Vakantiehuizen Argenteuil

Beleef het hart van Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Argenteuil
Lees meer over:

Beleef het hart van Frankrijk

Ook Argenteuil ligt in dezelfde streek als de Franse hoofdstad, het bijzondere Île-de-France. Wanneer u een vakantiehuis in Argenteuil boekt, verblijft u gedurende uw vakantie op steenworp afstand van Parijs. Boek een accommodatie vlakbij de hoofdstad, terwijl u drukte en massaliteit zonder moeite uit de weg gaat en beleef een heerlijke, relaxte vakantie. Door een vakantiehuisje in Argenteuil te boeken, kunt u genieten van de rust en ruimte van deze stad en haar omgeving, terwijl u ook een bezoek kunt brengen aan Parijs. Argenteuil zelf staat bekend om haar vele monumenten, zoals het kasteel van Tanlay of Ancy-le-Franc.

Een natuurhuisje in Ile-de-France

Argenteuil ligt op de noordelijke oever van de Seine en staat bekend om haar aspergeproductie en uitgestrekte wijnvelden, die de stad omgeven. Zorg dat u de omgeving van Argenteuil vanuit uw vakantiewoning of knusse vakantiehuisje nader ontdekt en proef de lokaal geteelde asperges in één van de specialiteiten van deze stad.

Is een natuurhuisje de accommodatie die u kiest voor uw verblijf in Argenteuil? Dan kunt u met de auto vanaf hier gemakkelijk de streek nader ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende bosgebied van de Fontainebleau of het natuurpark Vexin Français. Voor fietsers biedt dit park ook aantrekkelijke routes.

Leer Argenteuil kennen

Hoewel de meeste mensen Parijs al een bezoek hebben gebracht, worden de stadjes rond de hoofdstad vaak vergeten. De hoofdstad trekt de aandacht en de schoonheid en het bijzondere karakter van haar arrondissement kunnen op die manier teniet gedaan worden. Kies daarom nu voor een vakantiehuisje in Argenteuil of één van de andere stadjes rond Parijs en combineer het beste van beide werelden in één vakantie.