Vakantiehuizen Bezons

Een gemoedelijk plaatsje

Lees meer over vakantiehuizen in Bezons

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een gemoedelijk plaatsje

In de grootse, natuurlijke bocht van de Seine en op steenworp afstand van stadjes als Colombes en Argenteuil vinden we Bezons. Bezons is een zeer klein plaatsje, gelegen in Île-de-France, dat twee oversteken van Parijs verwijderd is. Parijs ligt ongeveer op 15 km afstand ten oosten van Bezons. Wanneer we ons eenzelfde afstand richting het westen begeven, vinden we daar het bosgebied van Saint-Germain-en-Laye. Ten zuiden van het plaatsje zijn nog meer natuurgebieden en –parken te vinden, zoals het bosdomein van Marly le Roi, het bos van Malmaison of het bos van Boulogne.

Boek snel één van de vakantiehuizen of gîtes van de website en geniet van Bezons als plaatsje, mooi gesitueerd tussen stad en natuur.

Authentiek en uniek

Bezons is een uitstekende keuze wanneer je wilt genieten van een authentieke en sfeervolle accommodatie en dichtbij zowel stad als natuur wilt verblijven. Geen drukke hotels of massale appartementencomplexen in het hart van de hoofdstad, maar een prettige verblijfplek op steenworp afstand van stad én natuurparken. Zo kun je de ene dag genieten van de cultuurhistorische rijkheid die Parijs te bieden heeft en de volgende dag invullen met een uitgebreide wandeling door het prachtige Saint-Germain-en-Laye.

Beleef je vakantie vanuit een natuurhuisje

Kies een accommodatie op maat en boek één van de vakantiehuisjes in of rond Bezons; je hebt de keuze uit sfeervolle gîtes, prettige vakantiehuisjes of intieme vakantiewoningen met een unieke uitstraling. Verkies authenticiteit boven alles en kom uit op een natuurhuisje; een prettige accommodatie in een fijne omgeving, van waaruit je Île-de-France pas echt leert kennen.