Vakantiehuizen Aubervilliers

Zijstadje van de metropool

Lees meer over vakantiehuizen in Aubervilliers
Lees meer over:

Zijstadje van de metropool

Als zijstadje van Parijs is Aubervilliers pal naast deze grote hoofdstad gelegen. Het plaatsje is van zichzelf vrij klein en ligt in feite tussen de hoofdstad en Saint-Denis in. Vanaf hier is een bezoek aan Parijs een kleine moeite, waardoor het plaatsje extra aantrekkelijk is als vakantiebestemming. De vakantiehuisjes die natuurhuisje in en rond Aubervilliers aanbiedt, wanen u op een prettige plek en absoluut niet op steenworp afstand van een metropool als Parijs.

Boek een vakantiehuisje in Aubervilliers en ontdek Île-de-France op uw gemak. Met al haar prachtige, regionale natuurgebieden, fijne stadjes en dorpjes en natuurlijk Parijs, de Franse hoofdstad met haar rijkheid aan cultuurhistorie, zult u de perfecte vakantie beleven.

Een mooie streek

Hoewel u het niet zou verwachten bij een streek als Île-de-France, is de streek toch voorzien van vrij veel groen gebied. Ontdek Bois de Boulogne, het park van Georges Valbon en de pont de Flandre, ofwel de brug van Vlaanderen. Vanuit uw vakantiehuis kunt u de buurt en de streek op eigen houtje ontdekken, genieten van de specialiteiten die u in de verstopte bistro’s vindt en wandelen langs de Seine, genietend van de rust en ruimte waarover de streek beschikt.

Uw accommodatie, uw natuurhuisje

Een natuurhuisje vormt het mooiste en meest bijzondere vakantiehuis dat u zich kunt wensen. Deze accommodaties zijn uniek: u zult nooit twee dezelfde tegenkomen. Ga daarom voor een authentieke vakantiewoning of gemoedelijk vakantiehuisje, zo groot als u dat wenst. U heeft de keuze uit verschillende locaties en bouwstijlen. Zo vult u de komende vakantie precies zo in, zoals u dat wilt.