Groepsaccommodatie 35 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal inpassen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 35 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Lees meer over Groepsaccommodatie 35 personen
Lees meer over:

Groepsaccommodatie 35 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal inpassen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 35 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Of je nu met (een deel van) je familie op vakantie gaat, met een vriendengroep of met een sportclub, de gezelligheid van een groot vakantiehuis is ongekend. Heerlijk samen eten en spelletjes doen aan de lange tafels en er zijn genoeg sanitaire voorzieningen zodat je elkaar niet voor de voeten loopt. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er allerlei vakantiehuizen die op jullie bezoek staan te wachten! Met een grotere groep kan het zijn dat het makkelijker is om lekker in Nederland te blijven, bijvoorbeeld als er veel kleine kinderen mee zijn of als het maar een korte vakantie is.

Gelukkig kun je in Nederland ook op prachtige plekken in een vakantiehuis verblijven met zijn allen. Met een grote groep naar het buitenland is al helemaal een avontuur. Zo kun je met zijn allen een compleet nieuwe omgeving ontdekken en genieten van de natuur en cultuur in een ander land. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tripje naar het prachtige Italië? Of zijn jullie allemaal graag actief bezig en is een reisje naar de Ardennen perfect voor jullie? In principe maakt de locatie niet uit, een groepsaccommodatie huren in de natuur is namelijk altijd een goed idee! Toch is het wel zo leuk om met z’n allen wat leuks te kunnen gaan doen. Laat je daarom inspireren door onze groepsaccommodaties voor 35 personen op deze pagina. Hieronder hebben we alvast wat mooie natuurgebieden en toffe activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Waar gaan jullie de natuur verkennen?

Niets is leuker dan met een groot gezelschap op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet heel vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken. Mocht je met de familie gaan, dan kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen terwijl de ouders weer heerlijk bij kunnen praten. Maar een paar daagjes weg met de collega’s is ook een enorm leuke gelegenheid om samen een vakantiehuis te boeken. Lekker een paar dagen in elkaars gezelschap buiten de werkvloer, zo leer je dingen over de ander die je vast nog niet wist! Daarnaast is dit het perfecte moment om met z’n allen de natuur te gaan verkennen.

Een wandeling of fietstocht door een mooi natuurgebied is iets waar iedereen wel blij van wordt. In zowel eigen land als de rest van Europa is ontzettend veel te ontdekken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een groepsaccommodatie bij de Veluwe? Daar kan heerlijk genoten worden van prachtige natuur, wilde dieren en bijzondere vogels. Ook de Biesbosch is zo’n plek die echt niet mag ontbreken als je kiest voor Nederland. Kiezen jullie voor één van onze buurlanden? Ga dan zeker een dagje richting de Ardennen in België. Wanneer je naar Duitsland gaat, mag een bezoekje aan de Eifel niet ontbreken. Ook de Moezel is ontzettend mooi! Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je van natuur genieten, maar ook van de zon? Dan kies je natuurlijk voor Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje.

Er is altijd wel iets te beleven!

Er zijn zoveel redenen om met een groep op vakantie te gaan, of het nu een reünie is, een reisje met de sportclub of een paar daagjes met de familie. De vakantiehuizen hebben genoeg ruimte om samen te koken, te eten en heel de avond leuke spellen te spelen. Overdag kun je heerlijk samen de omgeving verkennen en genieten van het lekkerste eten. Uiteraard hoef je niet allemaal hetzelfde te doen elke dag, de een houdt meer van cultuur terwijl de ander liever een dagje aan het zwembad blijft hangen. Gelukkig kun je in een grote groep nog steeds lekker je eigen ding doen, dus dit zal geen problemen vormen. Maar we kunnen het ons voorstellen dat in de prachtige omgeving van de vakantiehuizen iedereen de natuur wil verkennen!

Toch zijn er altijd een aantal activiteiten die extra leuk zijn met een groot gezelschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje minigolf? Of met z’n allen uit eten! Natuurlijk is ook een dagje naar de dierentuin altijd een goed idee. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een pretpark of een waterpark. In het vakantiehuisje zelf kun je je natuurlijk ook prima vermaken met leuke bordspelletjes. Zoals je ziet hoeft niemand zich dus ook maar een moment te vervelen in een groepsaccommodatie voor 35 personen.

Een groepsaccommodatie kan altijd

Onze groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor ieder seizoen. Of je nu in de zomer gaat of juist kiest voor een vakantie in de winter, het kan allemaal. Vanuit jouw verblijf in een vakantiewoning van Natuurhuisje wandel je direct vanuit jouw accommodatie de natuur in en kom je helemaal tot rust. In de winter kun je natuurlijk heerlijk genieten bij de open haard of zelfs in de sauna! Het weer maakt dus eigenlijk helemaal niets uit. Toch willen we je graag een beetje een idee geven van het klimaat in Europa.

In Nederland zijn de temperaturen in de zomer best warm en is het over het algemeen meestal droog. In de herfst valt de meeste regen in ons land en de temperaturen tijdens dat seizoen zijn vrij mild. Toch kan het door de wind en door de regen in de herfst vaak al koud aanvoelen. Regenkleding en / of een paraplu wordt in dat geval wel aangeraden. In de rest van Europa zijn de temperaturen erg gevarieerd, met in bijvoorbeeld Italië of Spanje heerlijke zomerse temperaturen in de maanden Juni, Juli en Augustus. Daar zijn de winters dan ook erg mild en ook valt er weinig neerslag. In Duitsland geldt over het algemeen een beetje hetzelfde als in Nederland. Daar kan het ook vaak regenachtig zijn en de zomers zijn er ook aangenaam, net als in ons eigen land. Ook België is zeer vergelijkbaar met Nederland qua klimaat.