Vakantiehuizen Blois

Waan u in de middeleeuwen

Lees meer over vakantiehuizen in Blois
Lees meer over:

Waan u in de middeleeuwen

Gelegen tussen twee heuvels en aan de rechteroever van de Loire, vinden we de Franse stad Blois. Dit middeleeuwse stadje beschikt over een bijzonder, historisch centrum met vele kleine straatjes en steegjes, kronkelende weggetjes en mooie bebouwing. Blois vormt een zeer goede basis voor uw vakantie, omdat het stadje een rijke historie heeft, een indrukwekkende culturele achtergrond, over vele monumenten beschikt en omdat ook andere stadjes in de Loire Vallei vanuit uw vakantiehuis hier goed te bereiken zijn. Vanuit uw vakantiehuisje in de buurt, kunt u zowel een ontspannen (zomer)vakantie als actieve stedentrip beleven.

Een authentiek vakantiehuis in het historische Blois

Boek een vakantiehuisje net buiten de stad, gelegen aan een verlaten landweggetje of op een statig landgoed aan de rand van de stad. Ontdek de omgeving en bezoek tijdens uw verblijf in het centrum de kerk van St.-Nicolas, het kasteel van Blois of het voormalige Jacobijnenklooster. Ook de vele musea die u hier vindt vertellen u meer over de stad en haar achtergrond.

Ontspanning en activiteit

Uw vakantie in Blois kunt u invullen zoals u zelf wenst; hoe actief of ontspannen dat ook is. Maak uitgebreide wandelingen in de groene omgeving rond de stad of trek erop uit en ervaar het centrum van binnen en van buiten. Vanuit de vakantiehuizen op onze website, kunt u ook andere stadjes in het oude Centre gemakkelijk bezoeken. Haal alles uit uw vakantie en geniet van uw vaste basis gedurende uw trip: een knus vakantiehuis of riante vakantiewoning. Een accommodatie op maat voor u!