooiste uitzichten vanuit je bungalows, en natuurlijk kun je in Frankrijk rekenen op een heerlijk ontbijtje, want eten dat doe je hier het beste! Wie weet wil jij wel een bungalow met sauna huren op een Franse wijngaard? Het kan allemaal!

Zwemmen, sightseeën en cultuur opsnuiven

Tijdens een vakantie in een huisje met zwembad hoef je je natuurlijk geen moment te vervelen. Willen jullie even de tijd doden, dan is een duik in het zwembad zo gemaakt. Ook kun je je er gewoon de hele dag vermaken. Uiteraard is het leuk om daarnaast ook een aantal activiteiten in te plannen buiten het huisje. Denk bijvoorbeeld aan een boottochtje. Dit is altijd ontzettend leuk voor iedereen. Ook is dat iets dat je kunt doen in zowel eigen land als in het buitenland. In Nederland kun je bijvoorbeeld prachtig varen over de Maas of door de Hollandse grachten. In landen als Italië en Kroatië heb je de prachtige zee om van te genieten, maar er zijn ook diverse meren.

Ook sightseeën is altijd een goed idee! Wat dat betreft kun je overal terecht. Wat dacht je van een stedentripje naar Engeland, België, Luxemburg of Spanje? Tijdens het sightseeën kun je onder andere genieten van oude gebouwen, kastelen en natuurlijk mooie steden of dorpen. Hier kun je winkelen, een terrasje pakken, maar ook genieten van een museum. Wat erg leuk is, is om een museum te bezoeken met de typische kenmerken van dat dorp of de stad. Denk bijvoorbeeld aan het citroenmuseum in Limone, Italië. Ook interessant is het Anne Frankhuis in Amsterdam. ‘s Avonds neem je natuurlijk als afsluiter van de dag nog even een frisse duik in jullie zwembad!

Ontdek het gevarieerde klimaat van Europa

Een bungalow met zwembad is natuurlijk erg fijn in een warm land. Maar ook in Nederland kan dit heerlijk zijn. De zomers in eigen land worden namelijk steeds warmer! Daarnaast beschikken sommige huisjes ook over een binnenzwembad. Ook in de winter kan er dus gekozen worden voor een bungalow met zwembad. Vanuit jouw verblijf in één van onze bungalows wandel je overigens direct de natuur in en kom je dus helemaal tot rust. In principe maakt het seizoen waarin je op vakantie gaat dus helemaal niet uit. Toch willen we je graag een beetje een idee geven van het klimaat in Europa.