Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Last minute november

Last minute november

Lees meer over Last minute november
Lees meer over:

Last minute november

Ben je op zoek naar een prachtige vakantie in november? Dan je aan het juiste adres! Bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties door heel Europa middenin de natuur, ideaal voor een vakantie in november. Geniet optimaal van de koelere temperaturen in november door heel Europa en ga er lekker op uit met een wandeling of fietstocht. In een natuurhuisje beleef je gegarandeerd een onvergetelijke november vakantie!

Ontdek de prachtige natuur in Europa

De huizen in deze last minute selectie staan in zowel Nederland als verderop in Europa. Daardoor is het mogelijk om van je spontane trip bijvoorbeeld een last minute wintersport vakantie te maken. Door een huis in een wat hoger en kouder gebied te boeken, heb je kans op winterweer of zelfs sneeuwgarantie en kunnen jullie skiën, snowboarden of langlaufen.. Zo vind je in het zuiden van Europa steppegebieden en imposante bergketens als de Alpen en de Pyreneeën. Doordat er een groot scala is aan verschillende habitattypen vind je er ook veel verschillende soorten dieren en planten. Ieder habitattype herbergt andere soorten die aangepast zijn aan de leefomstandigheden van het gebied. In Europa kan je zowel op het gebied van planten, vogels, insecten, zoogdieren en reptielen je hart ophalen en elk land, of soms zelfs elke regio, heeft een unieke flora en fauna.

In Nederland zijn daarentegen ook een hoop gebieden de moeite waard om te ontdekken in november. Maak urenlange strand- en duinwandelingen in de kustprovincies of ontdek de bossen en open vlaktes van Noord-Brabant, Utrecht of Gelderland, bezoek de Waddeneilanden of ga juist naar het glooiende landschap van Limburg. Richting het midden van het land is het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit gebied is enorm rijk aan wilde loof- en naaldbossen, en het is dus een ware droom om hier te wandelen of fietsen. Wie dacht dat de natuur in Nederland in de winter maar saai is, omdat het geen bloei- of groene periode is, heeft het goed mis. Er valt een hoop te zien!

Verschillende activiteiten

Waar het huisje zich ook bevindt, er zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken! Maak een fietstocht door de natuur, ga wandelen door het immens grote bos dat naast jouw natuurhuisje ligt of ga uitwaaien op het strand. Veel natuurhuisjes zijn gelegen bij natuurgebieden, of zelfs in een natuurgebied! Er zijn vaak wandel- of fietsroutes die je gemakkelijk tijdens je vakantie kunt bewandelen of fietsen. Houd je van vogels spotten, dan kun je opzoek gaan naar de mooiste vogels. In Europa zijn veel gebieden waar je aparte vogels kunt spotten. Vergeet je camera en je verrekijker niet en trek erop uit met een handig boekje om te zien welke vogels je die dag allemaal hebt gespot. Met een beetje geluk kom je ook nog wilde zwijnen of herten tegen. En wist je dat er tegenwoordig steeds meer vossen in de vrije natuur rondlopen? Prachtige beesten om eens op de foto te zetten of om gewoon een keer in het echt te hebben gezien.

Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van alle last minute beschikbare vakantiehuisjes in november.