Vakantiehuizen Jammerbugten

Het natuurgebied Jammerbugten is een natuurgebied in in het westen van Noord-Jutland. Het gebied is uitstekend voor een recreatieve vakantie. Zo kan men hier genieten van onder andere gallerijen, parken en tuinen, pretparken, kerken, musea, natuurgebieden, dierentuinen en kastelen. 

Jammerbugten kent vele wandel- en fietspaden. Men kan hier door vele verschillende landschappen wandeltochten maken. Denk hierbij aan een wandeling door de bossen, langs plantages, de zee of een fjord. Maar mocht je de natuur op een andere manier willen ervaren, dan kan dat ook. Hier kun je namelijk geocaching doen. Dit houdt in dat je met behulp van een GPS een bepaald punt zoekt en dit wordt ook het het ´opsporen van verborgen schatten´ genoemd. Met geocaching is het het idee dat iemand een doos met daarin bijvoorbeeld een logboek of iets anders verstopt. Vervolgens worden deze coordinaten op het web gezet, waarna mensen met behulp van een GPS naar het punt op zoek gaan. Dit is dan ook zeker een aanrader voor zowel jong als oud om de natuure in Jammerburgten te verkennen.

Een andere mooie route die men hier kan lopen is het Noordzee pad. Dit is een van de langere wandelpaden die door Jammerbugten loopt. Voor de echte wandelaar, dit wandelpad loopt lnags de kust van Noorwegen, Zweden en Duitsland, Nederland en Engeland en beslaat een afstand van maar liefts 5000 kilometer. In Jammerbugten loopt dit wandelpad langs het strand en door de duinen. 

Lees meer over vakantiehuizen in Jammerbugten

Filters
209 Natuurhuisjes