Groepsaccommodatie 24 personen

Groepsaccommodatie 24 personen

Lees meer over Groepsaccommodatie 24 personen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Groepsaccommodatie 24 personen

Een groepsaccommodatie voor 24 personen is soms moeilijk te vinden. Gelukkig kun je hiervoor nu terecht bij Natuurhuisje! Onze accommodaties zijn niet alleen geschikt voor grotere groepen, ze bevinden zich ook nog eens midden in de natuur. Je kunt zelf kiezen welke vereisten jouw huisje allemaal aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld een zwembad? Of wil je gewoon genieten van een ruime woning met al je vrienden of de hele familie? Vind jouw ideale huisje heel gemakkelijk in ons overzicht en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

Als je kiest voor een vakantie met een grotere groep, is het belangrijk dat iedereen het eens is met de bestemming. Sommige mensen willen niet te lang reizen, dus een huisje in Nederland is dan ideaal. Als het niemand uitmaakt hoe lang de reis duurt, is een bestemming in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Portugal ook altijd goed! Toch valt er in eigen land ook nog genoeg te ontdekken. Voor de natuur en activiteiten hoef je in ieder geval Nederland helemaal niet te verlaten. Kies eens voor een vakantie aan de kustlijn en geniet van het strand in eigen land. Of boek een groepsaccommodatie in de buurt van de mooie Veluwe. Reken maar dat je je daar geen moment hoeft te vervelen. Vooral als echte natuurliefhebber zit je daar helemaal goed. Trek met z’n allen het bos in of geniet van een boswandeling. Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor het maken van mooie fietstochtjes. Mag het allemaal wat avontuurlijker? Dan kunnen jullie natuurlijk gaan mountainbiken. De echte avonturiers zitten helemaal goed in de Ardennen. Hier kun je volop genieten van activiteiten als kanoën, kajakken, raften, canyoning en bergbeklimmen. Bespreek dus met z’n allen wat jullie willen doen op vakantie en boek een groepsaccommodatie voor 24 personen op één van onze prachtige bestemmingen.

Geniet van de natuur tijdens een lange wandeling

In de natuur valt zoveel te doen. Of je nu in eigen land verblijft of kiest voor een ander land, de natuur is altijd fijn. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een pittige wandelroute waar jullie zeker de hele dag wel mee zoet zijn. Uiteraard wordt er tussendoor even gestopt voor een hapje en een drankje. Lopen jullie midden door een natuurgebied? Dan moet er zelf voor wat te eten en te drinken gezorgd worden. In dat geval is een rugzak of koeltas natuurlijk handig. Zo kan er lekker gepicknickt worden. Neem ook alle lege verpakkingen en dergelijke weer mee terug, zodat de dieren er geen last van hebben. In de meeste natuurgebieden vind je ook wel een picknicktafel met een prullenbak.

In eigen land kunnen jullie kiezen voor een aantal mooie gebieden als de Biesbosch, De Hoge Veluwe, Brunssummerheide of de Amsterdamse Waterleidingduinen. Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar dit zijn een paar geweldige natuurgebieden. Ga je liever naar Duitsland? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Eifel of het Zwarte Woud. Ook in Oostenrijk valt er volop te genieten van prachtige en ongerepte natuur. Wil je liever genieten van prachtige vergezichten over een azuurblauwe zee? Denk dan zeker eens aan Kroatië of Italië. In Kroatië mag ook een bezoekje aan de Plitvice Meren zeker niet ontbreken.

De Ardennen is perfect voor een vakantie met je vrienden of familie

Willen jullie er zeker van zijn dat er volop vermaak is voor de hele groep? Dan kies je natuurlijk voor een vakantie in de Ardennen. Door de talloze activiteiten die er in de Ardennen te doen vallen hoeft niemand zich hier namelijk te vervelen! Je bent bijvoorbeeld gerust de hele dag zoet met een prachtige wandeling door de glooiende bossen, bergachtige heuvels en de pittoreske dorpen. Een van de beste wandelgebieden in de Ardennen zijn toch wel de Hoge Venen, waar je je waant in een paradijs van veenmoerassen, heiden en graslanden. Ook de Dam van Gileppe en de Semois Vallei zijn de moeite waard te ontdekken met een wandeling!

Wil je de Ardennen in een iets vlotter tempo ontdekken? Ga dan eens fietsen! Je vindt een ontzettend groot fietsnetwerk in de Ardennen, dus je hoeft zelf geen route meer uit te stippelen. Geniet tijdens het fietsen van uitzichten over de rivieren als de Ourthe, de Lesse en de Semois. Op deze rivieren kun je tevens heerlijk kajakken en raften in de zomer! Wat culturele afwisseling in de Ardennen vind je in de typische dorpen in de regio. In deze pittoreske dorpen kun je kennismaken met de lokale mensen en cultuur, bijvoorbeeld onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje in een lokale brouwerij! Een typische Luikse wafel moet je ook echt eens proeven wanneer je in de Ardennen bent!

Houd rekening met het gevarieerde klimaat in Europa

Aangezien je met een grote en gezellige groep op reis gaat, maakt het in principe niet uit welk seizoen je gaat. Toch willen we je een beetje op de hoogte brengen van het klimaat in Europa. Het weer in Europa is natuurlijk ontzettend gevarieerd. Denk maar eens aan hoe het weer in Nederland kan zijn en hoe het weer op hetzelfde moment bijvoorbeeld in Spanje is. Het klimaat wordt voornamelijk bepaald door de omliggende zeeën en het gebergte. Er wordt onder andere gesproken over een poolklimaat, landklimaat, gematigd klimaat, mediterraan klimaat en zeeklimaat.

In Nederland beschikken we over een gematigd zeeklimaat. Dat betekent milde winters en gematigde tot warme zomers. Ook betekent dit weinig temperatuurverschil tussen de winter en de zomer. Toch zijn de seizoenen wel duidelijk merkbaar qua temperatuur. Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met aangename temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in Zuid-Europa, waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn er erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie? Dan kies je natuurlijk voor groepsaccommodatie voor 24 personen in een land als Oostenrijk of Italië.