Groepsaccommodaties in Duitsland

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Boek dan één van onze groepsaccommodaties als vakantiehuis, waar je met jouw hele gezelschap van meer dan zes personen terecht kunt. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om deze populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Lees meer over groepsaccommodaties in Duitsland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Groepsaccommodaties in Duitsland

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Boek dan één van onze groepsaccommodaties als vakantiehuis, waar je met jouw hele gezelschap van meer dan zes personen terecht kunt. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om deze populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Groepsaccommodaties zijn de perfecte oplossing wanneer je met de familie, je vriendengroep of sportteam weg wil. Je kunt al geschikte groepsaccommodaties vinden vanaf 6 personen, tot 300 personen. Voor alle soorten en maten groepen is er dus wel een geschikte accommodatie te vinden. Je kunt vaak gemakkelijk met de hele groep in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel accommodaties zo ingericht dat je ook ruimte hebt om je terug te trekken. De inrichting van groepsaccommodaties is tegenwoordig ook steeds moderner en vaak hebben ze een eigentijdse en bijzondere uitstraling. De aangeboden groepsaccommodaties worden dus steeds hipper en gezelliger!

Faciliteiten van groepsaccommodaties

Iedere groepsaccommodatie is op zijn eigen manier uniek, maar ze hebben allemaal wel een aantal dingen gemeen. Zo kun je rekenen op faciliteiten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van grote groepen. Dit is belangrijk zodat iedereen toch zijn eigen ruimte en privacy behoudt, zonder dat het andere reisgezelschap voor overlast zorgt. Meestal bestaat een groepsaccommodatie in Duitsland uit verschillende units of kamers die met tussendeuren met elkaar verbonden worden. Zo heeft iedereen zijn eigen comfortabele ruimte, maar behoud je wel dat groepsgevoel! Uiteraard moet er ook comfortabel worden gedoucht en gekookt, en daarom hebben vele groepsaccommodaties meerdere badkamers en een zeer ruime, uitgebreide keuken waar iedereen kan genieten van het koken en het heerlijke eten. In sommige groepsaccommodaties zijn zelfs gehele restaurantkeukens aanwezig!

Als groep wil je natuurlijk optimaal samen kunnen genieten op vakantie. Hierom is er in alle groepsaccommodaties minimaal een ruime gemeenschappelijke ruimte aanwezig waar iedereen comfortabel kan kletsen, spelletjes kan spelen en gewoon kan relaxen. Daarnaast is er in vele groepsaccommodaties bijvoorbeeld een zwembad aanwezig! Dit is heerlijk in de zomer wanneer een verfrissende duik het allerfijnste is. Met zijn allen kan je de mooiste tijden beleven in het zwembad! Daarnaast vind je op vele plekken bijvoorbeeld een grote tuin, een spelletjeskamer, tennisbaan of barbecue. Het fijne aan een groepsaccommodatie in Duitsland van Natuurhuisje is dat je je ook altijd bevindt middenin de prachtige natuur. Je kunt dus ook zo met de hele groep een prachtig bos, natuurgebied, heideveld of de heuvels inlopen om prachtige tijden te beleven in de heerlijke buitenlucht. Echt vakantie!

Duitsland als vakantiebestemming

Voor een vakantie die volledig in het teken staat van de natuur is het helemaal niet nodig om ver te reizen. Duitsland is een land met veel verschillende natuurgebieden met ieder zijn eigen kenmerken. Doordat Duitsland een groot land is kom je in hetzelfde land schitterende meren, platteland, maar ook heuvels en bergen tegen. Voor ieders wat wils.

Duitsland is een land waar je geen moment stil hoeft te zitten. Voor de actieve vakantieganger heeft Duitsland alles te bieden. Je kunt hier dan ook naar hartenlust fietsen, wandelen en mountainbiken. Onze groepsaccommodaties liggen dichtbij de natuur waardoor je voor een mooie tocht alleen maar de deur uit hoeft te stappen. In het land zijn volop bezienswaardigheden te bezoeken, zeker in de gebieden die echt populair zijn onder de toeristen. Hier vind je volop musea en andere activiteiten die je samen met de groep kunt gaan beleven.

Voor een mooie vakantie in Duitsland hoef je helemaal niet ver Duitsland in te trekken. Wanneer je op vakantie gaat met een groep kan het fijn zijn om niet te lang in de auto of bus te zitten. Langs de grens van Duitsland vind je gebieden als de Eifel, de Moezel en het Sauerland. Deze gebieden liggen op slechts op enkele uren rijden en er is genoeg te beleven. Langs de Moezel, de rivier die door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk loopt, kun je langs het water verschillende bezienswaardigheden gaan bezoeken en genieten van de mooie natuur.

De bossen van het Zwarte Woud en Thüringen liggen iets verder van de grens af, maar zijn zeker bestemmingen waar je in een dag heen kunt rijden. Het Zwarte Woud ligt tegen de grens van Frankrijk en is de ideale plek om de natuur in te trekken. In dit dichtbeboste gebied vind je verschillende diersoorten die leven in een gebied wat afgewisseld wordt door grote meren en hoge bergen. Dit grootste bosgebied van Duitsland is heel populair onder toeristen. Voor groepen met kinderen is het Zwarte Woud ook de ideale vakantiebestemming. Zo vind je hier bijvoorbeeld Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland.

Ook rond Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, vind je volop natuur. Zo kun je een bezoek aan de hoofdstad prima combineren met wandelingen en fietstochten. Het Spreewald ten zuiden van Berlijn is absoluut een aanrader. In Berlijn zelf is genoeg te beleven door de rijke historie van de stad door de jaren heen.

Overnachten in een groepsaccommodatie

Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een groepsaccommodatie is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je met een groep weg gaat. Duitsland is een zeer veelzijdig land met een mooie afwisseling van verschillende soorten natuur. Je hoeft dus niet ver van huis te gaan om een prachtig stukje buitenland te zien en met ons ruime aanbod van groepsaccommodaties is er altijd een huisje in de natuur dat perfect bij jou reis past.