Vakantiehuizen Beaune

Het Bourgondische wijncentrum

Lees meer over vakantiehuizen in Beaune
Lees meer over:

Het Bourgondische wijncentrum

De stad Beaune en haar omringende gebied staan bekend om hun wijnen, die jaarlijks verkocht worden via de organisatie Hospices de Beaune. Als organisatie bezitten zij namelijk wijngaarden in de beroemdste delen van Bourgondië. De stad vormt tegenwoordig nog steeds het centrum van de Bourgondische wijnhandel. Liefhebbers van de (Franse) wijn en gastronomie is het absoluut aan te raden om Beaune te bezoeken, tijdens een korte trip of langere zomervakantie. Boek een vakantiehuisje in of rond de stad en geniet van alles wat dit Bourgondische stadje te bieden heeft.

Uw verblijf in Beaune

Naast het proeven van de heerlijkste wijnen, is er voor iedereen genoeg te doen in Beaune als mooi Frans stadje. Wandel rond in de mooie omgeving van de stad, bezoek de enorme lokale markt op zaterdag, ontdek de historische kerkjes of kom meer te weten over haar wijnverleden in het wijnmuseum. Dit museum is geplaatst in het 15e-eeuwse Hôtel des Ducs de Bourgogne: een inspirerend en interessant bezoek. Vanuit onze vakantiehuizen kunt u op uw gemak ontdekken wat Beaune allemaal te bieden heeft. Wilt u genieten van rust en ruimte in een indrukwekkende en groene omgeving? Kies dan voor een landelijk vakantiehuisje of een stijlvolle vakantiewoning.

Natuur, cultuur en gastronomie

Naast cultuurhistorisch erfgoed en diverse musea, heeft Beaune eveneens een landelijke en mooie groene kant. In deze omgeving kunt u uitgebreide wandelingen of fietstochten ondernemen en genieten van de rust en ruimte die u wenst tijdens uw verblijf in dit stukje Frankrijk.

Wilt u Beaune als wijnstad of centrum van erfgoed beter leren kennen, boek dan één van de vakantiehuizen op de website. Een oude smederij of gerestaureerd, natuurstenen vakantiehuisje als accommodatie? Onze natuurhuisjes zijn veelzijdig, uniek en altijd gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving.