Groepsaccommodatie

Op zoek naar een groepsaccommodatie midden in de natuur? In ons aanbod vakantiehuizen vind je een groot aantal groepsaccommodaties. Geschikt voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend en sportvereniging. Je kunt hier terecht met heel jouw gezelschap, of je nu met 8 personen bent, of met 50 personen. Wat dacht je van een groepsverblijf aan het water, of in het bos. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis.

Lees meer over groepsaccommodatie

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Groepsaccommodatie

Op zoek naar een groepsaccommodatie midden in de natuur? In ons aanbod vakantiehuizen vind je een groot aantal groepsaccommodaties. Geschikt voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend en sportvereniging. Je kunt hier terecht met heel jouw gezelschap, of je nu met 8 personen bent, of met 50 personen. Wat dacht je van een groepsverblijf aan het water, of in het bos. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis.

Groepsverblijven in Nederland en het buitenland

Groepsaccommodaties zijn natuurlijk de perfecte accommodatie wanneer je met bijvoorbeeld hele de familie, vriendengroep of sportteam weg wilt. Je kunt dus al geschikte groepsaccommodaties vinden vanaf zes personen, tot maar liefst 300 personen. Voor alle soorten en maten groepen is er dus wel een geschikte accommodatie te vinden. Je kunt vaak gemakkelijk met de hele groep in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel accommodaties zo ingericht dat je ook ruimte hebt om je terug te trekken. We bieden groepsaccommodaties aan voor ieder budget, van goedkoop tot luxe. Wij bieden groepsaccommodaties aan in eigen land en buitenland. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Jouw groepsaccommodatie is omgeven door de mooiste natuur

De diverse landschappen

In Europa vind je een enorme diversiteit aan planten, dieren en landschappen. Bijna nergens anders op onze planeet vind je in zo’n klein gebied zo enorm veel contrasterende natuurgebieden. Denk maar aan al die landschappen die je in Europa kunt vinden: van uitgestrekte vlaktes in Nederland tot imposante bergen in Zwitserland. Of denk eens aan de ruige kusten van Portugal, prachtige baaien in Griekenland, de heide in Nederland, de oeroude bossen in Duitsland, prachtige watervallen in Kroatië en gletsjers in Zwitserland. Welk landschap je ook zoekt, je zult het waarschijnlijk in Europa vinden.

De bewoners van de Europese natuur

Ook vind je enorm veel verschillende diersoorten in Europa, van klein tot groot. Zo vind je in Nederland bijvoorbeeld vossen, wilde zwijnen, herten en tal van vissen en vogels. In het noorden van Europa kun je bijvoorbeeld walvissen, elanden, beren, wolven, (pool)vossen, herten, ossen en tal van verschillende vogels spotten. In het zuiden van Europa kun je dieren spotten zoals bijvoorbeeld flamingo’s, lynxen en in het zuiden van Spanje bij Gibraltar zelfs aapjes! Waar je ook heen gaat, er zijn altijd wel bijzondere dieren te spotten in de buurt van jouw groepsaccommodatie.

Leuke activiteiten om te ondernemen met een groep

Actieve groepsuitjes

Met een groep kun je enorm veel leuk activiteiten ondernemen waar je echt een groepsgevoel van krijgt. Denk bijvoorbeeld aan raften, kanoën of mountainbiken. Of ga eens een vlot bouwen met zijn allen om daarna een stukje te varen. Uiteraard kun je als groep ook gewoon genieten van een rustige wandeling of fietstocht en samen genieten van de mooiste uitzichten. Stop zeker eens onderweg in een typisch dorpje en geniet met zijn allen eens van een lekker hapje en drankje.

Speel een spelletje met de groep

Met een groep kun je natuurlijk ook enorm veel leuke spelletjes organiseren in de natuur. Denk bijvoorbeeld eens aan levend stratego, een speurtocht of geocaching. Dit zijn leuke spellen en activiteiten om te spelen in de natuur met een groep en je versterkt er ook nog eens de groepsdynamiek mee. Is het een keer wat slechter weer buiten? Organiseer dan is eens spelletjes dag of avond. Leuke spellen om binnen te spelen met een groep? Denk eens aan weerwolven van Wakkerdam. Ook een leuk spel om bij rondom het kampvuur te spelen als dat bij je accommodatie zit.

Welke bezienswaardigheden gaan jullie bewonderen?

Europa kent enorm veel natuurgebieden en nationale parken waar prachtige dingen te zien zijn. In elk land vind je ze wel. Wij lichten alvast wat mooie gebieden in Nederland en Duitsland voor je uit, maar zo zijn er natuurlijk nog veel meer prachtige natuurgebieden en landen!

Bezienswaardigheden in Nederland

Denken jullie aan groepsaccommodatie in Nederland en vragen jullie je af wat er hier allemaal te zien valt? In Nederland vind je maar liefst 21 parken om te bewonderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug? Dit spectaculair mooie natuurgebied wordt gekenmerkt door stuwwallen, heidevelden, stuifzanden, uiterwaarden en plassen. Ook vind je in dit park prachtige bossen. De Utrechtse Heuvelrug is zelfs het een na grootste bosgebied van Nederland na de Veluwe!

De bossen zijn opgedeeld in loofbossen en naaldbossen, waardoorheen je dan ook heerlijk kunt wandelen en je hart kunt ophalen in de natuur. Zo’n prachtig bosgebied trekt natuurlijk vele vogels en andere dieren aan, zoals de goudhaan, de kruisbek, specht, klapeksters, kuifmees en dieren zoals dassen, reeën, boommarters, konijnen en eekhoorns. Je vindt het allemaal in de Utrechtse Heuvelrug! Voor natuur- en dierenliefhebbers dus een waar sprookje. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook het prachtige Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Nationaal Park de Biesbosch in Noord-Brabant en nog veel meer!

Bezienswaardigheden in Duitsland

Ook in Duitsland is enorm veel te zien! Langs de grens van Duitsland vind je al prachtige natuurgebieden zoals bijvoorbeeld de Eifel, de Moezel en het Sauerland. Deze gebieden liggen op slechts op enkele uren rijden en er is genoeg te beleven. Langs de Moezel, de rivier die door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk loopt, kun je langs het water verschillende bezienswaardigheden gaan bezoeken en genieten van de mooie natuur.

De bossen van het Zwarte Woud en Thüringer Woud liggen iets verder van de grens af, maar zijn zeker bestemmingen waar je in een dag heen kunt rijden. Het Zwarte Woud ligt tegen de grens van Frankrijk en is de ideale plek om de natuur in te trekken. In dit dichtbeboste gebied vind je verschillende diersoorten die leven in een gebied wat afgewisseld wordt door grote meren en hoge bergen. Dit grootste bosgebied van Duitsland is heel populair onder toeristen. Voor groepen met kinderen is het Zwarte Woud ook de ideale vakantiebestemming. Zo vind je hier bijvoorbeeld Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland.

Onze groepsaccommodaties vind je door heel Europa

Met Natuurhuisje kun je werkelijk alle kanten in Europa op voor een geschikte groepsaccommodatie. Van in de bergen van de Alpen tot de Spaanse kust, wij hebben overal de mooiste groepsaccommodaties, middenin de natuur. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen gewoon in Nederland te blijven tijdens de groepsvakantie! Lees hieronder meer over de verschillende bestemmingen in ons aanbod.

Groepsaccommodaties in Duitsland

Lekker dichtbij huis, maar toch heel anders qua natuur. Dat is Duitsland! Voor een vakantie die volledig in het teken staat van de natuur is het helemaal niet nodig om ver te reizen. Duitsland is een land met veel verschillende natuurgebieden met ieder zijn eigen kenmerken. Doordat Duitsland een groot land is kom je in hetzelfde land schitterende meren, platteland, maar ook heuvels en bergen tegen.

Groepsaccommodatie België

In België is de natuur ontzettend divers. Je zult het misschien niet zeggen omdat het zo dicht bij Nederland is, maar je hebt hier natuurgebieden die je echt niet in Nederland zult vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ardennen? Hier vind je vele rivieren, rotsen, groene heuvels en de mooiste dorpen. De Ardennen is dan ook een waar avonturiersparadijs met vele activiteiten die leuk zijn voor grotere groepen. Natuurhuisje heeft vele groepsaccommodaties in deze regio.

Groepsaccommodatie Nederland

Je hoeft eigenlijk niet eens de grens over om een fijne groepsaccommodatie te vinden! Waarom blijven jullie niet gewoon in Nederland? Je vindt onze huisjes in alle provincies! Denk bijvoorbeeld eens aan een groepsaccommodatie in Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Groningen of Noord-Holland. Iedere provincie heeft wel mooie natuur te bieden. Ook is Nederland natuurlijk ideaal omdat je overal met de auto makkelijk heen kunt. Wilt de ene helft een dagje naar Limburg en de andere helft naar Groningen? Als je bijvoorbeeld in Utrecht een groepsaccommodatie boekt, kan je alle kanten op!

De verschillende klimaten van Europa

Europa is best groot, dus het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat er veel verschillende soorten klimaten heersen. Zo kent Zuid-Europa bijvoorbeeld over het algemeen een droog en warm mediterraan klimaat. Maar ook in de lente en herfst is het hier heerlijk vertoeven. Noord-Europa kent eigenlijk een vrij verrassend klimaat. Zo valt er bijvoorbeeld minder neerslag in de regio dan bij ons en kent het vaak hogere temperaturen in de zomer dan bij ons in Nederland. West-Europa kent weer een gematigd zeeklimaat wat voor milde zomers en milde winters zorgt. Hoewel door de klimaatverandering het ook hier steeds heter wordt in de zomer. Overweeg daarom eens een groepsaccommodatie met zwembad. Zo kun je toch altijd lekker de verkoeling opzoeken mocht het te heet worden,

Groepsaccommodaties in alle soorten en maten

Groepsaccommodaties komen in vele soorten en maten. Een klassiek voorbeeld van een groepsaccommodatie is een vakantieboerderij. Het groepsgevoel combineer je hier met een heerlijk landelijk gevoel. Maar er zijn ook verschillende andere groepsaccommodaties die je kunt huren. Zo zijn er omgebouwde kastelen, kloosters, schepen en landhuizen die ook als groepsaccommodatie dienen. Je doet gegarandeerd nieuwe en bijzondere ervaringen op terwijl je geniet van het buiten zijn en het buiten leven. Of je nu met 20, 30 of 60 personen weggaat, er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden voor jullie gezelschap.

Faciliteiten in de binnenruimtes

De indeling is per groepsaccommodatie verschillend. Het ene huis biedt diverse knusse tweepersoons kamers, terwijl je in een ander huis juist grote slaapzalen of -zolders aantreft waar meerdere personen gezamenlijk kunnen overnachten. De precieze slaapkamerindeling kun je vinden bij de indeling van elk vakantiehuis op onze website. Sommige van onze groepsaccommodaties bestaan uit units die via tussendeuren met elkaar verbonden zijn. Ideaal voor een gezin, een stel of een familielid om zich even terug te trekken wanneer dit gewenst is. Niet alleen het slapen, maar ook het douchen en koken worden in een groepsaccommodatie zo comfortabel mogelijk gemaakt.

Faciliteiten in de buitenruimtes

Niet alleen de ruimte binnen in onze natuurhuizen is groot; ook aan voldoende buitenruimte en ontspanningsmogelijkheden is natuurlijk gedacht. Veel groepsaccommodaties staan op een groot erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. Bij het zwembad, op de speelweide of in de tuin kan het hele gezelschap zich tijdens de vakantie prima vermaken. Ga je in de herfst of winter weg? Dan is een accommodatie met een overdekte speelplek misschien wel ideaal. In de speelplek, vaak in de kelder gevestigd, staat bijvoorbeeld een tafeltennis tafel of je kunt tafelvoetbal spelen. Ideaal dus wanneer het buiten minder mooi weer is. Ga je in de zomer een groepsaccommodatie boeken? Een groepsaccommodatie met zwembad erbij is toch wel echt de ultieme plek om een zomervakantie door te brengen met een groot reisgezelschap. Of wat dacht je van een jacuzzi?

Overnachten in een groepsaccommodatie van Natuurhuisje

Op onze website vind je tientallen groepsaccommodaties, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.